Popis

32 1 2
                                    

První co mě napadne, když se porozhlédnu je: Nový Zéland.
Stojím na menším kopečku, co se opaluje na kouzelném, zlatavém slunci. Dává krajině život a nádhernou zářící barvu. Zastavím se a nikde nevidím ani kousíček zelenající trávy. Jakoby se schovala před zraky nás všech. Rozhlédneme-li se uvidíme překrásné klidné jezero, do kterého bychom nejraději skočili a čvachtali se v něm jako malé děti. Odráží se v něm různé věci a zvířátka z obláčku mraků. Bílí koníci cupitají po větru, veliký drak chrlí oheň, z oka se vylíhl slon a já tu civím na všechno kolem. V dálce se předhánějí obrovské hory, které jsou odtud docela malinké a domlouvají nám, ať se k nim lidé neopovažují chovat zle.
Dívám se pod nohy, sahám na prašnou zem a nedokážu odolat tomu, co vidím. Tohle místo působí tak klidně a má spokojenost narůstá jako rtuť na teploměru v létě. Chceme vylézt na nejvyšší horu a dokázat světu, že jsme to my, kdo viděl tenhle úžasný přírodní úkaz. Bohužel všechno netrvá věčně. Musíte jít! Volá příroda kolem vás a vám nezbývá nic jiného než se rozloučit a opustit toto místo.

Není to uplně dlouhé a ani nemá být. Cílem bylo jen popsat, na jednu stránku, obrázek z učebnice, jenže ten už nemám a tak ho sem nemůžu přidat. 😄 Doufám, že se vám to aspoň trochu zalíbilo a dáte mi vědět. Třeba i jak to na vás působí...

Tak ahoj
Vaše Maky ♡

Kouzelné slunce (Nový Zéland)- popis obrázkuWhere stories live. Discover now