част 15 *Skip time*

544 39 7
                                    

Минаха се 3 месеца, в който живеехме двамата с Мин Джей. През тези три месеца я виждах щастлива. Усмивката и беше толкова заразителна. Зелените и очи и синята и коса я правеха още по красива.

Днес както обичайно, Мин Джей стоеше до прозореца с книга в ръцете, чай и със слушалките в ушите. Това беше нейното време. Времето, в което тя изключваше околните и изобщо от този свят и се пренасяше в нейният си свят. В света на книгите. В света, в който тя беше в безопастност. Там нямаше хора, който да и завиждат, подиграват и т.н. В този свят беше само тя, думите и въображението си. Точно в това нейно време тя беше най-красива. Понякога се чудя дали тя наистина е човек а не богиня. Не исках да я прекъсвам за това просто си отидох в стаята и си пуснах музика.

*skip time again*

Събудих се от звука на резачка. Чудесно явно съседите ми са решили да си кoсят двора. Взех си телефона и видях, че беше 18:47ч. Слязох в хола, но Мин Джей я нямаше. Потърсих я в банята, нейната стая, кухнята, но и там не я открих. Отидох отново до стаята си за да може да и се обадя и да я попитам къде е. Когато се качих видях бележка на вратата на стаята ми "Jungkook ако искаш да видиш любимата си Мин Джей ще те чакам в бившата фабрика за захарен памук точно в 19ч.побързай ако искаш отново да я видиш". Погледах си телефона. Часът беше 18:50ч. имах 10мин да стигна до там. Веднага слязох долу, обух се и тръгнах на спринт към зададеното място. В какво ли ще се забъркам този път.

Хейй Йоо😄Най накрая реших да напиша новаа глава😁Такаа не е много интересна ама колкото успя да измъдри мозъчето ми толкова😂Написах я колкотоо да не ви разочаровам и да има нова глава, че станаха повече бележки от колкото части😜Така след още 1-2 глави и идва времето на края😄Ще се опитам да го направя интересен, но нищо не обещавам😂Ако има грешки да се знае ще ги поправям след завършването на историята😂Също ще съм ви Благодарна ако хвърлите око и на другите ми истории(който също са до средата😂)
Е без повече да ви губя времето ЧАО ЧАДА МОЙ❤

❤ЛОФКАМ ВА❤

Момичето от последния чин⚜Where stories live. Discover now