another eight.-one

10.2K 441 34
                                    

Alexis
Přes ranní kocovinu jsem se s Dallasem nechtěla hádat, tak jsem jen odsekávala. A překvapivě se s ním dalo mluvit. Bylo znát, že je veselejší než já z toho, co se za včerejšek a dnešek stalo.,,No pojedu do školy už nejdu. Jen nechci už zaclánět. Myslím, že dneska už to stačilo."zvedl se od stolu.,,Jo."zvedla jsem se taky a otřela si oči, ze kterých mi začaly téct slzy. Dallas šel ke dveřím a začal se obouvat. Já jsem mu dveře jako správná majitelka otevřela.,,Tak se uvidíme."usmál se na mě.,,Jo."křečovitě jsem se usmála.,,Tak ahoj."řekl zklamaně, protože asi ode mě čekal něco oreginálnějšího.,,Ahoj."koukla jsem se mu do očí. Ani jsem se nenadála a koukla jsem do jeho hrudě. Křečovitě mě držel v objetí. Já jsem nevěděla moc co s rukama, jestli ho mám obejmout a nebo ne. Tak jsem ruce jemně položila na jeho záda.,,Mám tě rád."řekl a rychle zmizel dolů ze schodů. Chvilku jsem na tu chodbu jen civěla, ale pak jsem zabouchla dveře.,, Ježíši Kriste."prohrábla jsem si vlasy. A šla do koupelny. Opřela jsem se o umyvadlo a koukala na sebe v zrcadle. Pak jsem ze sebe rychle strhla všechny věci a skočila do sprchy. Potřebovala jsem ji a pěkně ledovou.

Po sprše jsem si udělal kafe a sedla jsem si s noťasem do křesla k prosklený zdi, co mám v jednom rohu obýváku. Najela jsem na školní materiály a začala si vypisovat nějaký věci. Myslím že takhle se budu soustředit na učení mnohem líp než ve škole. Tam jsem to dost flákala.

S učením jsem skončila kolem dvanáctý, kdy jsem šla na oběd. Šla jsem si do obchodu pro nějakou zeleninu a rýži. Udělám si něco sama doma.

Doma jsem málem podpálila kuchyň s mojí šikovností. To prostě asi znáte. A to samý bylo na večeři. Myslím že si asi začnu hledat nějakou služku co bude umět vařit a bude tady se mnou přežívat.

MA BOYWhere stories live. Discover now