4.POGLAVLJE

7.4K 249 2
                                    

"Do 10h, nek spava i u pola 9 mora popiti ljek."zapovjedala je moja sestra Saši kako mora paziti na mene."Saša ubit ću te ako pokušaš nešto s njom." Rekla je, a on je iznenađeno pogledao u MENE, a ja sam se jastukom prekrila preko glave. Molila sam Boga da otvori zemlju , da propadnem u nju od srama.

"I napokon tišina."rekao je kada je zatvorio vrata za mojom sestrom. Bilo mi je neugodno pogledati ga u oći."Saša ponovno ti rana krvari."rekla sam i prišla sam mu. Bio je za glavu viši od mene. Lice mu je ponovno krasio smješak. I to onaj provokativni. Sigurno smo se minutu gledali tako. Nisam osjećala beugodnost.

Saša's p.o.v.
Malena molim te skreni svoj pogled s mene, ako sad krenem neću se moći zaustaviti. I pogledala je u pod....Da je još koju sekundu gledala me u oči sigurno bih je pokušao poljubiti."Sjedi idem po zavoje."rekla je i u trenu je odletila na kat po zavoje. Dok je silazila niz stepenice , haljinica koja joj je bila nešto iznad koljena neukroćeno je plesala po zraku. I tako je ostavljala jasan pogleda na njene savršene noge. Od misli koje su mi se motale po glavi ne svjesno sam si zagrzao usnicu.

Ona je stala s začuđenim pogledom upućenim meni. Bravo Saša ispadaš kao neki seksualni manijak. Nisam znao što da napravim, pa sam se u borbi sa svojim unutarnjim nagonima osmjehnuo Malenoj. Ona je ponovno sramežljivo pogledala u pod. Taj pogled je bio tako nevin i nježan. Baš kao ona."Saša okreni leđa."rekla je i krenula je previjati moju ranu.

"Jesu li mi ponovno hladne ruke ?" Upitala me."Molim?"upitao sam je."Pa vidim da si se sav naježio pa zato."kaže."Hm...da malo."rekao sam iako to nije istina. Trenutno su joj ruke bile tople i nježne. Nije ni bila svjesna što mi sve radi sa samo gdjekojim dodirom naših tjela.

"Gotovo. A sad češ mi reći kako si ranjen."rekla je i ostala je onako blizu mene sjediti. Ona baš izaziva moju samokontrolu."Hočeš prvo baciti stare zavoje?"ne znam ni sam zašto sam je to upitao, totalno me je zbunila. Kada je bacila sjela je na fotelju ispred mene. Bravo budalo sad si je otjerao od sebe. Kako bi zaustavio svoje misli ponovno sam se ugrizao za usnicu.

•••

Ponovno je to ućinio. Zagrizao je usnicu. To je oćito njegov porok kao što je moj okretanje oćima."Onda hoćeš mi reći?"kao da je nešto razmišljao."Oću ako mi kažeš kako te dećko povrijedio."postavio mi je ultimatum."Okej, ali ti prvi." Rekla sam i prekrižila sam ruke čekajući da krene. On se nasmijao.

"Pa prijatelj mi je javio da se događa krađa droge i kada sam otišao tamo zaradio sam metak, a izgubio svu drogu."u jednom je dahu izgovorio tu rečenicu."Droga?!?"upitala sam ga."Dap."rekao je kao da je to nešto najnormalnije."Ti prodaješ drogu?"ponovno sam ga pitala ne vjerujući...

"Da, zar misliš da sam svo ono podzemno kraljevstvo postigao preko noći?"upitao me je."E ali ne smiješ to nikom reći to samo najbliži znaju."rekao je."Naravno. Sad smo prijatelji."rekla sam.

Saša's p.o.v

Prijatelji?!!? A ona ne zna šta mi radi sa svojim prijateljstvom. "Ok sad si ti na redu."rekao sam joj. A ona je se samo nasmijala i skoćila s fotelje i otrćala je u svoju sobu. Malena me je prevarila. U njoj se skriva vražićak. Ali nije bila svjesna da dvoje može igrati tu igru. Digao sam se i uputio sam se u njenu sobu. A ona je stajala na svome krevetu i plesala je.

 A ona je stajala na svome krevetu i plesala je

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Meni samo što nije srce iskoćilo.Bila je u majici kratki rukava i u bjelim gaćicama. Kada me je vidila legla je. Ali je noge digla na naslonjać kreveta. Smijala se. Tim osmjehom mi je trgala kožu s tijela.

 Tim osmjehom mi je trgala kožu s tijela

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Šta radiš ovdje. Vrijeme mi je za spavanje."i dalje se je smijala. Ovoga puta je ona mene provocirala. I tako mi je podizala adrenalin u krvi, ego mi je trgala.

"Pa otići ću kada napraviš šta si obećala." Rekao sam joj,a  ona mi je rukom pokazala da sjednem pored nje."Pa imala sam dečka. On mi je zapravo samo glumio dečka kako bi bio moj prvi poljubac."stisnuo sam šake. Pomisao na to kako se ljubi s nekim me ubija."Ali ja sam to saznala i riješila sam ga se prije negoli je je uspijeo u svome naumu."rekla je a ja sam izdahnuo u znak olakšanja.

"Znaći nisi se nikad poljubila?" Morao sam je to pitati."Ne. Moj prvi poljubac će biti poseban."rekla je.  Upalio sam Tv koji se nalazio na zidu moje sobe. Uskoro sam osjetio njenu glavu na svome ramenu. Zaspala je. U mome  krevetu bili smo zajedno. Prepustio sam se i ja. Zaspao sam udisajuči njen miris. Njen miris putovao je mojim venama. Ona je za mene droga. Ovisan sam o njoj. Jednu sam joj ruku stavio iza glave. Ona je odmah premjestila svoju glavu na moja prsa. Zaspao sam u zagrljaju svoje slabosti. Moje Malene.

Kralj Podzemlja ✔Where stories live. Discover now