2. Bölüm

93 4 1
                                    

Bugün Bella ya söz verdiğim gibi onu götürecektim. Bu yüzden kalktım ve önce kahvaltı hazırladım. Diyeceksiniz başkaları senin için hazırlamıyor mu? Evde başkalarının olması hoşuma gitmiyor ve olabildiğince kendi işlerimi kendim hallediyorum. Bu yüzden kahvaltıyı ben hazırlıyordum. Mutfağa indim ve kahvaltılık şeyler çıkarıp omlet yapmaya başladım. Ben her şeyi hazırlamak üzereyken Bella uyandı. Bence çok tatlı bir kız. Yani ben öyle düşünüyorum. Geldi ve bana sarılıp tekrar teşekkür etti. Bana borçlu olduğunu düşünüyor sanırım. Ama aslında bu onun kendi başarısı olacak. Kahvaltımızı ettik ve odalarımıza gittik. Üzerimi değiştirecektim. Ona da dünküleri giymesini ve ona bir şeyler almak için alışverişe, ordan da ajansa gideceğimizi söyledim. Model olacağına bu kadar inanıyorum ve uğraşıyorum çünkü bu işlerin içindeydim. Model değildim ya da model gibi bir fiziğim yoktu. Ama bir çok model arkadaşım, ve koleksiyonlarımı insanlara sergileyen modeller ve benzeri. Yani anlayacağınız biraz bu işten anladığım için böyle bir karara vardım. Modellerden bahsedince aklıma yine o geldi. O ve sevgilisi. Zigi. Zayn ve Gigi. Benim-eski- Zaynie'm ve onun yeni güzelliği Gigi. Victoria's Secret meleği Gigi. Güzel Gigi. Seksi Gigi. Harika Gigi. Zayn'in Gigi'si. Bunları bir süreliğine düşünmeyi bırakıp üzerime krem rengi şalvar ve krem rengi bir üst giydim. Saçlarımı saldım gözlüğümü taktım ve siyah topluklularımı giydim. Odadan çıktım ve benden hemen sonra  Bella da odadan çıktı.

Üzeri yine dünkülerdendi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Üzeri yine dünkülerdendi. Spor ama onda harika görünüyor. Bende öyle durmayacağına yemin edebilirim.

 Bende öyle durmayacağına yemin edebilirim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Siyah çantamı aldım. O da dün sırtında olan çantayı eline aldı ve şapkasını taktı. Evden çıktık ve yola koyulduk. Önce biraz gezindik ve alışveriş yaptık. Koluma girdi ve konuşmaya başladı: " İnanamıyorum şu an resmen bir mankenlik ajansına Selena Gomez ile gidiyorum. Ne kadar teşekkür edebilirim bilmiyorum." dedi. Gülümsedim ve yola devam ettik. Gelmiştik ve içeri girdik. Onu bu aralar çok bağım olan Coach'a getirdim. İçeri girdik ve modelleri seçen kadınla konuşmaya başladım. Bir yandan benle konuşuyor diğer yandan Bella'yı süzüyordu. Sonunda beni başıyla onayladı ve seçmelere alacağını söyledi. Bella o an şaşırdı ve gelip bana sarıldı. "Bunu yapabileceğime inandırdın beni. Yıllardır annemin babamın vermediği güveni verdin bana. Sana çok şey borçluyum. Sen insanın sahip olabileceği en iyi idolsün." dedi. Bu beni duygulandırdı. Ona sarıldım ve sırtını sıvazladım." Tabii ki şimdi son bir aşama kaldı. Başaracaksın inanıyorum sana tatlım. Bu arada teşekkür ederim." dedim ve geri çekildim. Heyecanlı bir şekilde onu ileri doğru sürükledim ve odaya soktum. Yaklaşık yarım saat süren seçmeleri ben de izledim. Şimdi bir kez daha görüyorum. Gigi' den bile güzel sayılabilecek bir fiziği vardı. Belki de bir gün her modelin hayali olan Victoria's Secret meleği olurdu. Bilmiyorum ama yolunun açık olacağından eminim.  Biraz yürüdü ve poz verdi. Jüriler onu memnuniyetle karşıladı ve şimdi karar zamanıydı. Birkaç dakika sonra jüriler bütün ciddiyetlerine büründüler ve Bella'ya döndüler. "Tebrikler Bella hanım. Bu seneki show da size de yer vereceğiz." dediler. Bella gözleri dolu dolu bana yaklaştı ve sarıldı. "Teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim tanrım şu an dünyanın en mutlu insanıyım!!" dedi ve bana yine sarıldı. Tanrım bu kız cidden tatlı. Ajanstan çıktıktan sonra vedalaştık ve gitti. Ama dans ederek gidiyordu ve insanlar büyük ihtimal onun bir deli olduğunu düşünmüşlerdir. Aklıma gelen bu düşünceyle gülümsedim ve evime gittim. Onun adına çok seviniyordum. Üzerimi değiştirdim ve televizyonu açtım. Gördüğüm haberle ağzım resmen beş karış açıldı. O an kalbimde bir sızı hissettim. Ama banane ki? Onlar harika(!) çekimler gerçekleştiriyorsa banane. Hemen televizyonu kapattım ve yine kalbim ve kırık parçalarıyla yatağıma uzanıp gözlerimi kapattım.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 24, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

PERFECT (ABELENA FAN FİCTİON)Where stories live. Discover now