Başlangıç 1.Bölüm

198 11 1
                                    

ABBY  ( Lucy HALE )

Alarmımın aniden çalmasıyla yataktan yere uçuş yaptım ... Lanet alarm ! Erken kalkmaktan nefret ediyordum . Ama bu gün staj günümdü ve baş belası patronum dosyama ekliyebileceği kayda değer şeyler yapmamı istiyordu.Ah ne harika ... Hemen kalkıp duşa girdim . Fazla oyalanmadan çıkıp saçlarımı kuruttum kesinlikle saçlarımı kurutmadan giyinmezdim. Islak saçlarımın elbiseme değmesi kadar nefret ettiğim birşey daha yoktu . Hızlıca hazırladığım kombini üzerime geçirdim ve aceleyle evden çıkıp siyah spor arabama bindim. Arabayı uçarcasına sürdüm ve sonuç olarak 15 dakikada şirkete varmıştım . İçeri girdiğim anda Stephanie beni karşıladı ve bayan Smith'in beni odasında beklediğini söyledi. Adımlarımın yönünü asansöre çevirdim. Allah'ım lütfen birileri daha binsin şu mekanik zımbırtıya . Evet asansörden korkuyordum. Asansör olduğum kata geldiğinde etrafıma bakındım . Kahretsin kimse asansör beklemiyordu . Son çare bakışlarımı Stephanie'ye çevirdim . Küçük bir kıkırtıyla yanıma koştu ve birlikte asansöre bindik. Bayan Smith'in odasına geldiğimde kapıyı 2 kere tıklatıp girdim. Önündeki işleri bitirmesini bekledim ve nihayet bana bakıp koltuğu işaret ettiğinde aklımdaki fikirleri anlatmaya başladım. Yarım saatlik bir toplantının ardından bana hiçbirini kabul etmediğini söylediğinde saçını başını yolmak istedim. Fakat buna zaman kalmadan bayan Smith konuşmaya başladı.

"Öncelikle şunu bil .Anlattığın fikirlerde bir sorun yok . Ama benim aklımda daha iyisi var . Son zamanların en çok sükse yapan ismiyle röportaj yapmanı istiyorum . "

"Pekala . Kimden bahsediyoruz ? "dediğimde küçük bir kahkaha attı .

"Ah tatlım tabiki JOSH DUHAMEL'den bahsediyoruz . Hem yakışıklılığı , hemde başarılarıyla bu sene çok dikkat çekti . Onunla kesinlikle bir röportaj ayarlamalısın ve bu ayın dergisinede kapak olmalı sadece posteri için bile ne kadar satış yaparız düşünsene ." dedi heyecanla.

"Haklısınız bayan Simith ama bunu yapabilirmiyim bilmiyorum ." dedim yüzümü buruşturarak.

"Ahh tabiki yapabilirsin Abby sen bu melek suratın ve tilki aklınla istediğin herşeyi yapabilirsin ."  dedi yanıma gelip omuzumu sıvazlayarak . Ah bana tilki diyordu ama asıl tilki kendisiydi . Bu davranışlarının tek sebebi şu Josh denen adamla yapmamı istediği röportajdı. Yoksa bilirdim ben onun ne kadar fettan olduğunu .

"Haklısınız bayan Simith benim istersem yapamayacağım hiçbirşey yoktur. Bu ayın sayısında görüceğiniz surat Josh DUHAMEL'in yakışıklı suratı olacak ! "

Görevimiz AŞKWhere stories live. Discover now