Hoofdstuk 4

1 0 0
                                    


We liepen verder en kwamen bij een open plaats. Misschien moeten we hier even stoppen om uit te rusten zei Jade. Iedereen stemde daar mee in en ging op de grond zitten. Niemand zei iets. We waren allemaal aan het genieten van het prachtige bos. He dat is raar ik hoor dat rare geluid helemaal niet meer riep James opeens. Iedereen schrok wakker van hun eigen gedachten en begonnen even goed te luisteren of ze het geluid nog konden horen. Niemand hoorde het geluid. Jongens misschien moeten we maar weer terug gaan ik vind het toch niet meer zo prettig hier zei Lexie, ik ook niet zei ik. We stonden allemaal weer op en begonnen te lopen.



Ondertussen bij Louise thuis

waar blijft ze toch ik dacht dat ze al thuis had moeten zijn zei Louise haar moeder. Had ze niet gezegd dat ze bij vrienden ging logeren? Ja maar toch vertrouw ik het niet ik di\e ouders bellen van haar vrienden om te kijken hoe het gaat.


Even later

Ze is niet bij haar vrienden en haar vrienden zijn ook weg ze zouden toch niet het bos zijn ingegaan? Nee dat zou ze nooit doen daar is ze te slim voor, en hebben we haar niet heel vaak gezegd dat ze nooit het bos in moet gaan? het komt vast allemaal wel goed.


In het bos

Jongens we lopen nu al heel lang en ik heb last van mijn voeten en het begint al donker te worden zullen we niet gewoon hier stoppen en gaan slapen vroeg Fenna. Het is te gevaarlijk om in het bos te blijven eigenlijk maar je hebt wel gelijk we kunnen beter hier blijven en morgen weer de weg terug te vinden zei Leon. Iedereen stemde daarmee in en zette hun spullen op de grond en gingen liggen.


A/N

Sorry dat ik zo lang niks heb geplaatst ik was ziek en ik had super veel huiswerk, ik ga weer proberen 1/2 keer per week of meer te updaten. Ik hoop dat jullie het een leuk boek vinden en jullie mogen altijd tips geven in de reacties. 


Groen maar giftigWhere stories live. Discover now