7.

1.2K 92 0
                                    

*O několik dní později*
Na přípravy na svoje vystoupení jsem se maximálně soustředil. Trávil jsem spoustu času ve studiu, trénovali jsme společně s Bebe. Měl jsem z toho strach, přál jsem si, aby to bylo perfektní. El mě ujišťovala, že většina publika bude nadšená z toho, že mě vidí a že mi sežerou všechno, s čím na póidum přijdu. Vůbec to nechápala. Trochu mě urazila. Ano já vím, že jsem Louis Tomlinson z toho slavného boybandu, to však nemění nic na tom, že se nemám v čem zlepšovat. Mám. A chci si být se sebou jistý.
Ale nikdy si nebudu jistý, když vím, že tam bude Harry...

Dlouho jsem nevystupoval a čím více se festival blížil, tím více jsem se bál.
Už se ladily poslední detaily.
Lottie slíbila, že dorazí. Účast Eleanor byla samozřejmostí. Ne. Neměl jsem z toho radost. Ano. Opět mě sžírá svědomí.
Briana volala, že by také ráda dorazila. Freddieho jsem neviděl déle, než jsem měl. Byl nastydlý, a Briana se o nej chtěla postarat sama. Chápal jsem to a navíc jsem se potřeboval připravovat, takže bych se mu nemohl věnovat.
Eleanor byla zasádně proti. Neměla Brianu ráda, ale s tím se musí vypořádat sama. Nakonec se tam budou muset sejít obě dvě, chtě nechtě, protože Brianě hlídání Freda dlužím a navíc se mi po maličkém stýská.

No. Já si myslím, že středem pozornosti v zákulisí festivalu bude Louis Tomlinson a jeho soukromý život.

Úžasné.

//Tohle je zatím nejkratší kapitola, kterou jsem v tomhle příběhu napsala. Vím, že bych mohla třeba dvě kapitoly spojit do jedné, ale mně se takhle lépe píše. Díky za pochopení! //

INFINITY // LARRY STYLINSON// CZDove le storie prendono vita. Scoprilo ora