Wolvensterkte van Zoë (7)

35 6 0
                                    

Tring! De bel gaat ik ren naar het bos en naar de roedel. Ik spring nog een keer over de boomstronk heen en terug en doe nog de laatste oefeningen. De tijd is aan gebroken en ik ren rustig die kant op tot dat ik een wolf zie, en het is niet een wolf van onze roedel. "Zoë is het toch..." "wie ben je?" Ik grom. "Je kent me al alleen je wilt het niet geloven..." hij maakt een valse lach. "Wat doe je hier dit is niet jou territorium!" Ik herken de wolf van gisteren die me te pakken kreeg. "Ik kom alleen je succes wensen, boven dien die zal je nogal hebben." "Bedankt neem ik aan..." "Ha dat zal ik maar doen" hij verdwijnt in de schaduw en ik ren naar de roedel en focus me op de test. Ik haal diep adem en zie Nova, Eva, Zack en natuurlijk Alex daar naast de weg.

 "Zoë, vandaag zal je je uitdagen aan gaan" Nova wijst naar de weg met zijn snuit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Zoë, vandaag zal je je uitdagen aan gaan" Nova wijst naar de weg met zijn snuit. "Je zal 2,5 km moeten rennen en daarna het parkoer gaan doen, veel suc6 Zoë" ik knik tegen Nova en draai me om naar de weg. Alex loopt naar me toe. "De laatste meters en parkoers zullen branden in je lichaam, als je het niet red... stop dan" "Ik zal niet stoppen Alex dat beloof ik!" "Dan ben je nu al dood" hij zucht en lacht te gelijk. "Zoë,
Sophia staat bij het parkoer, als je niet aan komt binnen 10 minuten dan ben je omega... de regels zijn als volgt" zegt Nova. "Je mag geen snelle wegen nemen, niet lopen want dan ben je er niet binnen 10 min, en je mag niet op de velden komen want daar kom je langs. Er zijn een paar obstakels bij de weg en hindernissen op de weg, wij zullen een kortere route nemen dan zien we jou bij Sophia en het parkoer... veel geluk Zoë". Ik neem diep adem en mijn hard gaat tekeer Nova en de andere tellen af. Ik zet mijn linker achter poot helemaal achter, mijn rechter poot daarnaast maar iets naar me toe en mijn rechter voorpoot iets verder dan me en mijn linkervoorpoot er iets achter.

Ik sluit mijn ogen en sta klaar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik sluit mijn ogen en sta klaar. "5...4...3...2...1..... GO!" Ik maak een grote sprong naar voren en ren als een dolle voor uit ik hoor iedereen juichen. "Alex..." zegt Nova en kijkt naar Alex die nog naar mij kijkt "het komt goed!" Alex maakt een lach naar Nova en knikt . "Wat zou er mis kunnen gaan?" Zegt Zack rustig en Nova en Alex kijken elkaar aan... Ik hijg en ren op een tempo waarvan ik niet moe word "hehe" ik hijg en merk dat het zwaar word. Ik ga langzamer rennen, ik ruik in de lucht en kijk om me heen "onbekend gebied..." ik spits mijn oren naar achter en hoor iets achter me rennen ik kijk om: "Nova? Alex?" Ik kijk beter en ik zie kudde reeën op me af komen...

" ik spits mijn oren naar achter en hoor iets achter me rennen ik kijk om: "Nova? Alex?" Ik kijk beter en ik zie kudde reeën op me af komen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mijn oren zakken naar mijn hooft en ren, ik ren zo snel dat ik niet eens meer weet welke kant ik op ga... *6 min later* "waar blijft ze nou..." "Alex  rustig maar het komt wel goed" "ja dat heb ik je al eerder horen zeggen!" Eva gaat naar Nova toe en zegt "Nova ik zal haar wel gaan zoeken misschien is ze de weg kwijt?" "Ja misschien maar ik zal..." Zack en Sophia  komen aan gerend, Sophia zegt: "Alpha! Er is een kuddeloop op de weg van het parkoer!" Eva schrik en Nova kijkt serieus en denkt "alpha?" Vraagt Zack. "Eva en Sophia maken het parkoer vrij, Zack zet de wolven aan de kant en ik en Alex zorgen voor dat de reeën op de velden komen!" Nova kijkt iedereen aan en ze knikken dat het goed is. Alex kijkt om en vraagt: "Wacht, waar is Zoë?" Iedereen kijkt elkaar aan Soda komt aan lopen "Zoë is er niet... niet gezien" "dan moet ze zijn weg gekomen." Zegt Sophia opgelucht. Nova knikt "Oke, doe het NU!" Sophia en Eva maken de weg vrij en maken een weg voor de reeën om naar de velden te gaan, Zack zet de wolven aan de kanten en Nova en Alex lokken de reeën naar de velden. In de tussentijd ben ik in een donker bos, ik val neer. Mijn poot doet pijn. Ik heb een weg genomen door de bosjes om te ontsnappen aan de kudde reeën. "Au..." Ik kijk rond "waar ben ik?" Ik hoor geritsel in de bosjes en zie ogen "W-wie is d-daar?" Ik grom en er komt een konijn te voorschijn, ik zucht. Ik loop door het bos en kijk of ik iets bekends tegen kom. Ik lijk wel uren te lopen en zag toen een vlakte met een grote zwarte boom.

 Ik lijk wel uren te lopen en zag toen een vlakte met een grote zwarte boom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


In de verte zo ik z'n 4 wolven... "misschien kan ik beter niet daar heen gaan" ik draai me om. "Kijk kijk wie hebben we daar..." ik kijk op en zie 2 grote grijze wolven

 "wat doe jij hier, zo alleen nog wel" zegt de linker "I-ik kwam gewoon langs lopen, ik zal nu wel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"wat doe jij hier, zo alleen nog wel" zegt de linker "I-ik kwam gewoon langs lopen, ik zal nu wel..." De ene wolf stapt voor me en zegt:" Ha je dacht dat je zo maar weg kon?" Hij schut zijn hooft en de ander lacht. "Nee dus eerst moet je naar Wylon, de koning van het bos. De echte alpha!" Ze lachen en kijken elkaar aan "HIJ IS NIET DE ECHTE ALPHA!!" Zeg ik boos. Ze kijken met een ruk om en grommen "Wat zij je daar?" Zij de ene wolf en de andere zegt "Dit gaan Wylon niet leuk vinden..." "ehh oeps?" Ze grijpen me en lopen richting de kant op van het donkere bos . . . . . .






¡ Bedankt voor alle stemmen en lezers!¡
¡ Ik wil WolfWriter1 bedanken voor alle stemmen ¡
¡ Ik hoop dat jullie mijn boek leuk vinden! ¡
¡ Toedels allemaal! ¡

WolvenBloed (COMPLEET)Where stories live. Discover now