18

2.3K 135 35
                                    

"Goedemorgen meneer Moussaoui, bent u soms met het verkeerde been uit bed gestapt?" Vraagt Adam lachend aan Anass die chagerijnig in de auto komt zitten. "Stil. Ik ben echt niet in de stemming Adam." Adam kijkt hem verbaasd aan. "Wat is er dan?" Vraagt Adam. "Die vieze klootzakken. Ze hebben me nog steeds niet uitbetaalt. Ik moet nog allemaal dingen gaan betalen, hoe ga ik dat doen?" Anass steekt een sigaret op en doet zijn raam een beetje omlaag.

"Hoeveel heb je nodig?" Vraagt Adam. "6 bar." Adam laat een zucht. "Pfoww, wat moet je betalen allemaal man?" "Mijn abbonnement, wifi, gas en licht, verzekering, school, mijn broertje en zusje hun schoolkosten, belasting. Moet ik nog doorgaan Adam? Die studiefinancering is ook niks verdomme." Adam schudt zijn hoofd. "Ik kan je alleen 4 bar geven man. Dat is ook alles wat ik heb." Anass schudt zijn hoofd.

"Shokran broer. Ik laat ze me eerst uitbetalen en daarna ga ik weg daar. Ik heb een betere garage gevonden." "Oh. Waar?" Vraagt Adam. "*****, ik moet vd week ff langs gaan. Ga je mee?" Adam knikt. "Sowieso broer. Wat denk jij dan?" Anass lacht.

"Oh God, moeten we je vriendinnetje ophalen Adam?" Lacht Anass en steekt een sigaret op. Hij houdt er eentje uit naar Adam maar hij schudt zijn hoofd. "Droom ik? Wijst Adam El Morabet nou echt een sigaret af?" Adam schud lachend zijn hoofd en parkeert. "Die meid doet je wel echt goed he?" Adam knikt en houdt zijn telefoon tegen zijn oor.

"Ja ik sta er al.... Saffi is goed schat.... Oké ciao." Adam hangt op en lacht als hij Anass met een grijns naar hem ziet kijken. "Stop met zo te kijken." Zegt Adam maar Anass blijft "onschuldig" kijken. "Hoe kijk ik dan schat?" Adam geeft Anass een stoot op zijn been en stapt uit de auto terwijl Anass helemaal stuk gaat. Hij stapt uiteindelijk ook uit de auto en steekt nog een sigaret op.

"En? Zie je je vriendje al?" Vraagt Zahra en steekt een sigaret op. "Ja hij staat achter station, kom." Samen lopen ze hun perron af naar buiten. "Je bent wel blij met je nieuwe schoenen he?" Lacht Zainab als Zahra de hele tijd snaps van dr schoenen maakt. "Ja! Heel de tijd loop ik al op die afgetrapte adidas schoenen. Werd tijd dat ik deze ging halen man." Lacht ze en stopt haar telefoon weg. Ze rookt nog haar laatste beetje van haar sigaret op en neemt een kauwgompje.

Meteen als Zainab en Adam elkaar zien omhelzen ze elkaar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Meteen als Zainab en Adam elkaar zien omhelzen ze elkaar. Adam en Zahra groeten elkaar met een boks terwijl Anass en Zainab ook elkaar groeten met een knuffel. "Ooohh ik zie dat je nieuwe schoenen hebt gehaald Zahra?" Grijnst Adam en Zahra lacht. "Werd tijd man. Hoe vindt je ze?" Vraagt ze glimlachend. "Straaakk, ze zijn echt mooi man." Glimlacht Adam en slaat een arm om Zainab heen.

"Zeker van papa en mama gekregen." Mompelt Anass en steekt een sigaret op. Alle hoofden schieten zijn kant op en daarna naar die van Zahra. "Sorry? Wat zei je?" Vraagt Zahra beledigd en gaat voor Anass staan. "Ik zei, zeker van papa en mama gekregen." Zahra wordt rood van woede. Ze pakt zijn sigaret uit zijn hand en gooit het op de grond waarna ze er vervolgens op stampt. "Wat doe jij?" Roept Anass.

"Je bent wel goed in vooroordelen trekken he?" Anass kijkt haar met een opgetrokken wenkbrauw aan. "Hoezo? Is het niet zo dan? Die Valentino schoenen, vorige keer nog die Moncler jas. Die heb je zeker van je broer gekregen of niet? Na het zeuren heb je hem zeker gekregen." Er komt zowat stoom uit haar oren. Ze geeft hem een harde duw waardoor hij een paar stappen naar achter zet. Adam en Zainab komen gelijk maar Zahra wuift ze weg. "Jij weet niks van mij of hoe het thuis gaat. Dus beter hou je je ***** bek voordat ik al die tanden uit je bek sla." Ze geeft hem nog een duw.

"En volgende keer wanneer je iets wilt zeggen, ga eerst je research doen ja, want mijn-" Zainab onderbreekt Zahra. "Zahra niet doen." Zahra duwt haar zachtjes weg en gaat voor Anass staan zodat er nog maar een klein beetje ruimte tussen hun zit. "Mijn vader is dood."

"Oké komt Umut niet dan?" Vraagt Zahra aan de telefoon aan Moussa. "Nee, hij is ziek. Hij is toch niet op school? Of wel?" Zahra kijkt de kantine door naar zijn groepje waar hij altijd zit maar ziet hem niet zitten. "Nee hij is er niet, ik zie hem niet tenminste." Moussa maakt een hmm geluidje. "Oké dan haal ik je wel op als je toch vroeg uit bent. Ik moet ook nog wat hebben in Rotterdam dus dat komt goed uit." "Is goed tot zo." Ze steekt haar telefoon terug in haar zak en loopt naar Mourad toe.

"Hey schat." Zahra knikt met haar hoofd en geeft een blikje aan Mourad. "Ey waar is mijn blikje?" Roept Younes en Zahra wijst naar de automaat. "Daar." Iedereen lacht. "Moet je werken?" Zahra knikt. "Moet ik je brengen?" Ze schudt haar hoofd. "Moussa komt." Mourad knikt. "Mourad ga je mee naar buiten?" Vraagt Anass en doet alvast een sigaret in zijn mond. Mourad knikt en staat op. "Neem me tas zo mee." Zahra knikt en pakt haar telefoon er weer bij.

Anass loopt express langs haar zodat hij zijn hand op haar schouder kan leggen als teken dat hij er langs wilt. Zahra kijkt hem aan en schuift wat meer naar voren. Ze ruikt zijn Armani parfum en terwijl zijn hand nog op haar schouder zit en hij met iemand praat voelt zij hem met zijn duim wrijven over haar schouder.

Anass & AdamWhere stories live. Discover now