4.8

72 16 26
                                    

Selammmm

Etiket atarmısın*-*

Bide oy versen?_?

Oghnthn 'a ithafen yazıldı canım kankam iyiki varsın (onun şarkıları ile yazdım bölümü ❤)

Allah'ım ben ne yaptım kesin tanıyacak beni. Ben nasıl böyle bir hata yaparım kahretsin. Benim konuşamam izlerine Fatih olduğu yerde çivilenmiş gibi kımıldamadan durdu birkaç dakika sonra da arkasını döndü ve maskesini çıkardı. Ardından birkaç adımla yanıma geldi ve tokaya rağmen yüzünün önüne firar eden birkaç saç telini eliyle arkaya itti ve çeneden tutup yere bakan bakışlarımın ona dönmesine neden olarak kaldırdı kafamı yüzüm tamamen ona dönüktü beni tanımıştı kesin beni tanımıştı lanet olsun!
Eli maskeme gitti ama anı bı refleks ile ondan önce davranıp elimi onun elinin üstüne koydum ve onu engelledim. Ama unuttuğum bişey vardı tenim onun tenine temas ettiği an elektrik çarptı sanki ona dokunmak kadar güzel bir şey yoktu bu hayatta bundan dolayı dikkatimi dağıldı o da bundan yararlanarak diğer elinizde maskeyle attı ve saçlarımın arasındaki ipi çözdü ama maskeyi indirmedi.

- Hani ben söylemeden ben sana kendi isteğimle gelmeden zorlamicaktın beni Fatih. Ha ? Yalanmıydı yani cevap ver.

Fatih: bir sen kendi isteğiyle bana geldin. İki yalan değildi. Ve üç seni göremicek kadar kör olduğumu söylüyordun ama asıl senin kim olduğunu bildiğimi göremicek kadar kör olan sensin Beste...

Ne! Beste mi? Ne yani Fatih beni biliyormuydu yani ama ...ama nasıl olur mu ağzım iki karış açılınca Fatih çenemi yukarı ittirip maskeyi aşağı indirdi.

- a-ama... Ama nasıl? Nasıl olur ? Sen... Sen nasıl? Nerden?

-ben nasıl ve nereden öğrendim öyle mi?

Fatih boynumdan önüme sarkıttığım saçlarımı geri itti ve parmaklarını boynundaki dövmenin üzerinde gezdirdi ve biraz oyalandıktan sonra dövmenin üstüne bi öpücük bahşetti. Onun öpüşüyle birlikte benimde gözlerim kapandı nasıl oldu bilmem ama kendimi bulutların üstünden düşüyormuş gibi hissettim. Fatih kafasını kaldırmadan konuştu konuşurken dudakları boynuma deyiyordu. Ve bu.... Benim hoşuma gitmişti

Fatih: yani sen bana bu dövme gibi büyük bir koz vereceksin ve üstüne üstlük sürekli yanında bayılacaksın ben seni kucağımda taşıyacağım ve ben o dövmeyi farketmicemmi ?

-b-ben...ş-şeyyy... Yani ben evett yani öyle umuyordum

Fatih şuh bi kahkaha attı kafasını kaldırınca güldüğünü kısılan o gözleri ve gamzesiyle karşılaştım ahh o gamzesi mümkün olsa oraya gömülür sonsuza kadar yaşardım orda. Her zaman güldüğünde çıkan o gamzesi el parmağımı sokmak iştemişimdir ve bu defa dayanamıyarak elimi kaldırdım ve işaret parmağımı gamzesi de oluşan çukura koydum ve bu hareketimle gülümsemem bir oldu. Fatih bi anda dondu kaldı

Fatih:ne yapıyorsun Beste?

-hep bunu yapmak istemiştim

Fatih:iyimisin güzelim neden parmağınla yanağımı deşiyosun acaba?

-ha?

Fatih:hahaha her neyse evet anlat bakalım.

-neyi anlatayım ki?

Fatih:benim gibi bi salağa nasıl aşık oldun?

-sana aşık olmamak mümkün değil ki senin gülüşün ,gamzelerin, kaşının üstündeki üç ben, güldüğünde çıkan gamzen, saçların, kulağın, burnun,elin, parmakların, ayakların, kirpiklerin, en önemlisi kalbin. Hepsi o kadar sevilesi ki sana aşık olmamak mümkün değil. Çok korkuyorum?

Fatih:neden?

-diger kızlar da benim gördüğümü görecek ve sana aşık olacak diye o kadar korkuyorum ki. Artık daha fazla kız dövmek istemiyorum.

Fatih:ne daha fazla mı ? Kız dövmek mi?

- ha o mu o şeyyyy ya...

Fatih:neyyy yaa?

-ya işte tuvalette,kantin sırasında, koridorda,sınıfta,yolda ve daha bir sürü yerde sana "oy çok yokoşoklo domo, oy onun olmok ocon horşoyomo vorordom, oy onon koslorono dokonmok ostoyorom, oy onşolloh bonom olor,ono bon oko gono tovlorom" ve daha fazlası için çok kız dövdüm de ha bide geçtiğimiz zamanlarda seni seven bi çok kıza da yaptığım çok hin şeyler var tabi haa spor salonunda basket oynarken seni videoya alıp izleyen kızların telefonlarını gizlice alıp kırmışlığım da var onu unutmamak lazım.

Fatih:jajajajajajkajsbİanaksn neyyy? Telefon kırmak?

- oho o ne ki saçlarına uyurken yapıştırıcı sürdüm. Soyunma odasında kıyafetlerini çaldım ehem yani ödünç aldım sonraa uyurken yüzlerini ojeyle boyadım vs oho yani daha çok var.

Fatih: oo anlat anlat

-yok bu kadar yeter başka zaman belki. Sen söyle şimdi ne olacak kabul edecek misin beni senin olacak mıyım benim olacakmısın? Sonsuzum olacak mısın Fatih? Herşeyimsin zaten seni uzaktan da severim ama sen de sevecek misin beni ha?




Evetttt ne kadarda en güzle yerde kesen tam ağzına tükürmelik bi yazar dimi amaaaa ajwhwbaowbsiwb

Ehem şey sınavlarım var hatta yarın coğrafya ve felsefe sınavım var ama ben size yebe yazdım nekadar da iyi bi yazar dimi najxqldqkdqkf

Oy ve yorum atarmısın*-*

Mucuklandınız yavrular 😘😘
Lavlandınız ❤❤❤

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jan 01, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

VARLIĞIM- texting-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin