Régi barát avagy az új társ //Pietro// and //reader//

435 19 5
                                    

A régi barát avagy az új társ

Előre is bocsi hogy nincs a szövegbe hosszú i betű de új laptopot kaptam és nem találom rajta az i-t, úgyhogy megértéseteket kérem... J

Este van este van ki ki nyugalomba... Na jó irodalmat félretéve nagyon sötét van, nem értem Furynak minek kell mindes egyes bevetést este kezdeni. Ok nézzük a jó oldalát Irországba vagyok és a hűvös idő ellenére meleg szellő csapot meg, nagyot szippantottam a levegőbe. Annyiszor álltam igy éjszaka egy utcasarkon a következő parancsot várva, hogy már elég kellemes. Az éjszakai levegő illatta, senki sincs az utcákon el tudsz merülni a saját gondoldolataidba.

Körülnéztem még mindig sehol senki pedig eddig a SHIELD ügynökei sohase késtek, kezdtem aggódi mi van ha csapda vagy ha megtámadták a mostanra kijelölt társamat. A távolba egy ismerős alak jelent meg nem voltam benne biztos hogy ő az, hisz nem láttam vagy 10 éve kiskorunkban ő volt az egyetlen és legjobb barátom. Hirtelen emlékfoszlányok tömérdeke futott végig az eszembe. A titkos helyünk ahol minden bajunk elmondtuk egymásnak, akkor még gyerekek voltunk és kis törékenyek, most meg... most meg hideg vérrel megölök valakit, hát igen ez a sors.

-Pietro?-suttogtam magam elé alig hallhatóan.-Pietro?!... Pietro!! Pietro te vagy az?-megindultam felé, és tényleg ő volt az reméltem hogy még ismer. Nem változott sokat azon kivül hogy jóval magasabb és izmosabb lett. Elfogodt az aggodalom ugye nem lett a HYDRA tagja, soha nem tudtam volna bántani remélem ő sem.

-Jó ujra láttni téged 10 év után, sokat változtál.-egy megkönnyebült sóhaj hagyta el ajkaim, hogy nem akar megölni.

-Pietro nem kéne itt lenned még bajod esik! Nem tudod hogy hova keveredtél.

-Micsoda kellemes fogadtatás, hát igazán köszönöm. Hol marad az ölelés...- tárta szét karjait- társam?

Nem tudtam erre reagálni, hogy ő a SHIELD-nél? Lehetetlen! És Wanda vele mi lehet felőle se hallottam már nagyon rég. Érdekes képet vághattam mert Pietro elkezdet az orrom előtt mosolyogva lengette a tenyerét, pislogtam néhányat majd belebújtam a meleg ölelésébe. Éereztem ahogy könnyek gyülnek a szemembe nem sÍrtam 10 éve azóta amióta elváltak utjaink, rázkódni kezdtem a sÍrástól most jöttem rá mennyire hiányzot. Mennyire hiányzot valaki akinek elmondhatom a bajom, aki megért, akihez hozzábújhazok, akihez átmehetek csak úgy, akit az éjszaka közepén is zavarhatok mert nem tudok aludni. És ennek a valakinek a megtestesÍtője volt Pietro ő volt ott mindig mellettem, a SHIELD-nél mindekire ugyanugy néznek szürkén és egyhangúan mint egy ügynökre a sok közül. A karok egyre erősebben szorÍtottak mikor az első könnycsepp legurult az arcomon és felszÍvta a kék anyag.

-Wa-wanda? Hogy van?-próbáltam anélkül elmndani hogy ne csuklodjon el a hangom több kevesebb sikerrel. Letörölte az épp lecsöpenőbe készülő könnyeim, csak akkor láttam hogy neki is üveges a tekintete.

-Jól van... szerintem épp a STARK toronyba van és...-órájára nézett.- könyvet olvas vagy edz.-szóval ezért nem hallottam róla a SHIELD-nél mert egyenesen a toronyba került, akinek jól megy.

-Szóval te és Wanda fent a Stark toronyba na ez nem semmmi hányszor mentetted meg a világot hogy a nagy emberek közé soroltak be?-mondtam kekeckedős mosollyal az arcomon.

-Hát a profikat nem tehetik a gyengék közé.-széttárta karjait.-Várj itt hozok egy zsbkendőt.-eltünt de csak egy pillanatra mintha csak teleportált volna. Mikor újra előttem állt egy papÍrzsebkendőt nyújtot felém, amit mosolyogva elfogadtam. Megtöröltem a szemem a könnyektől, majd elfordultam és kifujtam az orrom is. Elsétáltam a legközelebbi kukához és belehajÍtottam.

-Na akkor társam, várnak ránk a rosszfiúk!- kacsintottam egyet felé majd elindultam a feketeségbe. Lassan utánam mikor mellém ért megsimogatta a hátam. Sétáltunk,most az egyszer nem érdekelt se Futy se senki a rossz fiúk megvárnak minket, Így tüntünk el újra együtt az utca sötétjébe, talán örökre...

Hello érdekes módon most hétközbe kaptatok részt ezt köszönjétek a nagy szivemnek. És ezer bocsánat még egyszer ha találtok benne helyesirási hibát mivel ezen a téren nem jeleskedem annyira (egyszerüen lusta vagyok átnézni ). Jah és kicsit rövidke lett mert vagy itt zárom le vagy csak jóval arrébb amimeg már túl hosszú lett volna. Sok kitartást a sulihoz!!! Pusszancs!

Maximoff oneshots  //MARVEL//Where stories live. Discover now