EV HANIMI...

5.1K 155 9
                                    

Sabah ilk defa alarmdan once uyandim. Bugun okula gidesim yoktu. Ben de Ice in odasina gectim. Oraya girmemle Ice uyandi hemen. Ice i kucagima aldim ve sallanan koltuguma yayildim sislerimi ve iplerimi yanima alip. Ice kucagimda uyurken ben ise orgu ormeye baslamistim. Ice a birseyler orecektim. Aklimdan bir anda gecmisti. Ben de yapmaya basladim sadece. Babam iceri girdi yavasca. Ice uyanip havlamaha basladi ancak babami gorunce sustu ve geri yatti. Babam bana sinirle bakti ve Neden burdasin ! dedi. Okula gitmek istemiyorum baba lutfen dememle gulumsedi ve basiyla onayladi. Gulumsedim. Babam kapiyi kapatip gitti. Ben ise orgu ormeye devam ettim. Ice ise uyanip arada kucagimdan atlayip biryerlere gidip donuyordu tekrardan. Sonra kucagima atlayip yatiyordu yine. Bitanem ya. Bu arada bitanem demisken Aaron neler yapiyordu acaba ? Telefonu cebimden cikartip klinigi aradim. Kadin telefona izin var deyip Aaron i cagirmaya gitti. Askim ? Aaron in sesi herseye degerdi. Selam bitanem.

Bir dakika. Okulda degil misin sen ?

Degilim. Ice ile orgu oruyoruz.

Ice ??

Kopegimiz.

Iyiymis. Seni ozledim ya. Iki haftaya oradayim sanirim.

Bu cok iyi bir haber.

Biliyorum. Sana tekrar sarilmak istiyorum.

Ben de oyle. Sana sarilmak ve bir daha da birakmamak istiyorum.

Iki hafta bebegim. Dayan biraz.

Sen dayan asil. O degil de sesini bile ozlemisim.

Ben de bitanem. Bu arada okulda sikinti yok degil mi ?

Niye olsun ki ?

Ne biliyim canini sikan falan varsa ?

Yok bitanem. Skoop ve Ash hep dibimdeler zaten.

Iyi. Ben de onlari tembihlemistim zaten. Neyse kadin artik yeter diye isaret edip duruyor. Gitmeliyim. Sesini duymak guzeldi.

Senin sesini duymak da cok guzeldi. Cidden seni ozledim.

Nen de seni bebegim. Neyse baybay. Seni seviyorum.

Ben de seni seviyorum. Baybay dedim ve telefon kapandi. Gozyaslarimi sildim. Agladigimi yeni fark ediyordum. Ice bana oylece bakiyordu. Gulumsedim ve onu biraz sevip orgume devam ettim.

Telefon calinca orguyu bir kenara biraktim ve hemen telefonu actim.

Alo ?

Merhaba guzellik.

Kimsiniz ?

Asigin.

Skoop cidden salaksin.

Cok mu belli ya ? Neyse sen nerdesin ?

Evdeyim.

Evde mi ? Okul gunundeyiz kucuk hanim. Hemen kalkip okula geliyorsunuz.

Skoop patronun kim oldugunu unuttun galiba.

Bence sen de unuttun. Aaron in kesin emri var.

Haberi var.

Nasil var ya  ? Telefona falan izinleri yok.

Ama daha yeni konustum.

Anlasildi patron. Birsey olursa ara direk.

Tamam Skoop bay.

Tamam ya. Takma beni zaten. Bay deyip telefonu kapatti. Guldum ve Ice in kucagimdan atlamasi uzerine ben de ayaga kalkip Ice i takip ettim. Suyunu ve mamasini koydum hemen. Bu arada ben de acikmistim. Asagi mutfaga inip babamin artiklarindan otlandim. Bunlara pek artik denemezdi ancak neyse. Karnim doyunca yukari cikip orgumu bitirdim. Pembe ipten kazak ormustum Ice a. Sonra hemen giydirdim ve ben de ustumu giyindim hizla. Altima spor taytimi giyindim. Ustune de rahat bir tisort giyindim. Ice in da kazaginin ustune tasmasini taktim. Beraber pembe pembe yuruyuse ciktik. Ice erkek olsa da pembe cok yakismisti. Beraber sahile indik. Kumda ciplak ayak yurudum ben de biraz. Rahatlamis olarak ve ciplak ayakla geri dondum eve. Ice i saldim direk bahceye. Korumalar etraftaydi zaten. Ice da benden cok uzakta durmazdi. Yani bir sorun cikmazdi. Odama cikip makinamin karsisina gectim. Kendime elbise dikmeye bsaldim. Olculerimi alip makinanin ustundeki mantar panoya raptiyeledim. Maikanayi calistirdim ve basladim dikmeye. Once parcalari kesiyor sonra da dikiyordum. Islerim bitince elbiseyi giyip denedim. Cok da kotu degildi bence. Siyah duz kumastan ustume tam oturan mini bir elbise. Guzel olmustu. Hemen cikartip utuledim ve astim. Kirismasini istemem sonucta. Sonrasinda copleri toparladim. Ustumu degistirip mini bir sort ve ustune askili bir tisort giyindim. Asagi indigimde babam ve butun ortaklari bana bakiyordu. Babam bana tek kasini kaldirmis bakarken herkes saskindi. Biri babama donup Vay. Simdi anlasildi neden evde toplanti istedigini ... Askindan uzak duramadi.. Ben de olsam duramazdim demesiyle masaya dogru yurudum. Babam bana bakmadan adama dondu ve elini yumruk yapti havaya kaldirip. Durdum hemen. Bu Esmeralda. Benim kizim olur kendisi. Esim degil. Ben sen degilim. Ayrica yakin korumamdir kendisi. demesiyle babama bir iki adim attim ve yaninda durdum. Herkesi oyle bir suzdum ve babamin bakislarindan dolayi hep belimde duran silahi cikartip sertce masaya koydum. Babam basiyla onayladi. Herkes saskindi. Babam toplantiya devam etmek istedigini acikca belli ederken herkesin gozu bendeydi. Babam burada durmama izin vermisti sonucta. Ben ise gazeteyi alip koltuklarin birine yayilmistim bile. Koltuklar tam masanin karsisindaydi. Herkes beni rahatca gorebiliyordu. Umursamadan gazeteye goz gezdirdim. Bir anda havlamayla herkes yerinden firladi. Ice gelince birkac kisi gulumsedi. Ben ise onlara sinirle baktim ve kopegi kucagima aldim. Ice hemen uyudu kucagimda. Ben ise gazeteme devam ettim. Magazin taraflarina bakiyordum oylece. Sonrasinda futbol sayfalari gelince dikkatle okumaya basladim. Babama donup Baba sey ben dememle biri bana donup gulumsedi ve Kesin magazine bakiyordur. Elbise isteyecek dedi. Ben adama sinirle baktim ve
Izin verirseniz konusucam. Adam oylece bana bakip onune dondu. Babam bana donmus dinliyordu. Haftaya mac var. Bilet alsak mi yine ? dememle babam gulumsedi ve Iste benim kizim. Tabi ki alalim bitanem dedi ve toplantisina geri dondu.

KÖTÜ ÇOCUK VE KÖTÜ KIZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin