hoofdstuk 5

121 11 1
                                    

Ik zag de schaduw staan, maar kon het niet goed zien. Toen ik beter keek leek het net of ik een man zag. Ik zat te denken of het dezelfde schaduw was als bij de winkels. Maar ik kon het me niet meer herinneren . 

Er werd op mijn slaapkamerdeur geklopt. Ik schrok, en keek om en zag me moeder staan.                        ''Waar kijk je naar?'' vroeg ze                                                                                                                                    

'' onee nergens naar, ik keek gewoon effe naar buiten'' glimlachde ik.                                                       

''oke, ik ga effe naar de winkels moet ik nog wat meenemen voor vanavond?''    

''vanavond?.. oja, nee hoef niet'', ik was helemaal vergeten dat ik vanavond naar Danielle ging.

''Oke, tot straks''

''Doei''                                                

En ze deed de deur dicht.

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Eenmaal aangekomen bij het huis van Danielle zag ik dat de lichten uit waren. Ik belde aan, maar niemand deed open, na 3 keer te hebben aangebeld. Ging er een licht aan in de keuken. De voordeur ging open en ik zag de moeder van danielle staan.

"hee Jesmin, wat is er ?"

" Ik had afgesproken met Danielle"

" echt ?, Ik had van Danielle gehoord dat jullie hadden afgesproken bij jou thuis"

" o oke, nou dan ga ik maar weer terug , doei"

" doeg", en ze deed de deur dicht. Hoe kan Danielle nou gezegd hebben dat we bij mij gingen, we hadden toch duidelijk afgesproken dat we bij haar gingen ?

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Toen mijn huis eenmaal in zicht was , was Danielle nergens te bekennen. Dus besloot ik haar te bellen, maar ik kreeg der voicemail. Waar zou Danielle zijn? moest ik me zorgen maken of niet? Ze was wel vaker vergeetachtig. Toen ik naar binnen liep zag ik dat me ouders niet thuis waren. Eigenlijk is mijn vader nooit thuis, wegens zijn werk soms was die er 2 weken wel en dan weer 2 weken niet.Ik keek in de vriezer en zag dat er geen pizza meer was. En er was ook helemaal geen eten in de koelkast aangezien me moeder boodschappen aan het doen was. Dus ik besloot maar om bij de snackbar te gaan eten.

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Nadat ik mijn Hamburger en patat had opgegeten, liep ik naar buiten ik kijk op mijn mobiel en zag dat het al 7 uur was. dus het was tijd om maar huis te gaan. Het was al een beetje donker, dus ik liep dicht bij de cafés waar mensen gezellig zaten te praten. mijn mobiel viel uit me broekzak ik draaide me om om hem op te rapen totdat ik opeens een schim zag in de verte. ik pakte snel mijn mobiel en liep verder.Ik keek snel achter me en zag dat de schim me volgde. ik liep steeds sneller en de schim ook. totdat ik een hand voelde die mijn arm vastpakten. Ik draaide me om en zonder na te denken begon ik te slaan.

                                           

Stalker (ON HOLD)Where stories live. Discover now