La naiba

12 1 0
                                    

Incerc ....chiar incerc , dar nu reusesc . Vreau sa ma intorc dar nu reusesc , ma uit in continuare la cei de jos si e nasoala treaba . Liam vreau sa ma intorc la tine dar chiar nu pot serios.

Ma plimb ...nu stiu exact unde dar stiu ca o fac . Nu stiu ce sa fac ...nu mai vreau aici , dar chiar nu stiu cum sa ma intorc . Acum vreau sa ma intorc , nu mai vreau aici , vreau sa imi scot sora din depresie si sa ii spun lui Liam ce simt pentru el ...bine asta nu o sa fac , dar poate voi incerca

Perspectiva lui Louis

E acolo de aproape un an nu pot sa cred astept ca doctorul sa ne spuna ceva depsre starea ei dar nimic . Il vad pe doctor cum vine la noi intr-un suflet .

- Tu esti fratele Oliviei Tomlinson ? Intreaba respirand sacadat
- Da ! Spun putin nesigur , dar cu speranta in glas .
- E o minune...fata asta e mai puternica decat ati crede . Ce naiba vrea asta sa zica ??
- Ce vreti sa spuneti cu asta ??
- Ca fata s-a trezit Louis !

Atat mia trebuit ca am fugit la restul si le-am spus . Eh ...pot spune ca la uni ma asteptam sa reactioneze asa dar la uni ....pai Lottie a lesinat , Liam , Niall , Zayn si Harry au fugit lasand doar praf , iar pe mine ma lasat cu Lottie in brate pe hol . Am luato si pe ea si acolo i-am gasit pe toti la patul Oliviei , dar nu era treaza ...ce naiba ??

- Lou parca spuneai ca e treaza ! Sare Zayn cu gura
- Da ! Sare si Niall
- Hei calmi , doar doarme ! Ma salveaza doctorul ca prin minune .
- Oh doctore ! Spun cu mana pe inima ...cee ma speriat !
- Va las copii aveti grija sa nu o epuizati.
- Da doctore ! Spunem noi la unison ca niste copii cuminti .

Ma uit la Lottie si observ ca ii maingaie parul Oliviei . Seamana chiar mult of doamne . Ma uit la Olivia si vad ca misca ...se trezeste .

Perspectiva Oliviei:

Ma trezesc si ii vad pe baieti si pe Lottie langa mine ...pun mana pe mana lui Lottie sa vad daca nu visez si o simteam nu visam e genial . Ma ridic usor sa le atrag atentia si reusesc toti isi intorg privirile spre mine . Liam cand ma vede ramane incremenit . Se uita la mine cu ochii inlacrimati , jur ca daca nu ma tinea perfuzia si nu erau si restu langa noi saream la el in brate imediat .

- Olivia ! Tipa toti in cor ...stiam ca nu va dura mult .
- Olivia imi pare rau ....nu am vrut sa iti spun toate acele cuvinte .Spune Lottie cu lacrimi in ochii .
- Stai linistita e okey . Poate spuneti de ce nu iam spus " surioara " nu ? Pai ei habar nu au ca eu stiu tot ce mi-au spus cat eram in coma . Astept sa imi spuna ei in fata .
- Serios Olivi...! O intrerup si o iau in brate desi ma doare branula extrem de tare .

Am facut o imbratisare de grup mare si Liam a prins langa mine , ma pupat pe obraz crezand ca nu imi dau seama ca e el . Of doamne cat pot sa il iubesc pe baiatul asta. Dar daca el nu simte la fel? Ce o sa fac?

Heyy guys cum vi se pare? Hmmm mai are rost sa continui cartea??

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 20, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

What is love ? [ 1D ]Where stories live. Discover now