Hoofdstuk 1

25 3 0
                                    

Pov Layla
Ik werd wakker van het licht en dat is gek want ik had mijn gordijnen gister avond dicht gedaan. Ik ga rechtop zitten en schrik. Ik zit niet in bed maar op een grote open plek. Ik zie nog negen kinderen slapen. Dachten die ook dat ze in bed lagen? Of weten ze dat ze hier zijn?
Opeens word er een jongen recht tegen over mij ook wakker.

Pov Liam
Waar ben Ik en wie is dat meisje daar aan de overkant. "Ik ben Layla en jij?" zegt het meisje. Aha dat is dus haar naam. "Ik ben Liam. Wacht ik kom naar je toe. Woo jou ogen zijn super fel blauw." "Huh dat kan niet ik heb groenen ogen." zegt het meisje. "Maar ik vind je haar echt vet zo rood." "Is mijn haar rood?!" "Ja Liam het is rood." Door ons geschreeuw worden er nog twee kinderen wakker. Een jongen en een meisje. "Hallo wij zijn Layla en Liam. Wie zij jullie?" vraagt Layla ze. "Mag ik eerst even weten waar ik ben?" zeggen ze in koor. "Wij weten het ook niet, maar wat zijn jullie namen." zeg ik dan. "Ik ben Skylar, maar noem me maar Sky." zegt een meisje met zilver haar. "Ik ben Jason, maar noem me maar Jase." zegt de jongen.

Pov Layla
"WoW Sky je haar is zilver." zeg ik. "Echt niet het is blond." zegt ze. "Kijk zelf maar het is zilver zeg ik terug." "WoW inderdaad het is zilver. Opeens roept Liam tegen Jase: "WoW jou ogen zijn zo licht groen." "Huh maar mijn ogen zijn meestal gewoon groen." zegt Jason verbaasd. "Nou zo te zien hebben we allemaal iets geks. Komen jullie er bij zitten?" vraag ik om iedereen wat op te vrolijken. "Oké is goed. Dan kunnen we wachten op de rest."

A/N
TWEE NIEUWE PERSONEN:
JASE: bruin krullend haar met heel licht groene ogen. Hij heeft heel veel sproeten. Is gezellig en altijd rustig. En is gek op zwaard vechten.
SKY: zilver haar tot midden op haar rug. Haar ogen zijn fel groen. Is rustig stoer en is gek op zwaard vechten.

De krachten van ForcesWhere stories live. Discover now