Hoofdstuk 3.

2.9K 234 106
                                    

Mijn adem stokt in mijn keel. Ik neem snel een slokje water.

"Yemma? Waar is papa?" vraagt Firdouas nog eens. Ik slik en begin hevig te hoesten. "Yemma?" zegt ze nu geschrokken. "Ga weg!" roep ik hard. Meteen heb ik spijt. Tranen verschijnen in haar ogen en ze rent naar haar kamer.

Als ik na een half uurtje volledig ben afgekoeld, loop ik rustig naar Firdouas haar kamer. Ik pak haar kleine Hello Kitty weekendtas en vul hem met haar nodige kleding. "Ga ik weer naar oma?" vraagt ze zachtjes. Ik knik en zucht. "Yallah kleed je om, we vertrekken over tien minuten."

Ik hoor haar zachtjes een 'ja' zeggen en hoor haar nog even snikken. Mijn hart breekt. Wat is er toch met mij aan de hand?

Ik loop snel naar mijn kamer en pak mijn weekendtas. Ik doe er van alles in. Van trainingspakken naar avondjurkjes.

"Klaar?" vraagt ze mij. Ik knik en doe mijn tas dicht. "Kom." De sfeer die hier hangt is onvermijdelijk. Zelfs Firdouas voelt 'm. We lopen rustig het huis uit. Als ik de deur op slot heb gedaan, pakt Firdouas mijn hand vast. Meteen prikken de tranen in mijn ogen. Ze is zo klein en onschuldig. Hoe kan haar vader zo ruw en hard zijn?

Als we zijn aangekomen bij mijn moeder, springt Firdaous in haar armen. Ik houd het kort. "Benti?" vraagt ze bezorgd. "Gaat het wel goed?" Ik knik en zeg "Alhamdoulillah". "Moet je niks eten?" vraagt ze en ik schud mijn hoofd.

Snel loopt ze naar de keuken waar ze een trommel vol met eten voor me heeft klaargemaakt. Ik geef haar een kus op haar hoofd en Firdaous knuffelt me nog even. "Beslama," roepen ze naar me als ik al een tiental meter van ze vandaan ben. Ik glimlach even. "Beslama," zeg ik en zwaai naar ze.

Zodra ik de deur dicht hoor gaan, bel ik direct Charissa op. "Heeeyy dushi," hoor ik haar aan de andere kant zeggen. Ik lach en antwoord terug. "Vandaag Clubvie, wella?" zeg ik lachend. "Aaaii moss heb er zin in." "Ik ook hbiba. En ik vraag Naoual ook direct mee." We ronden ons gesprek af en ondertussen stap ik de bus in. Op naar Charissa.

Als ik voor Charissa's huis sta, zie ik Naoual ook al aanlopen. Zij is snel. "Hey schat," zegt ze blij en geeft me twee kusjes. "Hey alles goed?" vraag ik. "Goed goed hamdoulillah. Heb zin in vandaag man." Ik knik en Charissa opent de deur. Meteen chillen we bij haar en als we denken dat het tijd is, kleden wij ons aan.

"Wejo bijna vergeten. Binnenkort fissa van mijn kennis. Ik ben uitgenodigd, komen jullie ook? Is gewoon bruiloft," zegt Naoual enthousiast. Charissa en ik wisselen een blik. "Saffi is goed, dan gaan we binnenkort ook Utrecht voor Takshita's."

Het is al iets over 23.00. Ik hoor de luide muziek al van een grote afstand. Naoual draagt een strak zwart jurkje tot iets boven haar knieën. Haar haren heeft ze los gelaten. En over haar make up? Ander onderwerp.

Charissa heeft een kort broekje met een Kenzo topje. En ik heb mijn krullen loshangen en draag een donker groene jurk die strak om mijn lichaam valt. We lopen de club binnen en de sfeer is direct anders. De geur van alcohol dringt mijn neus binnen.

"Ik wil dat je waka met je lovely body. Ik wil dat je danst ye ye dans it for mi!" Meteen zingt Charissa mee. Een jongen komt op ons afgestapt en fluistert in mijn oor: "Ik wil dat je waka met je lovely body." Meteen duw ik hem weg en loop met Naoual en Charissa naar het midden van de club. We dansen en lachen met z'n drieën.

Als ik moe begin te worden, loop ik naar de bar. "Wat mag het zijn mooie dame?" Ondanks ik hem bijna niet hoor, schreeuw ik "doe maar wat". Hij knikt en geeft me drie drankjes. Ik loop terug naar de meiden, maar ik zie Charissa bijna opgeslokt worden door een andere jongen. Naoual komt naar me toe gesneld. "Wollah deze is gruwelijk. Wist niet dat je verstand had van deze smaken," schreeuwt ze in mijn oor. Ik lach om haar reactie. In een teug drinkt ze het op. Als ik merk dat ik ook erg dorst heb, drink ik de twee glazen helemaal op.

Naoual en ik beginnen samen weer te dansen. Als Josylvio met Abu Dhabi komt, raakt de zaal weer vol. "Deze poekoe is gru-we-lijk!!" roept Naoual. Ik lach en we dansen verder. Jongens komen naar ons toe en dansen om ons heen. Iemand bood me zelfs drinken aan.

"Ewa schatje kom we ga-..." Ik laat mijn fles vallen, die ik net besteld had, en schrik me dood. "Sou-soufouan?" zeg ik zachtjes. Alle kleur wordt uit mijn gezicht gezogen. "Cha-cha-Charissa. Dat is s s souf..." zeg ik zachtjes. De tranen springen in mijn ogen. "Waar?! WAAR IS HIJ?! AICHA WAAR?!" schreeuwt ze naar me. Hij loopt naar me toe, nee hij rent naar me toe. "NAOUAL!!! CHARISSA DAAR!!" Ik begin te schreeuwen en te huilen. "Hij is daar!!!"

De jongen kijkt me verward aan. Waarom kijkt hij zo verward?! Dat is toch Soufouan?! Hij zat toch in de gevangenis?!! Naoual kijkt om en ziet me wijzen naar een jongen. Ook al haar kleur voor uit haar gezicht gezogen. "Je hebt te veel gedronken Aicha!! Waar zie je Soufouan?!!"

Hij komt op me afgestapt en ik sta ineens helemaal stil. Alles lijkt te gebeuren in slow motion. "Niet doen!!!" schreeuw ik. Hij heft zijn hand op, maar voor ik het weet lig ik bewusteloos op de grond.

Time 4 RevengeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu