3.

497 16 1
                                    

Istuin luokassa viimeisessä pulpetissa lähimpänä ikkuna. Opettaja seliti jotain suomen kirjallisuudesta. Minä en kuitenkan kunelut  minä vain tujotin lehtiä jotka olivat tippunnet puista ja nyt ne pyörivät tuulesa. En jaksanut keskityä juuri nyt. En olle kovinkaan hyvä koullusa, sillä jotkut on vaan tyhmiä, niinkun Minä. Minusta koullu on tärkeä jos tahto hyvään tulevaisuuden. Ei sillä et minä en tahtois hyvää tulevaisuutta mutta minä en siitä kuitenkan saa. Vaikka olisin rikkas tai kuuluisa tai vaikka mitä en kuitenka olisi onelinen ja siitä voin syytää masennusta. Minäkin käyn koulu vain äitini takia.
Heräsin ajatuksistani ja tajusin että minulla Oli käynyt tuuri sillä Michael ei ollut tunnilla. Varmaankin lintsaa tai jotain. Tuntia oli ennä kaksikymmentä minuuttia jotten päätin vain keskittyä opettajan.
Skip tunti
Minä laahustin ulos luokasta muiden kanssa. Minä päätin etsiä Nean. Muistaakseni hän oli jostain syystä kansliassa, jotten lähdin sinne. En ehtinyt mennä pitkälle kun Nea tulli minua vastaan. "No miksi sä olit kansliassa"kysyin. "Äh..joku juttu siitä kun en mennyt jälkän viime viikolla" "miks sä et mennyt sinne. Mistä sä mutten sait es jälkä". Jälki-istuntoon saaminen ei ollut mitenkään ihmeellistä nealle, mutta minä en vuorostaan olle ikinä saanut jälki-istuntoa. "No Mä sanoin jotain epäkunnioittava ja käyttäydyin sopimattomasti " Nea selitti "ja no mulla oli vaan niin paska päivä jo valmiks niin en jakasanu jälkä". Minä vain nyökkäsin ja lähdin laahustaman kappileni Nea perässäni. Kun me olimme kapeilla Nea näki jonkun puoli tutun jonka kanssa hän alkoi rupatteleman. Kun avasin kapini sieltä tippui paperin pallan. Minä laitoin kirjat kappin ja nostin paperin masta. Käänsin paperin ja siinä luki tule koulun jälkeen kouluun tupakanurkalle. Katsoin paperia ihmeissäni. Mitäs hittoa tämä nyt oli? Miksi joku haluaisi nähdä minut koulun jälkeen. En tiiedä kenneltä tämä oli mutta en usko että tästä tulle seurannan mitään hyvää.//tää oli aika lyhyt tällä kerta mut Mä varman julkasen huomenna lisää ja jos ihmetelleet että miks tossa otsikossa on vaan kolmonen niin Mä en keksinyt siihen mitään. ❤️

Bad Boy's Where stories live. Discover now