15

2.7K 128 0
                                    

"vstávaj" niekto ma drgal ale ja som bola lenivá len pohnúť sa .Robila som sa že spím ale aj to nepomohlo.Donutilo ma ich otvoriť.
Hneď som aj ľutovala mala som pohľad na toho chlapa ktorý má so mnou chodiť a za ním stojí otec.Otocim hlavu na hodinky a všimnem si že je ešte len 5hodin ráno.

"Prečo tak skoro ma budite?"vyskreknem na nich a oco dáva na mňa hnusný pohľad.
"Ideš si zacvičiť?" Ja vyvalila oči.Zacvicit?Nakoniec som sa zmohla len sa hrdelne zasmiať ale utichol ma otec.
"Stačí .Obleč sa a príď dole pôjdeš tu s Harrym trénovať" povie a ja pretocim očami a prejdem ku skrini.Vyberiem si legíny a tričko.

Prišli sme do posilky ktorú máme v dome a tam sme vošli.Zacala som robiť to čo mi ukázal .Mám urobiť bociana.Urobila som ale on zrazu ma začal dirigovať.
"Nohu vyssie a hlavu nižšie" keď som sa to snažil urobiť som spadla.Znova som sa postavila a snažila to urobiť dobré .On si to všimol a pomohol mi.

Konečne idem do školy.Prvykrat idem s radosťou do školy.Pred školou ma čakali Alica s Darkom.Ostatni mali ísť niekde .Pobozkala som Darka/Alexa a išli sme v ruke do školy.Do triedy nám vošla naša triedna a začala rozprávať.Zacala som vnímať keď som počula výlet.

" Tak tento rok ak viete sa pôjde aj na lyžiarsky.Bude o týždeň tak poprosím do zajtra dať vedieť a doniesť peniaze.Bude stať 350€ aj s vybavením všetkého.Vy sa len zbalíte zoberiete lyže a potrebné veci a ideme."otočila som sa na Darka a zmurkla som .On prikývol a ja som sa usmiala.

Ahojte! Nová časť.Trocha kratsia.
Hádam sa páči.Mozno trochu nudná čast.
Počuli ste už novú pesničku od Harryho Stylesa? Kiwi? Je perfektná .A ak nie hore je pozrite si ju ;)

Dcéra mafiana✓Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ