11. Eva

1.7K 79 38
                                    

* dit is het vorige hoofdstuk vanuit Eva's pov*

Lily kwam op me afgerend met haar make up. 'Je moet make up op! Het is een feest!' 'Nee, ik wil niet!' riep ik terug en ik liep een eind van haar weg. 'Jawel!' Ze liep maar me toe en zette haar beste puppyogen op. Haar pruilipje maakte het geheel af. Hier kon ik geen nee meer tegen zeggen. 'Niet overdrijven, hé.'

Toen Lily klaar was hield ze me een spiegel voor. Ik was blij dat ze het simpel had gehouden. Mijn haar liet ik gewoon los over mijn schouders hangen. De andere meiden legden de laatste hand aan hun outfit terwijl de muziek al te horen was.

Zenuwachtig wachtte ik tot iedereen klaar was. Ik zou Sirius zien. Dat maakte me zenuwachtig. Ik wist niet goed wat ik moest denken van onze kus gisteren. Waarschijnlijk was het gewoon een ingeving van het moment en had het voor de rest niet veel betekenis. Maar stiekem hoopte ik van wel.

'Eva, kom je ook?' Ik schrok op uit mijn gedachtes en zag dat Lily me vragend aankeek. 'Ja, ga al maar.' Ze verlieten de kamer. Nog een laatste keer keek ik in de spiegel, om mezelf te zien staan in een korte superheldinjurk en met make up. Eerlijk gezegd vond ik dat ik er goed uitzag. Ik ga naar een feest, ging er door mijn hoofd. Het was mijn eerste feest. Nog een keer haalde ik een hand door mijn haar en liep naar de trap. Nu maar hopen dat niemand merkte dat ik geen feestbeest was.

Ik ging de trap af en keek om me heen. Iedereen stond zo dicht tegen elkaar te dansen. Ik kreeg het al bijna benauwd door ernaar te kijken. Ook het aanzicht van de vele dronken mensen nodigden me niet bepaald uit om naar beneden te gaan. Maar Sirius deed dat wel. Ik zag hem naar me grijnzen en ik liep snel naar hem toe.

'Hé, wat heb jij een origineel pak aan!' riep hij boven de muziek uit. Ik besefte dat ik de vrouwelijke versie van zijn kostuum aanhad en lachte kort. 'Grapje, je ziet er geweldig uit,' lachte hij erachterna. Hij liet zijn ogen over mijn lichaam glijden. Er kwamen kriebels in mijn buik en ik bedankte hem blozend. Ik hoopte dat hij dat niet kon zien in dit licht.

'Wil je wat drinken?' vroeg Sirius. 'Lekker.'

Sirius pakte mijn hand vast en duwde met zijn andere hand iedereen weg zodat we door konden. Na veel geduw, getrek en gesleur bereikten we dan eindelijk de tafel met snacks en drank. Sirius duwde me een beker met vloeistof in m'n handen. Bedachtzaam keek ik ernaar en vroeg me af wat het was. Zou Sirius me willen vergiftigen? Ik keek toe hoe hij van zijn eigen beker een slok nam. Daarna besloot ik maar dat het geen vergif was en nam ook een slokje.

De smaak kwam toch dicht in de buurt van vergif.

Ik trok een vies gezicht waardoor Sirius lachte. 'Het went wel. Kom, we gaan dansen!' Hij trok me mee naar de dansvloer en begint wild met James te dansen. Ikzelf deed het was rustiger aan en nam af en toe een slok van mijn drankje, dat blijkbaar Firewhiskey was. Ik wilde het zo snel mogelijk leeg hebben dus dronk snel. Achteraf werd me verteld dat het niet slim is om alcohol zo snel binnen te gieten.

Na het eerste glas voelde ik het al werken. Maar James duwde me alweer een nieuwe beker in handen. Shit, nu moest ik dat ook nog opdrinken.

En zo ging het de hele avond verder. Ik dronk mijn beker leeg, iemand anders haalde een nieuwe. Totdat ik het bijna lekker begon te vinden. Ondertussen was de common room veranderd in een draaiende kamer met bewegende vormen en lichtflitsen met harde muziek op de achtergrond.

Het werd later en later en alles leek steeds sneller te draaien. Wankelend stonden Sirius en ik nog te dansen. Op dat moment had ik zo naar mijn zin. Ik voelde dat Sirius me bekeek maar ik liet het gewoon toe. De leukste jongen van de school stond hier samen dronken met mij te dansen en ik had zo'n vermoeden dat het hier niet bij ging blijven. Ik giechelde even om de gedachte.

Mijn benen gingen als automatisch weer naar de tafel met Firewhiskey. In een teug dronk ik een halve beker leeg en overhandigde de rest aan Sirius. Hij sloeg het in een keer naar achteren en bekeek me opnieuw. Zijn ogen bleven hangen op iets achter me en zijn blik verhardde onmiddellijk. Ik wilde omkijken, maar ik werd tegengehouden door Sirius, die me tegen zich aantrok.

Ik voelde zijn zachte lippen op de mijne. Onmiddellijk sloot ik mijn ogen en kuste hem terug. Met zijn lippen opende hij mijn mond en ging er met zijn tong naar binnen. Een geweldig gevoel ontplofte in mijn onderbuik en ik trok hem dichter naar me toe.

Toen we elkaar loslieten keek ik hem in zijn grijze ogen. Niet dat mijn zicht nog duidelijk was, maar ik keek hem dus aan. Ik hield me hijgend aan hem vast en mijn ogen dwaalden naar zijn lippen. Er hing lippenstift op en hij hijgde ook lichtjes. Een heftig verlangen om zijn lippen weer te voelen kwam op en ik zoende hem opnieuw.

Voor een tweede keer stopten we met zoenen. Sirius pakte m'n hand beet en liep naar de trap. Waar was mijn evenwicht gebleven? Ik zwenkte van links naar rechts tot we uiteindelijk de trap naar de slaapzalen bereikten.

Wonder boven wonder zijn we uiteindelijk boven geraakt. En ik was maar één keer gevallen. Sirius trok me zijn slaapzaal binnen en sloot de deur. Meteen zoende hij me weer en plette me bijna tussen hem en de deur.

Ik voelde hoe ik werd opgetild en op een bed neer werd gelegd. Ik keek hoe Sirius zijn kleren bijna aan stukken scheurde en in mijn boxer voor me stond. Zijn lijf was in een woord prachtig. Ik wilde mijn handen over zijn sixpack en gespierde armen laten gaan. Hij kwam op me liggen en kuste me opnieuw.

Ik werd wakker door de klik van een fototoestel. Vermoeid opende ik mijn ogen om Remus te zien staan met het toestel in zijn handen. Waarom zou hij een foto van me willen als ik sliep. Wacht eens... hoe kwam hij zelfs in de meisjesslaapzaal?

Toen voelde ik de arm om mijn middel. Ik merkte dat ik op Sirius' borst lag. Wat deed ik in zijn bed? Ik ging overeind zitten, wat ik beter niet had gedaan aangezien mijn hoofd bijna ontplofte van de pijn. Mijn hand ging onmiddellijk naar mijn hoofd. Remus grinnikte. 'Heftig feestje?' Als antwoord kreunde ik en liet me weer op Sirius borst vallen. Remus liep weer weg en ik was alleen met Sirius. 'Doe het volgende keer alsjeblieft ergens anders. Ik probeerde te slapen.' Mijn ogen sperden zich open en ik probeerde te doorgronden waarover hij het had.

Flarden van gisterennacht kwamen naar boven. De Firewhiskey, Sirius, de trap en nog meer Sirius.

Die was ondertussen ook wakker en tekende rondjes op mijn rug. 'Hey, babe.' Glimlachend zette ik mijn hoofd op zijn borst, zodat ik hem aan kon kijken. Weer schoot er een pijnscheut door mijn hoofd, waardoor ik even mijn ogen sloot. 'Kater?' grinnikte Sirius. Ik opende mijn ogen. 'Omdat jij me dronken hebt gevoerd, ja,' kaatste ik terug.

Hij lachte kort en sloeg zijn beide armen dan stevig om mijn lichaam. Genietend legde ik mijn hoofd neer. Ik voelde me redelijk beroerd door de kater, maar tegelijk voelde ik me fantastisch omdat ik in Sirius' armen lag. Na al die jaren had ik nooit verwacht om ooit zo wakker te mogen worden.

Op het nachtkastje lag de foto die Remus net had getrokken. Nieuwsgierig strekte ik mijn arm ernaar uit.

Op de foto lagen Sirius en ik zoals we nu lagen. Alleen sliepen we toen nog. Ik lag op zijn borst, zijn armen zaten om me heen en er lag een deken over ons heen.

Dit was een plaatje om te bewaren.

De laatste ~ Sirius BlackWhere stories live. Discover now