De ce eu ....!

21 1 0
                                    

Trrrrr.....trrrrr
Afurisit de ceas ! Afurisite de raze ! Dap cam asa imi incep eu ziua dap ciudato...ooo stai asa tu cine mai esti ? Obama ... Constiinta ta dar na se vede ca avem de lucru la capitolul gandire ...foarte amuzant acum ma lasi ...mulrumesc. Unde ramasesem .....a da pregatirea pentru scoala lol .. Pai da dau fuga in baie imi fac rutina dupa ma imbrac cu niste haine lejere ( poza la media )

- Scumpo , hai te asteapta Lola jos ! tipa mama din bucatarie. Pai gobor repede jos .

- Neata mama! spun sarutand-o pe obraz pe femeia care mi-a dat viata !
- Neata Lolo ! ii spun prietenei mele
- Neata Oli , hai mergem ? dap asa ne alintam noi
- Da hai ... Pa mama ! ii spun mamei cand ies pe usa .
Afara ne asteapta David ca de obicei . Ne salutam si plecam spre infern .

* In curtea scoli *

-

Si am ajuns si aici ! spune bietul David cu umpic de suparare in glas
- Da iata-ne ! aprobam noi din spatele lui David .
Intram in scoala iar asta fiind prima zi de scoala afost greu sa intram ....hmmmm colegi sunt aceeasi deci ....acelasi chin . O iau pe Lola de mana si mergem in banca noastra .

- Mai mai ....i-a uite pe cine vedem si anul acesta aici ... ! Pe catelul Lolo si pe amica ei Boli !
- Mai taci Nick ... ! da nic oh idiotul asta ce ias sparge fata ori cum nu ar fi prima oara cand fac trasnai directorul e invata asa ca ...
- Deci in primul rand nus catel si in al doilea rand e Oli nu Boli tampitule ! spune Lola exasperata de idiotul din spatele nostru , singurul noroc e ca a intrat profa altfel primul sarut lar fi avut cu pumnu meu puricosu ..

* La cantina *

Gata si cu primele 3 ore of doamne abia astept azi merg cu ai mei in camping ( sper ca am scris bine ) 1 saptamana si scap de inchisoare. Asta doar daca sunt cuminte la ore alt fel nu pup mini vacanta .

- Si azi pleci nu ? zice Lolo cu tristete in glas
- Da dar stai calam e doar 1 saptamana !
- Usor de zis nu stai tu singura cu psihopatu de Nick in spatele tau . zice prietena mea revotata iar eu scot un chicot .
- Da! spune David si el abia abtinandu- se sa nu rada de fata Lolei saracuta .
..........................................................

Gata si cu orele doamne credeam ca nu mai termin .Merg acasa intr-un suflet sperand sa ajung tot mai repede . Ajung ii salut pe ai mei si fug sus cu grija sa nu musc din vreo treapta sa imi fac bagajul . Bag haine acolo cat pentruun veac dar na ..hainele ces mai putine ca in resr miam golit camera ...da parca mas muta . Cobor jos unde ii vad pe ai mei pregatiti de plecare , imi pun bagajele care nu sunt deloc putine in portbagaj si urc si eu in masina facand mai ceva ca un copil mic .

Mergem si iar mergem ...de ceva timp tot mergem dar ce naiba nu mai ajungem odata . In fata noastra e un camion cu ceba incarcatura explozibila nu stiu sigur ori cum tata mare sofer incearca sa il depaseasca in timp ce pe partea cea lalta o masina intra in camion acesta intrand in noi iar noi adica masina rasturnandu-se

- Olivia iesi repede din masina .. ! spunetata fara glas .
- Nu eu nu va las aici ! spun deja plangand dar prea tarziu caci cu ultima putere mama ma impinse afara iar in urma mea masina exploda . Vazand asta amuncrput sa plang si sa tip dupa ajutor dar parca nu ma auzea nimeni . Plangean ..tot ce faceam era sa plang dar o facean de ciuda ca nu ma pot face auzita dar pana la urma un om ma auzit si a chemat ambulanta . Aceasta lundandu-ma pe mine si parinti mei la spital

...........................................................

- Draga mea parinti tai sunt intr-un loc mai bun ! spune o asostenta ce incearca de ceva timp sa ma calmeze .

- Si eu ce fac unde ma duc huh ? spun eu plangand din toti plamani
- Te vom duce la un orfelinat
esti inca minora scuze !

- Scuze ? Scuze ..pentru ce , ca am ramas orfana la 15 ani , ca ma duc la orfelinat unde mai mult ca sigur imi voi gasi sfarsitul , sau poate pentru ca ai mei sunt morti eu la orfelinat si idiotul ala care ai provocat accidentul e bine mersi cu famili lui si copii ăă poate pentru asta iti ceri scuze ca alt ceva nu prea vad ce ? tip eu la ambulanta asta care nici ea nu stie ce face . Da poate asta imi e sfarsitul, la un orfelinat nenorocit unde ma voi omora mai mult ca sigur si fara parinti . Nu pot sa cred . Imi cut telefonul si cand il gasesc e facut tandari ce naiba ca doar nu mam frecat de pamant doar am fost impinsa din nenorocita aia de masina . Urasc cand suntasa slaba dar ....nu pot sa rezist serios . Ma gandesc cum eram inainte , nu imi pasa de viitor vroiam doar sa traiesc prezentul atat vroiam sa fac alaruri de parinti mei arrrggggghhh.

- Domnisoara esti ok? ma intreaba idioata aia de asistenta de parca eu acum dansez si ma intreaba daca mam drogat ...pe bune .

- Da sunt bine ...sa zice asa ! spun eu exasperata de asistenta lu peste parca sia luat diploma de profesie de pe net .

*******"*"*********************
In fata mea se afla 2 porti imense si o cladire care se zice ca ar fi noua mea casa ....vezi sa nu .. Ori cum intru cu putina retinere si fad acolo o gramada imensa de copii care mai de care trisiti dar si fericiti dar si copii care incercau sa treaca peste tot zambind ...oh de as fi la fel . Intru in asa-zisa mea camera si ma asez la fereastra din fata patului imi scot chitara si incep sa cant cu lacrimi ( piesa de mai jos ascultatio pentru o citire mai buna )

Inchei piesa cu lacrimi si aud niste aplauze tresar la auzirea sunetului si intorc capul acolo vad o fata nu foarte ialta roscata si o fata aproximativ asemanatoare cu a mea .

- Buna , scuze daca te-am speriat ! zice fata care trebuie sa recunosc e draguta sunt Gabriele  continua focoasa roscata

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

- Buna , scuze daca te-am speriat ! zice fata care trebuie sa recunosc e draguta sunt Gabriele continua focoasa roscata .

- Buna , e in regula nu mai speriat eu sunt Olivia . spun eu incercand sa imi regelez vocea dupa plans .

- Tu de ce esti aici ? intreaba Gabriele cu putina retinere. Nu stiu ce arbtrebui sa ii spun simt ca e de treaba dar imi e putin frica .

- Pai ...am ramas fara parinti in urma unui accident cauzat acum vreo 2 zile . spun abia abtinanduma sa nu plang .

- La fel .... ! spune Gabriele abinanduse si ea sa nu planga .

Hei dragi mei e prima mea carte si scuze pentru greseli . Sper sa am voturi si comentari pozotive ! Va pup 😘😘

What is love ? [ 1D ]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum