Hoofdstuk 1

5 0 0
                                    


Laat ik me even voorstellen mijn naam is Louise Ik ben 15 jaar en ik woon achter een bos waarvan iedereen alle verhalen van weet maar niemand weet of ze echt waar zijn of niet. Dat was wel even genoeg over mij laten maar verder gaan met het verhaal.

Vandaag komen mijn vrienden. Ze gaan waarschijnlijk weer hebben over het bos achter mijn huis. Ik woon hier al 4 jaar iedereen kent ons vooral, vanwege het bos achter ons huis. We zijn hier toen naar toe verhuisd vanwege mijn vader zijn baan. Ik moest iedereen waar ik van hield achter laten. Gelijk op mijn eerste dag werd er over mij gepraat. Dat stomme bos ook. Gelukkig niet door iedereen. Ik wist toen dat dat mijn nieuwe vrienden waren. En ik had ook geluk dat mijn beste vriendin hier een jaar geleden hier ook naartoe verhuisd is.

Mijn ouders vonden het geweldig om hier naar toe te verhuizen. Ze zijn in deze plek opgegroeid en vonden het geweldig om al hun oude vrienden weer te zien.

Later die dag

De bel ging en ik sprong meteen op om de deur open te doen. Toen ik de deur opendeed stonden Lexie, Fenna, James ,Jade en Leon voor de deur. Ik liet ze binnen en Lexie ging gelijk naar de koelkast om wat te eten te pakken zoals gewoonlijk. De andere zetten hun spullen weg en gingen daarna op de bank zitten. Ik ging ondertussen een fles cola pakken en glazen. Ik kwam als laatste de kamer weer binnen en propte me erbij op de bank. Ik zette de tv aan en vroeg wat voor een film we gingen kijken. Gelijk zei Jade '' Gaan we een horrorfilm kijken?''. De andere stemde daarmee in en ik zette een film aan. Toen de film afgelopen was en we allemaal moe en beetje verschrikt waren door de film hoorde we een geluid uit het bos komen. 

Groen maar giftigWhere stories live. Discover now