Ce? Cum se poate asa ceva?

39 1 0
                                    

Pe usa clasei intra un baiat inalt, cu parul saten si ochii caprui, cu o fata musculoasa care dadea gata orice fata. Trasaturile fetei erau bine definite. Cred ca m-am indragostit, spun eu in soapta. Nu am vrut sa ajung sa il cunosc pentru ca nu voiam sa ma atasez, indirect si sa fiu ranita a doua oara. Imi doream sa vorbesc cu el dar pentru o vreme era de ajuns sa stau si sa ma uit.

Intre timp, ma imprieteneam cu fetele, care erau foarte de treaba. Cu fiecare zi care trecea, ma legam de ele tot mai mult. Alisa, alta fata noua, era si ea draguta cu mine si foarte amuzanta.

Diriginta era una de romana, exigenta, care preda bine, intelegeam cam tot. Toti profesorii aveau cate o pretentie si incercam sa le fac pe plac inca din primele saptamani.

!!! DING DING DING !!! se aude alarma de la telefon.

Incerc sa o inchid dar nu pot. Iau telefonul si vad : 8:59. Ma trezesc si ma izbesc de usa de la camera, fugind spre baie, spalandu-ma pe dinti, imbracandu-ma si alergand spre scoala. La ora 9:32 ajung la scoala, in speranta ca bodyguard-ul ma va lasa sa intru, dar stai, eu incepeam orele la 11. Imi dau o palma peste fata si imi aduc aminte ca nu astazi am orele mai devreme, ci lunea viitoare. Ei bine, asta a fost buna. In departare ii zaresc pe Aaron si pe Roberta care mergeau linistiti pe strada. Ma duc la ei si le spun :

- Ce faceti? Stiti cum pot iesi din curte? Am ajuns prea devreme si nu am chef sa stau o ora sa ma uit pe pereti.

- Am o idee, spuse Roberta. Intram in scoala si ne ducem la ultimul etaj, dupa care sarim pe fereastra baii si o luam la sanatoasa pe acoperis. Da, riscant, dar fiecare iesire e impanzita de bodyguarzi.

- Bine, sa-mi rup gatul acum? Macar dupa sport, as vrea sa joc niste fotbal.

- Tipic tie.

Ne furisam pe langa copiii care alearga pe holuri. La baie, geamul era mai mic decat credeam, dar incapeam cu totii. Roberta si Aaron ajung jos, dar eu alunec si cad pe cineva. Din cauza impactului eram ametita si nu vedeam bine cine m-a prins. Hopa, ce sa vezi? Baiatul farmec de alaltaieri. Nu ii stiam numele. Inrosesc subtil si ma prefac ca sunt inca in 'coma'. Ma duce pe o banca si asteapta sa ma trezesc. In acel moment nu mai puteam gandi ce ar trebui sa spun si sa fac, fie ce o fi :

- Buna, esti bine? Cazatura a fost destul de periculoasa, bine ca eram acolo, incepe el a rade.

- Da... Multumesc, oricum.

- Hei, vrei sa mergem undeva pana incepem orele?

- Sigur, ma plictisesc singura.

- HEEY! UNDE TE DUCI?! striga Roberta. TE MAI INTORCI?! ALO? Ma ia frumos de talie in timp ce ma ajuta sa merg cu piciorul „accidentat" si mergem in baia baietilor. La ora aceea, toti ar trebui sa fie in clasa si coridoarele, goi.

- Imi place sa stau aici cand sunt singur, imi limpezesc mintea. Tot nu mi-ai spus cum te cheama?

- Cassidy, pe tine?

- Ryan.

- E-e un nume frumos, spun eu stanjenita. Inima imi bate rapid si sangele imi fierbe in vene. Presiunea se acumuleaza si daca deschid acum gura, probabil ca o sa zvacnesc. Imi vine sa ii spun tot ce simt, dar ar fii nepoliticos 😁

- (E frumoasa, dar sigur nu ma place, deabea m-a cunoscut. Asta este, merg inainte.) Intr-o clipa de neatentie in care ma intorc pentru a lua o gura de aer, ma sperii brusc. Era in fata mea, nas in nas. Ochii lui erau ca abanosul, sclipeau la fiecare rasuflare. Ne apropiem mai mult, dar...

- CE SE INTAMPLA AICI? striga ingrijitoarea furioasa. La director cu voi!

Atat mi-a fost. Inima mi-a tresaltat pentru ultima oara si cu o ultima clipire, am lesinat. Tot ce vedeam erau doctori si simteam un vajait. Un adio? Un ultim cuvant? Nu stiu...








Uite si al doilea capitol, mai lung de data asta! Va multumesc pentru suport, va pup!

Uite si al doilea capitol, mai lung de data asta! Va multumesc pentru suport, va pup!

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
Mr. CupidonDonde viven las historias. Descúbrelo ahora