6. Bileet

453 16 0
                                    

Minä istuin Nean sängyllä ja katselin kuinka hän käveli ympäri huonettaan ja selitti kuinka meidän koulun biologian opettajamme oli seksistinen. Minä vain nyökkäili ja mumisin kun oli tarvetta. "Hei muuten Alina tuutko sä mun kanssa tännään nihin bileisiin mun kanssa" Nea kysyi." En mä Taida kun ne on michaelilla" minä vastasin. Nea istuitui minun viereen. "Et sä voi michaelin estää sua pitäämästa hauska. Se on jo aiheutanut sulle tarpeeksi harmia"Nea sanoi. Se oli kyllä totta mutta juhalat ja sosiaaliset tilanteet eivät ollut minun juttuni. "No en mä o muutenkaan mikään bilehile" minä sanoin. "No mut sä voisit olla. Ja hei ethän sä haluu olla mikään sohva peruna lopu elämäs" Nea samoi. Sohva perunan elämä kyllä kuulosta houkkutelevalta muuta minä suostuin ja Nea rupesi inoissan mietinnän asuan. 

"No mitä sä laittat päälle" Nea kysyi. Kello oli kuusi ja me mennisime bileisiin kello kahdeksan. "Mä en O miettinyt" minä sanoin. Nea kaivoi kapian ja oti viininpunaisen mekkon esille. " sä voit laita tämän" Nea sanoi ilosena. Minä otin mekkon ja katsoin siitä epäilevän. Se näyti tosi tiukallta.

Nea meni jo vessan meikkaman ja minä puin mekkon päälleni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nea meni jo vessan meikkaman ja minä puin mekkon päälleni. Se näyti melko tiukkalta, varsinkin rintojen kohdallta. Minä menin vessan jossa Nea meikkasi. "Vau Alina sä näytät hyvälltä" Nea sanoi. "Eikö tä O vähän liian tiukka rintojen kohalta" minä sanoin. "Ei sä näytät tosi hyvältä" Nea sanoi ja jatkoi meikkaamista. Kun Nea oli meikkanut valmiiksi hän autoi minua. Kun olimme valmiita Nean veli ajoi meidät michaelin talolle. Minä istuin etupenkille Nean veljen benjaminin viereen ja Nea taakse. "Teidän kanata siiten varoa että ketä te oikein siellä bileissä nuolette varsinkin alinan koska dam toi mekko,varman kaikki pojat kuola sun perään" benjamin sanoi ja virnisti. Minä katsoin häntä järkytynennä. "Benjamin!" Nea huusi.
Kun pääsimme vihdoinkin perille minä ja Nea kävelimme kohti Michaellin hyvin kalin näköistä isoa oma koti taloa. Juhlat olivat jo näköjään käynnissä. Me kävelimme sisälle omakoti talon. "No niin missä tällä on alkoholi" Nea sanoi ja tähyili hetken ympärillen ja sen jälkeen rupesi vetämän minua kohti keittiötä. Nea päästi irti minusta ja oti neljä mukia jotain hyvin vahvasti alkoholilta haisevaa litkua. Minä en ylennsä juo, muuta otin kaksi mukia käten ja otin huikan toisesta. Se oli hyvin vahva. Minä yskäisin ja katsoin kuinka Nea joi puolet mukista yhdellä huikalla. Hän hymyili minulle.
Muutaman muukiliisen jälken Nea katosi jonnekin jonkun pojan kanssa ja minä jäin juoman siitä pahan makuista litkua.
Minä olin juonut jo melko paljon ja minä olin jo melko kännissä, kun näin tuutun pojan kävelevän virne naamalla kohti keittiötä. Michael kännsi katsensa minun ja näyti ylätynelltä. "Alina mä luulin  että sä et tulis"michaels sanoi ja katoi mukilisen tuotta mysteri litkua alas kurkustaan. "Nea suostutteli mut tänne"minä sanoin. Michael nyökkäsi ja oti lisää mysteri litkua ja antoi minulle toisen mukin. Minä kiitin häntä. "Toi mekko mutten näytä hyvältä sun päällä" michael sanoi ja katsoi minun kehoani päästä varpaisiin. Hän pysähtyi hetkeksi rintojeni kohdalle ja nosti katseensa minun kasvoihini ja hymyili. Minä tuijotin hänen komeita kasvoja ja hän minun kasvoja. Minun kasvoilleni nousi hymy. Michael naurahti. "Haluatko sä tanssia mun kanssa" Michael sanoi viattomasti. Minä melkein purskautin oudon litkun ulos suustani.
"O-okei" minä sanoin jostain ihmeen syystä. Varman alkoholila oli tekemistä päätökseni kanssa. Me joimme viellä parit ja lähdimme valtavan olohuoneeseen. Me rupesimme tänsimman. Yhtäkkiä alkoholi rupesi vaikkutamman minun. Minulla ja michaellila oli yllättävän hauska. Kapalle vaihtui hitasen ja Michael veti minut lähemmäs minua. Hän laitoi kätensä minun vyötärölleni ja minä laitoin minun käteni hänen niskansa taakse. Minä katsoin michaelin sinisin silmin. Michaelilla oli pieni hymy huulillan. Minä painoin pääni hänen olka pällen ja hymyilin.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Bad Boy's Where stories live. Discover now