3.6

57 27 3
                                    

KaRaMcIk a ithafen yazıldı 💙 ona karam alacammm

İki gün geçti koskoca iki gün Fatih'le konuşmamdan sonra iki gün geçti ben okula gitmiyor evde dinleniyorum Fatih okul çıkışı gelip durumumu soruyor gidiyordu Beyza ise okul çıkışı gelip yatma vakti eve dönüyordu. İşte böyle çabucak geçti iki gün. Offf kimi kandırıyorum lanet geçti. Ben bu iki gün boyunca öldüm öldüm dirildim ecel terleri döküyordum resmen. Gece yine kabuslar gördüm bunun için pek de uyuyamadım  şu iki gündür toplasan 3 bilemedin 4 saat uyumuşumdur tabi buna uyku denirse gözlerimin altı morarmaya başlamıştı beyaz kısımları ise kızarmıştı ölü gibiydim sürekli Fatih'i ve onunla karşılaşacağım günü düşünüyordum. Acaba tepkisi ne olacak? Bana kızacak mı? Benden nefret mi eder? Benimle konuşmak istermi? Veya bunların tam aksine o da beni sever mi? Belki bir umut. Ahh kimi kandırıyorum umutlanmak yok. Biliyorum beni istemicek hatta büyük ihtimalle hala provasını yapamadığımız o şarkı yarışmasından da çekilecek. Benim yüzümü bile görmek istemicek gerçi ondan beni gördükten sonra da konuşmamızı sürdüreceğimize dair söz almıştım ama eğer benden bu kadar nefret eder ve benle konuşmak istemezse onu zorlayamam. Onun benden bu kadar nefret etmesine rağmen benle konuşmasına bende dayanamazdım zaten. En iyisi oluruna bırakmak daaa bırakabilirsem. Demesi kolaydı ama icraat oldukça zordu nasıl olur da ondan ayrılabilirim  onsuz olabilirim ondan gidebilirim o bana hiç gelmese de ben ona aittim onundum ama onun haberi yoktu ondan başkası olmazdı...olamazdı ona bu kadar bağlanmışken ondan başkasının olamazdım. Eğer olsa bu ona ihanet olurdu. Hayır buna izin veremem. Peki ben ona kör kütük aşık iken o giderse ya artık konuşma imkanını bile kaçırırsam ben ne olurdum... Benim halim ne olurdu. Yaşamıma devam edebilirmiydim...ah yaşam mı ben onsuz değil yaşamak  nefes dahi  alamazdım o benim yaşam kaynağımıdı evet Beyza vardı ama Fatih farklıydı... Onsuz ölürdüm... Umarım herşey dilediğim gibi olur. Kapının çalması ile daldığım düşüncelerden çıktım ve kapıya doğru ilerledim. Gelen Beyza idi.

Beyza:Besomm! günaydın naber?

-iyi kardeşim sen?

Beyza: eh işte okul mağdurundan hallice
Kaşlarını çattı ve ciddi bir şekilde bakmaya başladı

- he mk malı sanki biz gitmiyoz okula

Beyza:of tamam be hadi haziran çıkalım
Bu gün okula gidecektim Beyza da beni almaya gelmişti ona yine otobüs ile uğraşamıyacağımı söyledim ve taksiye binip okula geldik. Sınıfa çıktık ve çantaları bırakıp kantine gittik.

- Arif abi bize iki tost iki şeftali suyu

Arif abi: Cansu'lu olanın dan mı?

-hahahah aynen Arif abi Cansu'lu  olanın olanından
Dedim Cansu'lu kelimesine baskı yaparak Beyza'da bakıp hunharca kahkaya atmaya başladı mal

- MK ne gülüyon gergedan gibi

Beyza:ya bı sg Beste yaa Cansu'lu.....ahh...Allah'ım....hahaha Allah seni ne biliyorsa öyle yapsın emi beso

-e kanka eee mal geç otur ben alıp geliyom
Bir ey demeden kafasını salladı ve gitti ben beklerken Fatih'in kokusu geldi burnuma ve sonra seside kulaklarıma

Fatih: Günaydın Beste. Nasılsın?

-iyiyim. Saol daha iyi hissediyorum sayende. Yanımda olduğun için saol iyiki varsın Fatih
Ve ona bir an isteğim dışı gerçekleşen bir şekilde ona sarıldım o da bir anlık şokdan sonra tam sarılacak iken ben ondan ayrıldım ve siparişleri aldım arkamı dönüp masaya gittim. Ahhhhhh... Allah'ım ben ne yaptım... İmanlı girl mod:on sistemine geçiş yapmalıyım  Allah'ım sen benim aklıma mukayyet ol Yarabbi'm.

✳✳✳
Veeee artık dersler bitti. E tabi bende! Yeter ve kardeşim bu okul niye var. Ver iz di amaç yani. Prova yapacağımız için aşağı indim bu defa hoca ve Fatih aşağıda beni bekliyordu. Kapıdan içeri attığım an eskiler canlandı gözümün önümde. Her neyse benim idam fermanım imzala mı ve bir kaç güne Fatih tarafından her şey  belirlenecek ya öleceğim ya öleceğim....

OBA!
Sea gencolar nasılsınız?

İthaf isteyen?

Saol beeee bbbiiyim

Oy ve yorum atın piliz

Lavlandınız ❤💙💜
Mucuklandınız yavrular 😘😘❤💙💜
Byü 🙆🙌🙋✋❤💙

P

VARLIĞIM- texting-Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt