another ninety.-nine

7.8K 291 8
                                    

Po snídani jsem se hned oblékla do černých šortek a černého trička.

Po snídani jsem se hned oblékla do černých šortek a černého trička

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Proč vypadáš ve všem tak k sežrání?"objal mě Cam.,,Protože jsem prostě dokonalá."zasmála jsem se a hodila jsem vlasama.,,Tak jdi ty moje dokonalosti."plácnul mě po zadku a popostrčil z dveří k autu.,,Řídíš?"zeptala jsem se.,,Ne, ty. Budeš řídit a já navigovat. Potřebuju si něco ještě zařídit."usmál se na mě. Jen jsem pokrčila rameny a sedla si za volant.

Cestou jsem si zapla rádio a pobrukovala písničky, protože Cam pořád koukal do mobilu a sem tam něco broukl pro cestu někam.,,Už jsme někde blízko?"zeptala jsem se.,,Jo. Na konci vpravo a pak na tom parkovišti někde párkni."usmál se na mě.,,Vaše přání je mým rozkazem."řekla jsem  a jela podle instrukcí. Dojeli jsme k nějakýmu lesíku.,,Tak pojď."táhl mi rukou až na lesní cestu, kde si se mnou proplet prsty a šli.,,Co tady děláme?"zeptala jsem se.,,Uvidíš."mrknul na mě. Já jsem jen pokroutila hlavou a šla.,,Zavři oči."řekl ještě někde v lese. Jak řekl, tak jsem udělala. ,,Dobrý stůj, nehýbej se."pustil ruku z mých očí a odešel.,,Came, kam jdeš?"křila jsem.,,Otevři oči."řekl a já otevřela oči. Stála jsem na konci mola a předemnou se rozprostíralo velké krásné jezero. Otočila jsem se a tam stáli všichni kluci. ,,Překvapení."všichni křikli.,,Co to děláte? Vždyť ještě nemám narozeniny?"zasmála jsem se.,,Chtěli jsme to prostě oslavit dřív."řekl Shawn. Všichni mi popřáli  a dostala jsem pár krásných kytek.,,Děkuju všem hrozně moc."usmála jsem se na všechny.,,Tak a teď moje přání. Je to jakoby dárek od všech. Jsme se tedy na to složili."usmál se na mě Cam.,,Prosim ať je to auto nebo poník."zasmála jsem se.,,Takže lásko. Všechno nelepší, ať to se mnou vydržíš. Jsi to nejkrásnější a nedokonalejší. Tak moc tě miluju."políbil mě a pevně mě objal. ,,Taky tě miluju."šeptla jsem mu do ucha.,,Otevři to  už."zakřičel na mě JackJ.Převzal jsem obálku a z ní jsem vytáhla dvě letenky.,,My. Pojedeme. Na. Florencii?"vykulila jsem na všechny oči.,,No to si piš. Pořádně si to užijeme."Cam mi dal pusu na líčko.

,,Tak to bude jízda."zasmála jsem se



MA BOYWhere stories live. Discover now