#6

2.9K 104 10
                                    

@ Harry Styles: Pojď ven

@ Harry Styles: Pojď ven

@ Harry Styles: Vážně

@ Harry Styles: Vážně zobrazeno? Pojď kurva ven, nebudu tady čekat sto let, kluci se těší

@ Harry Styles:

@ Harry Styles: To

@ Harry Styles: Myslím

@ Harry Styles: Vážně!!

@ Harry Styles: Heeej!!

@ Elis Anderson: Do prdele, Harry! Napadlo tě třeba, že teď nemůžu?

@ Harry Styles: Ty tam někoho máš?

@ Elis Anderson: Jop, plyšáky

@ Harry Styles: Tak zvedni tu svoji prdelku a pojď dolů, kluci se nemůžu dočkat ^^

@ Elis Anderson: Já budu hajat s plyšáčky

@ Harry Styles: Že ty si teď vstávala?

@ Harry Styles: Zobrazeno? Takže jo ♥ otevři mi, plošiim

@ Elis Anderson: Fajn, ale jdu ještě spinkat

Na to jsem ji neodpověděl a čekal až zabzučí ta blbost. Když zabzučela vešel jsem dovnitř a šel po schodech do pátého patra. Zaťukal jsem, po chvíli mi otevřela.

,,Ah-'' nedokončil jsem to větu protože mi skočila do řeči.

,,Jojo, ahoj a dobrou noc.'' řekla a chtěla jít asi do pokoje. Chytil jsem ji za ruku. Otočil jsem si ji k sobě. Měla rudé oči. Brečela? Proč?

,,Proč si brečela?'' zeptal jsem se ustaraně.

,,Nebrečela jsem!'' Odtrhla ruku, dívala se naštvaným pohledem. Ale já ji to samozřejmě nežral.

,,El.. Prosím, řekni mi to, vyřešíme to ať je to cokoli.'' řekl jsem, opatrně jsem se k ní přiblížil. Obejmula mě a rozbrečela se. Cítil jsem její horké slzy na své hrudi. Bolí to ji takto vidět, bolí, když nevím co se stalo a jak bych ji mohl pomoct. Trošku jsem ji od sebe odtáhnout, abych ji mohl vidět do obličeje. Zvedl jsem ukazováčkem její bradu aby se mi mohla dívat do očí. ,,Řekneš mi, co se stalo?'' zeptal jsem se znovu.

,,Teta, která měla Kristy a Annie v péči umřela. Zastřelil ji nějaký muž. Policie neví, kdo to je.'' řekla mezi vzlyky. ,,Harry, já vůbec nevím co mám dělat? Já se o ně nedokážu postarat sama. Uživím jen tak tak sama sebe, nedokážu uživit ještě ty dvě. Do domova je nedokážu dát ale asi budu muset.'' když řekla tuhle větu tak mě to celkem zamrzelo.

Jsou ještě malé, nedokážou tam být sami. Jsou to taky i moje fanynky, teď nevím co mám dělat já. Nemůžu v tom El nechat, ani její segry.

MÁM TO! ,,Žádný děcák! Budeš i s holkami u mě. U mě a kluků přesněji. Adoptuješ si holky a budete bydlet u nás. Niall se vrátí zpátky do dětských let a bude si s nima hrát. Annie a Kristy budou rády.'' zasmál jsem se.

Zamračila se. ,,Harry, nejde to..'' otočila se ke mě zády. ,,Proč by to nešlo?'' zeptal jsem se smutným hlasem.

,,Jsem teď jak se říká na dně, potřebují se ze všeho dostat a pak přemýšlet co bude dál.'' vysvětlila.

,,Než se z toho dostaneš může být i pozdě. Holky ti vezmou do děcáku a ty toho budeš litovat a ony tě budou proklínat. A taky.. Ve dvou se to všechno zvládá líp. Seš na dně? Nenechám tě utopit. Vezmu tě sebou nad hladinu a ty budeš šťastná.''

,,Harry... Chci být šťastná s tebou.. ale nepůjde to, když lidi, které jsem na tolik milovala a ještě teď miluju, zemřeli.'' Otočila se ke mě a dívala se mi do očí. Má tak krásné modré oči, awww.

,,Myslíš, že by si přáli aby si byla nešťastná? Neutíkej přede mnou El. Zastav a odpočiň si dokud nepřijdu za tebou a já už přišel, tak mi řekni, že semnou budeš i s holkami. Myslím to všechno jen kamarádský jo?'' usmál jsem se. ,,Chci aby si byla šťastná El, když mi řekneš ano, budu vědět, že mám šanci, aby si byla šťastná aspoň trošku, prosím.'' čekal jsem až odpoví. Jen kývla na náznak, že ano. Teď jsem byl šťastný já.

---------------------------------

Omlouvám se za chyby a hlavně za tuhle trapnou kapitolu :DDDDD
Myslíte, že Elis a Harry budou spolu nebo budou kamarádi? :D to se ještě uvidí :D

PS. I LOVE YOU / Harry StylesWhere stories live. Discover now