Capitolul 2

70 6 0
                                    

Stateam atat de bine in patul meu moale...refolmulez: DORMEAM atat de bine in patul meu moale dar na asta nu a putut dura atat de mult deoare ce a trebuit sa imi sune telefonul.Adica nu era destul ca aseara ma tinusera '' dragi'' si ''scumpi'' mei prieteni pana tarziu a trebuit sa ma mai trezesc si la 7 dimineata pentru o nenorocita de scoala. Agh faculte...Ma ridic din pat.Cu greu dar o fac si pe asta cel putin astazi pentruca da prima zi de facultate trbuie sa fac impresie buna.Dupa ce imi termin rutina de dimineata si mananc nelipsitul bol cu cereale la micul de jun astept printesele sa vina pentru a merge impreuna la facultate.

*Neata sisi*

*Aleluia credeam ca îmbătrînesc aici tot asteptanduva ,si pe bune sisi? Ce fel de porecla mai e si asta*

* Pai aparent porecla ta sisi*

*Taci si miscati fundu ala sexy afara din casa mea *

*Stiam ca am un fund sexy draga si fara sa imi zici tu nici nu vrei sa sti cum e-...*

*Gata,nu mai vorbim de fundul lu Adam*

*Sunt de acord cu Mark cea ce se intampla foarte rar dar de data asta sunt de acord cu el*

*Ok  prima impresie conteaza asa ca HAI HAI HAI IN MASINI*

*Acum acum nu mai tipa*

Dupa un drum de 10 minute am ajuns intrun sfarsit la scoala.Yee de abea asteptamsa ma aflu aici ^va rog observati sarcasmul^ .Bun ma aflu aici.Trebuie sa stau calma sa uit de tot si sa ma concentrez momentan pe cladirea din fata mea. Cladirea incarcata cu atatea amintiri. Da a mai fost aici . Mama a fost profesoara la facultate.La aceasta facultate. Am avut sansa sa pasesc aici cand eram mica . Nu avea cu cine sa ma lase uneori si ma lua cu ea la serviciu. Inca tin minte privirile copiilor pe mine cum ma urmarea cand mergeam pe holuri cautando pe mama sau profesori cu care ma jucam cand acestia aveau ora libera.Atatea clipe frumoase traite in aceasta institutie si mai ales atate prieteni legte deoarece dupa moarte mamei multi din profesori de aici sau oferit sa ma ajute eu de fiecare data refuzand. Mama a fost o prsoana atat dar atat de importanta pentu mine si datorita ei am ajuns unde sunt acum. 

Pierduta in ganduri nu am realizat ca mi se scurge olacrima pe obraz . Am sterso repede ,nimeni nu a avut timp sa o vada.Nu permiteam cuiva sa o vada. Eu sun Alexandra Ross  eu nu plang. Am pasit pe poarta facultati increzatore si in acelas timp trebuie sa recunosc ca aveam si emoti.Am ajuns la scena amenajata in curtea universitati pentru ziua de azi si m-am asezat pe unul din sacunle aflat in ultimul rand urmata de nebuni mei .Directoarea Keran a inceput sa spuna nelipsitul discurs de deschidere al noului ani scolar..

*Buna ziua dragi elevi celor noi le urez un calduros bun vnit iar celor vchi va spun bine ati revenit si sper ca v-ati mai cumintit si voi macar un pic...*

Si de aici sa taiat firul deoarece dragi mei prieteni au si inceput sa vorbeasca despr ce altceva inafar de fetele care sunt prezente.

*Uitate la ai cat de buna e*

*Mie imi zici , nici aia nu e rea*

*Care?*

*Baiti nu sunteti nici macar de o ora in aceasta facultate si voua deja va umbla ochi deupa fete?Pe bune tinetiva hormoni in frau macar 5 minute*

*Tu realizezi ce ne ceri? Adica pe bune leai vazut pe fetle de aici?*

*Da doar ca eu nu le privesc ca voi deoarece nu sunt pe invers*

*La noi e o diferenta*

*Da rasa masculina nu isi poate stapani hormoni , mama ce descoperire*

*Sisi ai chef de glume?*

*Pe seama voastra oricand*

Nu au mai apucat sa zica ceva reformulez:nu leam mai dat sansa sa zica ceva deoarece amobservat ca directoarea isi terminase discursul asa ca mam ridicat si am plecat spre grupa in care am fost repartizata.



The PrincesWhere stories live. Discover now