Epilog

2.5K 69 1
                                    

H A R R Y


Necelý půl rok.. Necelý půl rok, co jsem ztratil El. Ty si takový... Ale aspoň, že to přiznáš. Snažil jsem se ji kontaktovat přes jiné sociální sítě. Nebo přes jiná telefoní číslo. Odhalila mě. Snažil jsem se. Snažil jsem se ji získat zpět. Odmítala mě. A divíš se Stylesi? Teď jsem se to rozhodl udělat jinak. Založil jsem si na twitteru nový účet. Samozřejmě pod jiným jménem. Musím ji získat znovu zpět. Musím ji mít. Byla a furt je můj svět. Miluju ji.

@ Sexy_boy: Ahoj :)

Tweetu, který před chvíli dala jsem si všimnul až po půl hodině..

El

Necelý půl roku co jsme se přestěhovali do Manchesteru. Líbí se nám tady. Holky si našly nové kamarády. Ve škole je příjmuli s otevřenou náručí a za to jsem ráda. Našla jsem si práci v kině, šéf říká, že mi to jde tak snad mě nevyhodí. Na Harryho jsem nezapomněla, zapomenout nejde. I přesto, co mi udělal ho stále miluju a asi nikdy nepřestanu. On byl jediný, který mi vytvořil úsměv. Když nepočítám ty tři další blázny. Co se týče těch.. Ani s jedním se nebavím. Chybí mi, to ano.. Ale co už.

Seděla jsem na balkóně a projížděla sítě, když mi bliklo upozornění na Twitteru. Než jsem zprávu otevřela ještě jsem dala Tweet.

@ Sweet_creature
Never say forever.. Stále to bolí a nikdy nepřestane..

@ Sexy_boy: Ahoj :)


------------------------------

Dámy a pánové, už definitivní konec. Bude druhý díl, který se nebude jmenovat ''PS. I LOVE YOU 2'' ale bude se jmenovat ''It was an angel'', bude to skoro to stejné jen El nebude vědět, kdo to je. Nebudu to vydávat hned, vydám to až dopíšu jeden z příběhu ^^ tak se zatím mějte ^^ ❤

PS. I LOVE YOU / Harry StylesDonde viven las historias. Descúbrelo ahora