1.Αφηστε με ησυχη.

373 39 188
                                    


Ναι τελικά το καστ θα είναι στο επόμενο κεφάλαιο. Ενώ έχω βρει την πρωταγωνιστρια και όλα τα υπόλοιπα προσωπα μου λείπει ο πρωταγωνιστης. Λοιπόν είμαι ανάμεσα σε 4. Θέλετε Jamie Dorman?

Joseph Morgan?

Ian Somerhalder?

Daniel Sharman. ?

Ή κάποιον άλλον ;

Αφήστε μου τα σχολια σας για να ξέρω. Θα με βοηθούσατε αρκετά.




<<Ιωάννα, σήκω παιδι μου. Πάει 7: 30 η ώρα. Θα αργήσεις στο σχολείο. >>με φωνάζει η μαμά κάνοντας με να ανασηκωθω στο κρεβάτι μου μουγκριζοντας από βαρεμάρα.

Σας έχω πει ποσο μισώ το σχολείο;

Οχι;

Ε σας το λέω τώρα. Το απεχθάνομαι.

Το μισώ που πρεπει να ξυπναω τόσο πρωι, το μισώ να περπατω μέχρι εκει πρωινιατικα λες και δεν έχω τίποτε άλλο καλύτερο να κάνω, το μισώ που πρεπει να ντυνομαι καλά μόνο και μόνο για να μην με κοροϊδέψουν ΚΑΙ για τα ρουχα που φοραω. Αν και εντάξει παλι καλα κάνω κάλους συνδυασμός δεν μπορώ να πω . Επίσης το μισώ που πρεπει να διαβάζω όλη την ημέρα κάθε μέρα λες και δεν υπάρχει αυριο.

Ξέρετε, τις περισσοτερες φορές ζηλευω πολυ εκείνα τα άτομα που έρχονται ως τουρίστες στο σχολείο και δεν κάνουν τίποτα. Ουτε διαβάζουν ουτε προσεχουν στο μάθημα ουτε ησυχία κάνουν ουτε τιποτα είναι τόσο χαλαροί. Και είναι άδικο. Βέβαια όταν το σκέφτομαι από την λογική πλευρα, ξέρω πως αυτοί δεν πρόκειται να περάσουν πουθενα με αυτή την συμπεριφορά τους αλλά και παλι ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ.

Όπως βλέπεται είμαι πολυ αισιόδοξος ανθρωπος, έχει πολυ θετική ενέργεια και είμαι μες στην τρελή χαρά που πηγαινω σχολείο. Ας σημειωθεί η ειρωνεία παρακαλω.

*Ειρωνεία σημειώθηκε. *

Και που λέτε, ναι ειμαι κατ ενθουσιασμένη. Είμαι η Ιωάννα Πέτρου και ειμαι καλα. (NoT)

Όση ώρα σκεφτομαι αυτά και αφου έχω βρίσει την υπαρξη του σχολείο δεν ξέρω κι εγώ ποσες φορες εχω πλυθει ντυθεί και είμαι έτοιμη να παω σχολείο.

Ναι ξέρω ότι παρελειψα να πω ότι τρώω πρωινο αλλά το έκανα για τον απλό λόγο του ότι δεν τρώω .

Πραγματικά απορώ πως μπορείτε και τρώτε τόσο πρωι. Εμένα το στομαχακι μου θέλει τουλάχιστον 2 ώρες απ όταν ξυπνήσω για να ανοίξει.

Why Don't You Trust Me? (WDYTM) #booksbooks2017 #eygrawards #FBC2017Where stories live. Discover now