Özel Bölüm|Alkan'ın vedası

45 13 2
                                    

🎼 Emre Aydın|Beni vurup yerde bırakma.

Siyahi veya kurşuni gökyüzünün kapladığı renkte içimi derinden anlatan bir hisle mektup yazmak istedim. Ellerimi kana bulayan nefretim sana olan tüm sevgimi yendi. Sana koşmak istedim. Seninde yaraların vardı, derman olmayı çok istedim olmadı.

Yarıda kaldı yolumuz. Acı cam kırıkları gibiydi, batınca nasıl acıtıyordu. Göğsümde kapanmayan bir yara vardı, tam sol tarafta derinden yakıyor ve yok ediyordu.

Böylesine kara bir sevdayı insanın elinden kara bir toprak alır. Sana uzattığım ellerimde kan izleri vardı. Bu yüzden ulaşamadım ben sana. Sen iyidin, masumdun, hatta bu dünya için fazla masum ama ben kötüydüm iyi ve kötü bir arada olmazdı.

Kalbimi titreten kadın sana son kez dokunmak için neleri feda etmezdim sana bir şarkı yazmıştım aç, oku hatırla beni bu acı senin yoldaşın senin dermanın.

Sanma ki bu bir veda bu sadece bir bitiş asıl başlangıç kördüğümün çözülme anı unutma sevgilim vedalar acıların başıdır.

Ben hayatımda hiç mutlu olmadım, sadece kısa bir an mutlu oldum sandım, çünkü sen vardın kalbimin kahramanı.

Hani kader rüzgarı vardır çarptığı insanlara sillesini yedirir. Bende o silleye tutuldum, yediğim o şiddetli sille kulağıma benim asla mutlu olamayacağımı fısıldadı ve ben bu fısıltının içimde büyümesine izin verdim, büyüdükçe çığ oldu ve beni bitirdi.

Hayat o kadar zor bir oyun ki çözmek istedikçe ipleri senin eline daha çok dolaşıyor, hayatın o karmaşıklığın arasında kaybolup gidiyor.

Satır satır yazdım sana hissettiklerimi, her hissettiğim içime milyon kez dert oldu. Seni sevmek dertlerimin en büyüğüydü. Daha büyük derdim yoktu ve beni senin sevgin iyileştirdi.

Ben kendi öfkemin, kibrimin, nefretimin kurbanı oldum. Kendi döktüğüm kanda boğuldum, acım öfkeme karıştı, nefretimle harmanlandı. Bu benim sana ilk ve son mektubum.

Vedalar zamansız olur.

|Hoşçakal|

Alkan Akın.

16 Ağustos 2017.

Kanla Kutsanmış Geceler|TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin