14 dalis

1.6K 87 0
                                    

Po vandens parko visi sulipom lygiai taip pat į mašiną ir tai reiškė, kad turėjau atsisėsti Zayn ant kelių. Kokias dešimt važiavome visiškoje tyloje, nes visi buvo įnikę į savo telefonus. Buvo iki tol kol manasis telefonas išsikrovė. Kadangi nebeturėjau ką veikti ėmiau judėti ir sukiotis, stebėti ką kiti veikia.

-Arba tu nejudi, arba turėsi mane pamaloninti čia ir dabar,- išgirdau piktoka Zayn balsą.

-Ką?- tikrai nesitikėjau tokių žodžių išgirsti šiuo momentu, todėl pasimečiau.

-Baik muistytis, nes turėsi pamalonint mane dabar,- lėtai vaikinas pakartojo.

Mano smegenys užtruko kol suvirškino jo pasakytus žodžius. Aš jį sujaudinau? Rimtai? Kaip tokia kaip Maya sujaudino Zayn.. Palauk. Jis man nieko nedarys.. Todėl galiu jį paerzinti. Ilgai netrukus spicialiai ėmiau judėti ir muistytis.

-Maya.. Aš paskutinį kartą perspėju,- vaikinas jau kiek sunkiau kvėpuodamas man jau trečią kartą pakartojo. Aš tik nusijuokiau.

-Ei jūs balandėliai atvažiavom- išgirdau Annos balsa, kuris nutraukė mano erzinimą Zayn.

-Ėj man patiko jį erzinti,- nukabinau nosį kaip mažas vaikas negavęs saldainio.

-Taip, taip visiems patinka erzinti Zayn.Tik kaikuriem žmonėms poto būna blogai po tų erzinimų,- pasakė Niall.

-Ir taip bus Maya'i,- piktokai atkirto Zayn lipdamas iš mašinos.

-Zayn..- negalėjau sulaikyti juoko todėl garsiai su Niall prunkštelėjom, nes tik Niall liko lauke nuvaryti mašiną į garažą- Zayn, o dieve eik susitvarkysi, tai- pamojau ranka jam ties jo tarpkoju.

-Tu atsiimsi, - vaikinas piktai suurzgė ir nuėjo visas piktas į namus.

-Nieko jis tau nepadarys, nebijok,- numojo ranka Niall.

-Aš ir nebijau,- nusijuokiau- man patinka jį nervint,-

-Bet žiūrėk neįsiutink Zayn per daug. Jis turi šokių tokių pykčio problemų. Kai jis supyksta jis nevaldomas. Pats nesupranta ką daro,- surimtėjąs pasakė Niall.

Zayn turi pykčio problemų? Nath jų turėjo taipogi. Jis buvo mano vaikinas. Prisimenu jis susipyko su broliu, ir tą vakarą atėjusi pas jį į kambarį radau viską sudaužydą. Jo mamos padėtos gėlės vazone ant palangės buvo nukritusios ant žemės. Tada aš taip pat susipykau su juo, kad jis man to nesakė, slėpė tai nuo manęs. Normaliai nebendravom apie dvi savaites. Tada man buvo kilusi mintis skirtis su juo, nes jis tokį dalyką slėpė nuo manęs, kurį aš būdama kaip jo mergina turėjau žinoti, bet Nath vieną vakarą per lietų atėjo pas mane prie durų su meškiuku ir gitara rankoje, padainavo mūsų mėgstamiausia daina. Ir kaip tokiam mielumui galėjau neatleist?

Na, bet jeigu žmogus meluoja ne menkniekį? Meluoja kažką labai svarbaus arba nedgi kelis dalykus? Juk mylimui žmogui neturėtum meluoti nieko. Nes jeigu jis iš tiesų myli, nepaliks, kad ir benutiktų. Bet ir taip juk buvo, aš besąlygiškai mylėjau jį, nebūčiau galėjusi jo palikti. Tai būtų suplėšia mano ir Nath širdį į milijonus dalelių. O kaip tada ją suklijuoti ? 


-----------------------------------
Taip dalis labai trumpa atsiprašau.
Galbūt pastebėjote, kad savo istorija iš romance perkėliau į fanfiction, ilgai galvojau ar taip padaryt. Todėl visų prašau spauskit vote ir pakelkit mano istorija į viršų, todėl jus labai mylėsiu ❤❤

I'M STAYING HEREWhere stories live. Discover now