13

2.9K 133 0
                                    

Celý týždeň som nič nerobila.Cakala som len na ten deň keď už bude koniec zaracha.Za celý čas som si s Alexom vypisovala .A momentálne chodíme spolu.Rodicia o Tom ešte nevedia a ani sa nechystám im to povedať.Rano som vstala ako vždy a zišla dole.Mama sedela za stolom a podala mi všetku elektroniku.
"Dnes po škole nech si doma! " Povie  a mňa napadlo že mám ísť k Alexovi.

"Nemôžem som dohodnutá so spolužiakom že urobím projekt a učiteľka mi ho dala aby som ho doucovala z matiky.Takze každý deň budem o neho .Ale dnes prídem až večer.Dalsie dní prídem skoršie."poviem a pozriem sa na mamu a chcela som z jej pohľadu vyčítať či tomu podľahla alebo neuverila.

"Ahoj Zlatko" pozdraví ma Alex a venuje mi bozk.
"Ahoj " odzdravil a pri ňom sa objaví aj Oliver.
" Čus"pozdraví ma Oliver a ja len myknem hlavou.
Do triedy sme sa dostali tesnepred zvonenie.Obidvaja si sadneme na svoje miesta a prakrat cez hodinu sa na seba pozrieme.Zazvoni a Dark/Alex príde ku mne.Pobozka ma a ja mu to opätujem.

"Pozrite sa na hrdličky.Ved im to dlho nevydrží povie Erik.
"Prestaň sa navážať.A ešte drž hubu dobré? Nikto nie je zvedavý na tvoje blbosti" poviem zatiaľ kľude.Ale on sa nenecha odbiť.
"Prosím? Ty sa mi vyhrázas?" Zasmeje sa.
"Nie " už ma vtedy Alex ťahal preč.
" Nemala si sa nechať vynervovat.Podme ideme ku mne." Povie a ja prikývnem.

Keď som k nemu prišla ihneď som sa prezliekla do športových veci a išli sme cvičiť.Dokonca ma pochválil že mi to ide dobre na to že som začiatočnícka.Ukazal mi pár fontov a ja som zopakovala.
" Som unavená " povie on prikývne a ideme si sadnúť.

Ahojte !!Nová časť je už dnes.Som prekvapená že som to stihla napísať.Poprosim kuknúť novú knihu .Vola sa Zakázaná láska.(médiá) je fotka.Je to o súrodencoch.
Ďakujem za všetko ❤❤

Dcéra mafiana✓Where stories live. Discover now