Jag kände dig (trodde jag)

15 1 0
                                    

Hennes galna skratt ekar i den upplysta källaren. Jag känner hur mina fötter lämnar golvet och jag far upp i luften. Plötsligt står hon framför mig i luften. Hennes ögon lyser skräckinjagande i gult. Hon andas ut och den vidriga stanken letar sig in i min näsa, jag håller på att spy. Då tar hon ett fast tag om min hals med båda sina slingrande händer, de växer runt mig som någon slags galen växt. Jag andas ryckigt och försöker få in mig så mycket syre som det bara går. Hon ler och jag känner hur något letar sig in genom huden i halsen, det växer sig ner genom min kropp och tar över mina organ.

När jag blundat i några minuter för att intala mig själv att allt är lugnt och det bara var en dröm öppnar jag ögonen och ser hur hon står leende med huvudet på sned och iakttar mig. När hon märker att jag ser henne öppnar hon munnen och ett fasansfullt, omänskligt skrik omger oss. Sen kollar hon ner på mig och ler ännu bredare. Jag fattar att det här är slutet för mig, och svala blöta tårar gör synfältet suddigt innan de sakta rinner ner för mina kinder och ersätts av nya. Hon börjar närma sig och snart står vi ansikte mot ansikte.
-Jag trodde... du var min... vän. Får jag fram med hes röst innan jag börjar hosta.
-Ja du, folk tror så mycket dumt. Men du var faktiskt den enklaste att lura. Säger hon och skrattar. Min före detta bästa vän, som jag känt sen dagis (det var iallafall vad jag hade trott).
Hon lutar sitt ansikte ännu närmare mitt, och jag tror först att hon tänker kyssa mig, hon tar tag i min käke och öppnar min mun, sen lutar hon sig så nära att jag stirrar in i hennes ögon som är max en centimeter ifrån mina. Hon öppnar sin mun och ut rinner en svart klibbig sörja rakt ner i min mun. Den fäster sig i det som växt sig fast i mig och fräter sönder mig inifrån och ut.
_______________________________________
Sry för att jag it updt på jätte länge, men det har varit mkt me skola o sånt. Och så har jag börjat skriva på en bok också, den heter "barnet" och ni får jättegärna checka in den om ni vill.
Hoppas ni tyckte om den här 💚💚

Du har nått slutet av publicerade delar.

⏰ Senast uppdaterad: Nov 04, 2017 ⏰

Lägg till den här berättelsen i ditt bibliotek för att få aviseringar om nya delar!

Mina skräckhistorierDär berättelser lever. Upptäck nu