Hoofdstuk 3

19 2 0
                                    

Pov Layla
Hier zitten we dan nog steeds alleen nu met Ruby die net terug is gekomen van het plassen. "Jongens als we hier nog lang moeten zitten ga ik er van door".
"Oké ga dan" zegt Jason. "Sorry hoor het was maar een grapje Jason". Wat is toch Snel geprikkeld.

Pov Quinn
Ik heb barstende kop pijn en heb het gevoel dat ik niet in mijn bed lig. Ik doe mijn ogen open en kijk om me heen. Oké ik weet het zeker dat dit niet mijn huis maar een bos en dat daar links van me vijf mensen zitten. Laat ik maar even blijven liggen en kijken wat er gebeurt.

Pov Sky
" ik heb trek en als ik trek heb wil ik eten dus ik ga wat eten zoeken gaat er iemand mee?" "Oké ik ga wel mee"zegt Layla. We lopen naar het midden van de open plek en we zien nu pas dat daar spullen liggen. "Hé kijk mijn spullen!" "Liggen die van jou er ook?" "Hé nu je het zegt die van mij liggen er ook" ik pak mijn zwaard en ik zie dat Layla een pijl en boog pak. We lopen zo stil als we kunnen het bossen en gaan op zoek naar iets te eten. Na 10 minuten zien we al een konijn "laat maar aan mij over" zegt Layla. Ze richt en schiet. Ik verbaas me want ze schiet raak dat had ik niet van haar verwacht. Ik loop naar het konijn toe en doe het ik de tas "kijk uit!" roept Layla, maar het is al te laat als word zwart en het enige wat ik nog hoor is: "kom we gaan die andere ook halen"

SINDS LANGEN TIJDEN WEER EEN HOOFDSTUK. WEL EEN BEETJE KORT EN SORRY VOOR CLIFFHANGER
DOEI👋🏻

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 14, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

De krachten van ForcesWhere stories live. Discover now