Az egész kezdete

37 1 0
                                    


Az egész, eléggé érdekesen történt. Igazából, az én hibám hogy oda kerültem. Egy nap az erdőbe sétáltam, suli után. Teljesen szar hangulatom volt, ugyan is akkor szakított velem a barátom. Gondoltam ki szellőzetetm a fejemet kicsit. Ekkor vihar keletkezett és ráadásul el is tévedtem. Kértem volna segítséget, de nemvolt térerő. Így hát gondoltam, keresek menedéket. Találtam is. Egy kastély volt az. Eléggé elhagyatottnak tünt. Bementem. Furcsa dolog volt, hisz az ajtó magától nyitodott. Kisértett járta hely volt. Eléggé ilyesztő. Annak ellenére hogy egy elhagyatott ház, minden tiszta volt. Minden tárty, sértettlen volt. Ekkor elkezdtem sétálgatni a házban. Sehol senki. Tényleg elhagyatottnak tűnt. Gondoltam alszok egyet, mert eléggé fáradt voltam. Kimesitett ez a mai nap, meg sok vért is vesztettem. Igen, idióta voltam és szétvagdostam a kezemet. Sose kövessétek ezt a példát. Semmit nem értek vele. Találtam egy szobát, aminek a kinézete teljesen zöld volt. Nem is érdekelt. Bementem, lefeküdtem aludni. Már este fele járhattunk. Én még mindig aludtam, mikor behajtott az udvarba egy limuzin. Ekkor, arra lettem figyelmes, hogy valaki kelteget. Nem tudtam ki lehetett az. Mikor felébredtem, magam felett, egy kalapos fiatal embert láttam. Smaragd zöld szemei csak úgy csillogtak mikor ránéztem, haja eléggé hosszú volt, ilyen vöröses barnás színben pompázott. Felugrottam volna, de mivel felettem volt nem tudtam semmit se tenni. Ekkor megszólalt.

-Hát te ki vagy? Bitch-chan.-Pislogott nagy szemeivel.

-Heh? É-én...-meg se tudtam szólalni. Arcom totálisan piros szinbe játszott.

-Bitch-chaaan nem illik csak úgy más ágyába belefeküdni. Így arra kéretetted magad hogy valaki eljátszadozzon veled. Ha tudod mire gondolod-Kuncogot egyet és kacsintott majd felültett és leült mellém.-Na hallgatlak kivagy te?

-A nevem...Cynthia....és eltévedtem....úgy gondoltam ez a ház elhagyatott de ahogy látom nem az.

-Nos igen Bitch-chan jól látod....A nevem Raito Sakamaki...és üdvözöllek a Sakamaki birtokon-egy csábós kedves sexy mosolyt vetett rám.

Teljesen elvörösödtem. Ekkor bejött valami lila....szükre hajú szemüveges gyerek. Biztos valami okos tojás lehetett.

-Raito..ki ez a lány?-mondta komoran felvonva szemöldökét.

-Oh Reiji...ő itt Cynthia...

-Hm Cynthia? Hogy kerültél ide?

-Hát am...-épp mondani akartam mikor Reiji közbe vágott.

-Gyere le kérlek a nappaliba és meséld el.

-R-rendben...

Raito persze lekisért. Mikor leértünk, leültem az egyik fotelbe és elkezdtem mesélni. Sokan voltak. 6 darabb fiú akiket nem is ismerek látásból se. Mindenki olyan furcsa volt. Mintha..nem emberek lettek volna. Elmeséltem mindent az elejétől...Figyelmesem figyeltél a történetemet. Mikor vége lett, nagy csönd volt. Ekkor valaki halkan megszólalt.

-Megvagdostad magad?

Ekkor mindenki rámnézett. Furcsák voltak. Elkezdtek felém közeledni. Nem tudtam hogy mi tegyek.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 13, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Egy érdekes történet (Cynthia story's)Where stories live. Discover now