4. Kapitola

267 34 67
                                    

Jo ... Ukamenujte mě! XD
Menší problémy jsem měl jako například:
-Lenost
-Čas
-Škola
-RP
-Lenost x2
-Přímačky
-Talentovka
-Střední školy
A poslední věc NEBUDU zmiňovat,protože je to "soukromé"
Well... Jdu psát...

        ----------------------------------------------
DUST POV:

Po tom co se stalo u toho malého kostlivce jsem se rozhodl,že se půjdu podívat do lesa ve Snowdinu.
Trochu mě zarazilo,že jsem narážel na prach... ,že bych tady zabíjel? Blbost... To bych si to pamatoval' pomyslel jsem si. Šel jsem po prachu od monster. Pak jsem si všiml černého slizu u prachu. Už mi došlo kdo to je a kdo to udělal... Začal jsem couvat,ale o něco jsem zakopl. Spadl jsem na zem,chtěl jsem začít nadávat,ale když jsem uviděl kdo to je raději jsem si to rozmyslel. ,,Co tu děláš...?" promluvil Nightmare. Vstal jsem ,,Toooo samé co tu děláš ty." odpověděl jsem. On se na mě nedůvěřivě podíval ,,Odkdy hledáš svého poskoka,kterého ani nemáš...?" položil další otázku ,,Co?... Ne ne myslím to tím,že taky si tady pozabíjím." zalhal jsem. On se podíval na mé levly a než jsem stačit odpovědět už mě držel chapadlem kolem krku u stromu.
,,Lhaní ti moc nejde." zašklebil se. Mlčel jsem... On mě přiškrtil ,,Takže....CO TU DĚLÁŠ?!" Zvýšil hlas
,,Jen jsem sem šel.... To je všechno..." odpověděl jsem.
,,Fajn..." pustil mě ,,O čekávám tě za pár minut zpátky..." sekl chapadlem do mého hrudníku ,,CO TO KURVA-" ,,Bejt tebou mlčím..." skočil mi do řeči a odešel.
,,Výborně... Mám ránu nejen po tom kostlivci,ale i po tomhle idiotovi... VÝBORNĚ! CHCE SE JEŠTĚ NĚKDO PŘIDAT?!" rozmáchl jsem rukama. Otočil jsem se,samozřejmě že mi nikdo neodpověděl... Vyrazil jsem nějakým směrem pryč... Měl bych se vrátit,ale ještě se mi nechtělo...

Krev z ran kapala na zem a nechala ve sněhu krvavou stopu. Nevadilo mi to... Proč by mi to mělo vadit? Sice mi to ubírá hp,ale není to tak hrozný... Uslyšel jsem jak za mnou někdo běží... Přibližuje se... Připravil jsem si v ruce kost. Otočil jsem se,když už bych skoro u mě. Chtěl jsem ho probodnout,ale zarazil jsem se koho jsem to viděl... Byl to ten malí kostlivec a v ruce držel lékárničku. Stáhl jsem ruku s kostí,,Co tu chceš?" zeptal jsem se.
,,J-já...Chtěl jsem se ti umluvit za tu ránu... A tak jsem se rozhodl že já úžasný Sans ti pomůžu! A napravým to!" usmál se. ,,Mimochodem jmenuju se Blueberry! Ale všichni mi říkají Blue!" dodal. Jen jsem na něj nechápavě zíral a zpracovával to co právě řekl.
,,J-já jsem Dust a nepotřebuji tvoji pomoc..." dostal jsem ze sebe po pár minutách. On se na mě nechápavě podíval a pak řekl,,Hezké jméno! Ale i tak tě musím ošetřit! Je to má vina!" stále se usmíval.
,,Jestli se mě dotkneš ... Tam ti tu ruku useknu!" zavrčel jsem.
,,Nebuď hned takový! Co je špatné na pomoci?" zeptal se.
,,Že by všechno....?" než jsem stačil zareagovat lehce do mě strčil a za mnou dal kost,takže jsem spadl na zem ,,Co to KURVA děláš?!" zařval jsem na něj. On se na na mě nechápavě podíval a pak se usmál,,Neboj jen ti chci pomoct." sedl si naproti mě a vedle sebe položil lékárničku. Otevřel ji a vzal obvaz, dezinfekci a vatový polštářek. Na vatový polštářek nakapal trochu dezinfekce. Přibližoval se k mým ranám a už chtěl je vydezinfikovat,ale já ucukl. Nenávidím dotyky! ,,Co se děje? Máš strach?" zeptal se.
,,CO?! NIKDY!!" zavrčel jsem ,,Jen nemám rád,když někdo na mě šahá." dodal jsem.
,,Aha... No... Ale já se tě nebudu dotýkat." Než jsem stačil cokoliv říct začal mi ty rány čistit. Bylo mi to nepříjemné i když se dotýkal jen tím polštářkem. Když už s tím byl hotový vzal obvaz a chtěl mi to obvázat. ,,Udělám si to raději sá-" nestihl jsem to ani do říct,protože mi obvazem obvázal ústa(a mlč XD) a pak mi obvazem hrudník. Když to měl hotové tak mi odvázal pusu. Naštvaně jsem se na něj podíval ,,Promiň,ale moc jsi mluvil." zasmál se a všechno zpátky uklidil.
Zavrčel jsem a vstal ,,Promiň Blue,aleee musím už jít..." Blue vzal lékárničku,,Už? Ale vždyť jsem tě ani nepoznal!" omylem mu upadla lékárnička. ,, ...Musím a hotovo!" Sehnul jsem se a podal mu lékárničku. Nezval si jí a jen na mě smutně koukal.... Vrazil jsem mu jí do rukou. Všiml jsem si že nabral lehce modrou barvu na tvářích,,A p-přijdeš ještě?" zeptal se ,,Možná.... Uvidím..." zapl jsem si mikinu,aby nebyl vidět ten obvaz a odešel.... Možná že ještě něco řekl,ale já jsem to nezaregistroval.... Když jsem našel portál tak jsem do něho vešel...

A zase jsem tady....

---------
Omlouvám se že JSEM TAK DLOUHO NEVYDÁVAL!...aleee je to tu... Pokud se vám zdá že konec je moc narychlo.... Máte pravdu xdd
Pokud jsou tam nějaké chyby tak se omlouvám... Dlouho jsem tenhle příběh nepsal... No sice krátký,ale snad se líbí
Bye~ :³

(Je trochu pozdě takže ... Rano to když tak doupravým XD)

Nenáviděn a zamilován [Ukončeno/Nedokončeno]Where stories live. Discover now