15 dalis

1.7K 90 0
                                    

Po valandos su puse jau visi ruošėmės vakarėliui. Aš, Sophia, Lucy virtuvėje gaminome užkandžius. Tai buvo dvi didelės picos, vieno kasnio sumuštinukai, spraginti kukurūzai. Vaikinai išvažiavo nupirkti gėrimų. Anna ir Elenour jungė muzikos aparatūra.
Panašiai po pusvalandžio viskas buvo suruošta ir sudėliota svetainėje. Stalas buvo nustumtas prie sienos, kad viduryje būtų vietos, o ant stalo buvo sukrauta maistas ir gėrimai. Kambaryje skambėjo muzika. 
-Vakarėlis prasideda!- užrėkė jau šiek tiek įkaušęs Harry.
-Tai, kad tu jį jau pradėjai!- nusijuokė Liam.
-Nu ir kas?- paklausė vaikinas, bet atsakymo nesulaukė, nes visi nuėjo kas kur. Keli nuėjo prie staliuko su maistu, Anna nuėjo paimti stiklinių, kiti jau nuėjo šokti vidurį kambario.
Po kelių valandų mes visi jau gerokai įkaušę. Labiausiai Harry, nes juk jis pradėjo švesti pirmiausiai, o blaiviausia Anna, nes ji kelias partijas praleido. Aš esu irgi gerokai išgėrusi, bet dar nepadauginau, kad galėčiau nešokti. Po dar kelių šokių aš jau buvau perdaug pavargau, kad toliau tęsčiau, todėl atsisėdau ant sofos kuri buvo pastumta truputį toliau. Ramybės turėjau tik kelias minutes, nes prie manęs atsisėdo Zayn.
-Pavargai?- pakliausiau.
-Žiauriai,- vaikinas atsipūtė ataipalaiduodamas visiškai.
-Klausyk.. Umm.... - vaikinas atsisuko į mane po kelių minučių.
-Taip?- kilstelėjau viena antakį.
-Taika?- ką? Ko jis padaugino?
-Gal jūs nupirkot pasibaigusio galiojimo brendžio? Tau brendis išvis smegenis susuko,- nusijuokiau.
-Aš rimtai,- man jis ištiesė ranka- taika?-
-Tebūnie, taika,- šiektiek primerkus akis pažiūrėjau į vaikiną, bet paspaudžiau jam ranka.
Likusį vakarą praveikėm visiškai tą patį. O tai buvo gėrimas, šokiai ir juokimasis iš kažkurio iš vaikinų, nes jie vis bandė pašokt striptizą, bet dažniausiai apsiversdavo per pirmas penkias sekundes.
Jaučiu, kad miegu ant kažko labai kieto ir kažką apsikabinus minšto. Bijau prasimerkti, nes žinau, kad apaksiu nuo šviesos ir ims skaudėti beprotiškai galva tarsi gavus beizbolo lazdos. Gerai.. Pasiruošiu.. Vienas, du.. Trys...
Asimerkusi iškart užsigriebiau už galvos, nes skausmas buvo daug stipresnis nei tikėjausi. Apsipratusi prie šviesos pamačiau, kad aš miegu ant grindų apsikabinusi pliušinį meškiuką. Kaip jis pas mane atsirad.. Ai... Prisiminiau. Man jį atnešė Niall, nes sakiau noriu būt apkabinta kaip takart vaikystėje, bet Niall norėjo šokti. Todėl atnešė man meškiuką. Ačiū Niall, nereikėjo. Atsistojusi pastebėjau ant sofos miegančius Liam ir Sophia. O virtuvėje radau jau sėdinčius Zayn su Louis.
-Labas rytas,- užrėkė man Louis taip sukeldamas mano smegenims didžiulį skausmą.
-Nerėk, galva skauda,- suinkščiau.
-Še, imk tablete, praeis,- ištiesė man baltą tabletę su vandens stiklinę. Tai išgėrusi atsisėdau prie virtuvės stalo ir padėjau galva ant jo. Pasėdėjusi dar truputį nusprendžiau kažko išgerti. Kol gėriau arbata susirinko visi žmonės. Kiekvienas dejavo kaip jiems bloga ir skauda galvas ir,kad juos vimdo. Gerą pusvalandį visi išsiblaivė galutimai.
-Ką dabar?-paklausė Niall, kai baigėm viską tvarkyt ir susėdom ant sofos.
-Į kavinę?- paklausė Anna.
Visi sutiko nes neivienas nevalgė pusryčių.

-----
Wtf kas čia per šė.. Ždž noriuu nuomonių labaiii ir gražių komentarų. Ir beja duokiit įdėjų sekančiom dalimm ❤❤❤❤

I'M STAYING HEREWhere stories live. Discover now