•52•

523 104 46
                                    

65 ψήφους και 50 σχόλια? 3 κεφάλαια ακόμα.

Δύο χρόνια αργότερα.

Εχώ μόλις γυρίσει σπίτι απο τη δουλειά και τα πάντα γύρω μου μοιάζουν με χάος. Δεν έπρεπε να κάνουμε αυτή τη μετακόμιση αυτή τη στιγμή αλλα δεν ήθελα άλλο να είμαι στο παλιό μου σπίτι κι έτσι τώρα πρέπει να ανησυχώ και για το σπίτι.

"Γειά σας" Λέω στον Liam και τη μικρή που παίζουν στο σαλόνι. Αν δεν είχα και τους φίλους μου, τι θα έκανα;

"Μαμά" Τσιρίζει η Maya τρέχοντας σ'εμένα και την αγκαλιάζω.

"Τι κάνατε όσο έλειπα;" Κάθομαι δίπλα στον Liam με τη μικρή να τρέχει απο πίσω μου και τους ακούω να μου περιγράφουν πως πέρασαν τη μέρα τους.

Μερικές φορές μετανιώνω που χρειάζεται να δουλεύω τόσο πολύ αλλά είναι η μόνη λύση για να έχω αρκετά χρήματα. Τουλάχιστον τα παιδιά παίρνουν τη μικρή συνέχεια έξω οταν εγώ έχω πολύ δουλειά κι έτσι δεν καταλαβαίνει πόσες ώρες λείπω απο κοντά της.

"Τι ώρα θα έρθουμε σήμερα; Γιατί έχουμε πρόβα μέχρι αργά" Με ρωτάει ο Liam καθώς πειράζει τη μικρή που τσιρίζει.

"Δέκα, πρέπει πρώτα να κοιμηθεί η μικρή οπότε έχετε χρόνο" Γνέφει και αλλάζω αμέσως θέμα.

"Ποιά έχει γενέθλια αύριο;" Ρωτάω δήθεν αδιάφορη κι εκείνη γελάει και σηκώνει το χέρι της. Αύριο θα γίνει τριών  πότε πέρασε ο καιρός;

"Η μικρή γατούλα" Λέει ο Liam και τη γαργαλάει ενώ εγώ πηγαίνω να αλλαξω και να μαγειρέψω κάτι γιατί το πρωί δεν είχα προλάβει.

Είναι πλέον αργά το βράδυ και σήμερα είναι βραδιά ταινίας. Ολοι σήμερα είναι εδώ και τρώμε πίτσα ενώ χαζεύουμε τη ταινία.
Μπορεί τα αγόρια να μην βρίσκονται συχνά εδώ αλλα πάντα είναι δίπλα μας.

"Του έστειλες πρόσκληση;" Ο Niall με ρωτάει καθώς τρώει και καταλαβαίνω οτι εννοεί τον Harry παρόλο που δεν αναφέρει το όνομα του.

"Πάντα του Στέλνω" Σηκώνω αδιάφορα τους ώμους μου και συνεχίζω να παρακολουθώ τη ταινία.

"Λες να έρθει;" Η Ari ρωτάει και γνέφω αόριστα γνωρίζοντας οτι δεν θα έρθει, ποτέ δεν έρχεται.

Εχουμε περάσει δύο χρόνια απο τη μέρα που ουσιαστικά χωρίσαμε και δεν τον έχω δει ποτέ. Δεν περίμενα οτι δεν θα ενδιαφερόταν καθόλου για τη μικρή αλλα ήμουν λάθος. Της στέλνει μόνο δώρα και κάρτες στις γιορτές και της υπόσχεται οτι θα έρθει αλλα ποτέ δεν το κάνει.

La vie Where stories live. Discover now