Hoofdstuk 3

187 10 0
                                    

3. Afspreken

Ik keek in de vriezer en er lagen geen pizza's meer, dus dat betekende dat ik naar de winkels moest. Ik keek naar buiten en zag dat het regende "zucht" ik pakte met tegenzin me jas en liep naar me fiets.

Eenmal in de winkels pakte ik een doos pizza Hawaï, en ik rekende af. toen ik naar buiten liep zag ik uit mijn ooghoek iemand staan ik zag niet zo goed wie het was want het was al donker.

Toen ik weer thuis was deed ik de pizza in de oven, en ging tv kijken.En ik pakte wat water toen ik de kraanwater opendeed zag ik iets zwart, dus ik dacht dat het een boom was. Mijn moeder stuurde een berichtje dat ze morgen om 11 uur savonds thuiskwamen. Ik had zin in morgen ik ging afspreken met Danielle en daarna met Harry.

Ik werd wakker om 10 uur, ik kleedde me aan en ging ontbijten en keek tot 2 uur tv.

Ik ging naar Danielle toe om te zwemmen. Om 4 uur fietste ik naar het winkelcentrum ik was benieuwd wat we gingen doen.Ik zag harry al op een stoepje zitten. " hej Harry "

Harry glimlachde, ik zette me fiets neer en deed hem op slot. Ondertussen kwam Harry naar me toe . " hej Jesmin" en hij gaf me een knuffel. ik schrok maar gaf hem een knuffel terug.

" gaat alles goed?" vroeg hij.

" ja, met jou ?"

"altijd goed als jij er bent"

ik bloosde , en hij lachde

"wat wou je eigenlijk gaan doen"

" misschien kunnen we gewoon in de winkels gaan kijken" en Harry nam me mee naar een winkel. Toen we klaar waren met winkelen. kwam Harry naar me toe " ik heb wat voor je" en hij gaf me 2 kettingen. " 1 voor jou en 1 voor mij" zei hij met een glimlach . ik bloosde " dankjewel" en ik gaf hem een knuffel.

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Toen ik naar huis fietsde was het al ongeveer 6 uur, dus me ouders zouden over 5 uur komen, toen ik langs het park fietsde zag ik een man kijken, " alweer? Ben ik dan zo aantrekkelijk ", en ik lachte in me zelf. Om 12 uur lag ik in me bed en ik viel in slaap.

Ik werd wakker ik kijk naar mijn wekker , het was 2 uur. ik hoorde de voordeur zachtjes opengaan en schrok , ik kwam uit mijn bed en ging boven aan de trap staan, en zag een schaduw van iemand en kon wel gillen , ik rende snel naar me slaapkamer ik was bang en ging onder me dekens liggen, wie was er in mijn huis ?!?!

Stalker (ON HOLD)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu