•22•

1.2K 171 65
                                    

Για να μπει επομενο πρεπει να φτασουμε 70+ ψηφους και 45+ σχολια.Η ιστορια ανεβαινει τοσο γρηγορα και δεν μπορω να πω τοοοοοοσα ευχαριστω οσα σας αξιζουν.

Αφού έφυγα απο τη κουζίνα και απο το κάτω μέρος του σπιτιού γρήγορα για να μην έχω κι άλλες συναντήσεις ανέβηκα στο δωμάτιο της μικρής και τη πήρα μαζί μου στο δικό μου δωμάτιο,τη βόλεψα στη κούνια της και άρπαξα ξανά το λάπτοπ μου που τώρα βρισκόταν πάνω στο κρεβάτι και άρχισα πάλι τη δουλειά μου.
Νομίζω οτι ο μόνος τρόπος να μην σκέφτομαι τον Harry,αυτό που συνέβη χθές και τα μπερδεμένα μου συναισθήματα είναι να δουλέψω,θα ξεχαστώ και θα χαλαρώσω.

Όταν έχω τελειώσει με τη δουλειά μου το ρολοί στον τοίχο δείχνει δέκα παρά το πρωί.Ευτυχώς ο Harry δεν ανέβηκε πάνω και γλίτωσα απο την αμηχανία που θα ένιωθα.Αυτός μπορεί να ήταν χαλαρός γιατί δεν γνώριζε οτι τον είδα χθές αλλά εγώ νιώθω πολύ περίεργα και καλύτερα να κρυφτώ απ'αυτόν,τουλάχιστον μέχρι να φύγει αυτή απο κάτω.
Ίσως τώρα κάθονται μαζί και τρώνε το πρωινό τους ή μιλάνε.Ίσως κάνουν ο,τι και χθές το βράδυ ή απλά φιλιούνται,Amelia μη σκέφτεσαι σενάρια και μην σκέφτεσαι τον Harry.

Είμαι τόσο μπερδεμένη με όσα συμβαίνουν που δεν μπορώ να καταλάβω ούτε εγώ η ίδια τι νιώθω.Σίγουρα είμαι θυμωμένη,απογοητευμένη αλλά δεν νομίζω να είναι μόνο αυτά,ένα μικρό κουδουνάκι μέσα μου χτυπάει και μου θυμίζει οτι ίσως ζηλεύω και λίγο αλλά κάνω πως δεν το ακούω,μάλλον απλά δεν έχω καθαρό μυαλό για να σκεφτώ σωστά.Πρέπει να χαλαρώσω και να βάλω τα πράγματα σε μια τάξη.

Μετά απο λίγα λεπτά ακούω την εξωτερική πόρτα να κλείνει και καταλαβαίνω οτι κάποιος έφυγε ή ίσως έφυγαν μαζί ή απλά έφυγε μόνη της,ελπίζω να ισχύει το πρώτο.Θύμωσα που ήταν μαζί της αλλά τώρα εύχομαι να έχουν φύγει μαζί.
Μάλλον όμως η ευχή μου δεν έγινε οραγματικότητα γιατί ακούω στις σκάλες κάποιον να ανεβαίνει και είμαι σίγουρη ποιός είναι απο τον τρόπο που περπατάει.

Πρέπει να παραμείνω ψύχραιμη και να μη μαλώσω μαζί του παρόλο που θέλω να τον χτυπήσω και να τον βρίσω για τη συμπεριφορά του.Είναι σαν κάθε φορά που λέμε κάτι αυτός να κάνει επίτηδες το αντίθετο.Θέλω να δουλέψει όλο αυτό γιατί δεν είναι για λίγο καιρό όμως αν δεν συνεργάζεται αυτός δεν ξέρω κατα πόσο θα αντέξω μόνη μου,γιατί νιώθω μόνη.
Τη μια μέρα ένιωθα μια νέα κοπέλα που ετοιμάζεται να ανέβει στη δουλειά της και να φτιάξει τη ζωή της και τώρα είμαι σαν μια κακόμοιρη κοπέλα που έχει ενα παιδί και περιμένει τον άντρα της να της δώσει λίγη σημασία,δεν ονειρεύτηκα αυτό για εμένα και ούτε οι γονείς μου.

La vie Where stories live. Discover now