9.

1.1K 98 3
                                    

*Z POHLEDU HARRYHO*
Stál jsem na chodbě a díval jsem se na dveře, byla to šatna pro Bebe a Louise. Vím, že tam teď byl, ale neplánoval jsem za ním jít.
Z přemýšlení mě vyrušíl ženský smích. Mladá žena kráčela mým směrem, ale nezahlédla mě, a tak jsem raději zašel do svojí šatny. Neunikl mi ani dětský smích. Nenápadně jsem se podíval ze dveří.  Černovlasá, štíhlá žena nesla v náručí tříletého chlapce. Tohle však Eleanor nebyla. Tohle byla Briana. Nesla svého syna. Nesla Freddieho..
Opravdu mu byl podobný. Ty oči.. Celý Tomlinson! Klučina si mě všiml, jeho maminka naštěstí ne, byla příliš zaměstnaná hýčkáním maličkého. Pořád na něho něco mluvila. ,,Za chvíli uvidíš tatínka!" malej Tomlinson mi zamával. Mrkl jsem na něj. Začal se nahlas smát. ,,Já vím, že se těšíš na tatínka!" reagovala na smích svého synka Briana.
Postavila se tak, že jsem na oba dva viděl, maličký pořad pokukoval po mých dveřích. Couvnul jsem, abych se neprozradil. On o mně sice věděl, ale s Brianou jsem oční kontakt neplánoval.

Určitě na něho čekali, protože jsem najednou zaslechl hlas. Jeho hlas. Byl to Tomlinson. Zahlédl jsem ho škvírou ve dveřích. Domlouval se s Brianou, že se sejdou za dvě hodiny. Ona odešla. On stál s jeho synkem v náruči. Pořad mu povídal, jak ho rád vidí, smál se a pustil maličkého na podlahu. Freddie Louiho objal a Lou mu nastavil svou dlaň, maličký chytl jeho ukazováček a zase se rozesmál. Oči jiskřily oběma. Nedokázal jsem se ovládnout, cítil jsem, jak se mi horké slzy kutálí po tvářích. Nic krásnějšího jsem v životě neviděl.. On vypadá tak šťastný! Lou se posadil na podlahu. Malý něco žvatlal. Pořad opakoval ,,Táta" ,,Táta"
Lou se pořád smál. Najednou malý zabrblal nějaká slova: ,,Táta, kdy!" Lou mu odpověděl něco, co jsem skutečně nečekal.
,,Říkal jsi kdy? Až napočítám hvězdy, maličký..." všiml jsem si, že jeho pohled zůstal viset na mých dveřích..... Nebo se mi to možná jen zdálo.

Něco s ním není v pořádku.. Myslel na část naší společné písně? Té písně, která zaznamenala naší společnou dovolenou, před tím, než se to všechno začalo bortit? Pořád ho to trápí?

INFINITY // LARRY STYLINSON// CZWhere stories live. Discover now