Capitolul 1

105 7 2
                                    

Ajunsa pe pista isi face intrarea in stilul ei .Motorul torce sub ea  ajunsa la linia de start astepta pana cand sutienul fetei din fata ei sa atinga pamantul iar atunci a ambalat atat de tare motorul incat a ajuns din start la 100 km/h  . Un lucru era cert avea nevoie da asta sa se linisteasca  adrenalina ii curgea prin vene iar cand sa apropiat de curba era la egal cu un motociclist necunoscut ,știa toti participanti la cursa iar pe acesta nu il mai  vazuse.Nu  stia daca e de la bautura sau de la tristetea imibibata cu nervi dara cert e ca avea mult curaj asaca atunci cand a vazut ca motociclistu a incetinit pentruca toata lume stia ca cea ce urmeaza era o curba foarte periculoasa  in care au murit multi ,ea a accelarat   a avut o tentativa de cazatura dar sa pus rapid pe piciore inainte ca cineva sa observ.Ea era Princes  ea nu pierdea nu a pierdut vreodat si nici nu o va face .A trecut linia fde start ajungand langa prieteni ei si TJ.

*Esti nebuna femeie , ce a fost in capul tau puteai  să mori !!!* 

Fata care acum era super relaxata a dat sa raspunda dar a fost intrerupta de Adam

*Sa nu incerci sa zici ceva pentruca Louis are dreptate*

*Dar.....*

Iar fusese intrerupta de data asta de TJ

*Fetito te iubesc dar cea ce ai facut acum a fost nebunie curata*

*Bine gata am priceput altceva ?*

Alexandra vorbea cu o indeferenta pe care ceilanti o urau .Cei trai crai de la rasarit cum ii placea Alexandrei sa ii numeasca isi dadura ochi pese cap exasperati . Dupa cateva secunde Alexandra isi dadu seama ca ceva nu e bine asa ca se trzei iar vorbind

*Hei de obicei sunteti 4 crai de la rasarit al 4-lea unde e ?*

*Oooo dar vai porecla noua*

*Nu am chef raspunde la intrebare*

*Probabil si-o trage cu una sau cine stie*

*Tipic Mark*

*Hei nu e frumos sa barfiti lumea*

Toti isi intoarse capul spre vocea atat de familiara a bunuli lor prieten Mark mai putin Alexandra care statea cu capul atintit spre telefon .Mesajul pe care il primise era unul foarte important .De la moartea mamei sale ea tot facea cercetari pentru a descoperi cine este cel care ia ucis singurul parinte.

*Ale nu ma saluti*

Dupa ce se destepta fata isi dau sema ca persoana care statea in fata ei era prietenul ei cel mai bun 

*Dar cum sa nu te salut eu Marky*

Fata stia ca il enerva cand ii spunea asa si asta o amuza foarte mult

*Alexandra*

Mark era deja nervos asta o facea pe frumoasa fata sa ranjeasca .Dorea sa se amuze si mai mult pe seam lui ,dorea sa se joace cu nervi lui.Il cunoste stia pana unde sa se intinda astfel incat sa nu sar calul si doar sa il infurie putin.

*Da Marky*

*Ajunge *

*Dar ce am facut Marky*

*Alexandra Maria Ross inceteaza in clipa asta*

Si limita a fost atinsa .Mark ia spus tot  numele .Cand Mark devine nervos are obiceiul de a spune tot numele cea ce inseamna ca faptura ce se afla in fata lui a dat de belea.

The PrincesWhere stories live. Discover now