"2"

686 20 4
                                    

"Bana burda ne olduğunu açıklicak birisi varmı?"

Herkes bana boş boş bakarken ben onlardan sorularımın cevabını istiyordum artık sabrım taşmıştı.

"diliniz felanmı yok yoksa bilerekmi yapıyorsunuz size soru soruyorum soo-ru" dedim heceleyerek. Tekli koltukta oturan benden baya uzun olan koyu kumral saçlı olan birisi otur diye komut verdi ayaklarım teredütle diğer tekli koltuğa giderken bacaklarımın geri gitmesini önleyerek koltuğa oturdum.

Kısa saçlı kız bana doğru koltukta eğilerek "merhaba" dedi. Sevimli bir tipe benziyordu. Cümlesine devam ederek "buraya nasıl geldiğini ve bizlerin kim olduğunu merak ettiğini biliyoruz sorularını cevaplicaz ama biraz sakin olmanı istiyoruz sana zarar vermicez merak ettme. benim adım buse, bilge,berat ve seni bulup getirenin adıda ateş"

Demek adı ateşti ukala şey seni, hiç içime sinmemişti bu çocuk "tamam anladım bende aleyna ama ben kan içtiğimi hatırlıyorum canım çok istemişti ve kendime hakim olamadım bu niye oldu?" diye bir soru yöneltim şuan cevaplarını çok merak ediyordum hayatımı değiştireceğini hissediyordum. 

"aleynacım sana söylicez ama nasıl bir tepki vereceğini  bilmiyoruz sakin ol lütfen"dedi buse denilen kız kafamı salayıp tamam işareti yaptım, berat denilen çocukta "vampirsin"dedi pat diye şuan bir şok içerisindeydim demiştim hayatımı değiştireceğini hissetiğimi söylemiştim bu olmamalıydı ben bu hayatı istemiyordum istemiyordum.

"N-nee?" dedim kekeleyerek olmazdı olamazdı vampirler sadece filmlerde olurdu yada şimdiye kadar ben yanlış biliyorumuşum ayağa kalkıp merdivenin yanına gittim ayaklarımın gücü yoktu bedenim uyuşmuştu dizlerimin üstüne çöküp ağlamaya başladım "b-ben bu... hayatı istemiyorum lütfen bana yardım edin lütfen" dedim bana yardım etmelerini istiyerek kısa saçlı kız yanıma gelip kolarımdan destek verip beni ayağa kaldırmaya çalışıyordu.

"sana yardım edemeyiz aleyna artık çok geç yeni hayatın bu alışmaya başlamalısın " dediği şey beni hiç tattmin etmemişti kendimi ellerinden kurtarıp bağararak "HAYIIIR YENİ HAYATIM BU DEĞİL OLMİCAKTA SİZ YARDIM ETMEZSENİZ BEN EDİCEK BİRİSİNİ BULURUM " dedim ve ordan hızlıca çıkıp koşmaya başladım onlardan uzaklaşmalıydım arkamdan sesleniyorlardı ama ben son gücümle koşuyordum ve bayada hızlı koşuyordum. 

Uzaklaştığımı anlayıp durdum ve bir taşın üstüne oturdum kulağıma insan sesleri geliyordu ama yakınlarda insan görmüyordum sese odaklanıp yürümeye başladım 100-200 m yürüdükten sonra karşıma bir piknik alanı vardı ve 20 kişiye yakın insan vardı onları gördüğümde ağzım kurudu ve gözlerim boyunlarına odaklandı.

Hayır hayır bunu yapmamalısın sen kötü değilsin kendine hakim ol .

İç sesimi dinlemeyi çok isterdim ama bu imkansızdı ormanın diğer tarafına yürüyen bir kız gördüm ve onu takip ettim ayaklarımın kendisi gidiyordu onları durduramıyordum kız biraz yürüdükten sonra ona biraz yaklaşıp seslendim "heyyy" arkasını dönüp bana güler yüzüyle baktı "buyrun bir yermi sorcaktınız?" dedi onu öldüreceğim için üzgündüm ama artık çok geçti üstüne atlayıp boynunu ısırdım kan tadı o kadar güzeldi ki güçlendiğimi hissediyordum kanını bitirdiğimden emin olup cansız bedenini sakladım.

Üzgünüm yapmak istemezdim dedim pişmanlıkla, onun yerinde ben olabilirdim lanet olsun vampirliğede, hayatımada piknik alanına doğru yürüdüm size bunu yapıcağım için özür dilerim. 

Hızlı olup herkesin kanını içtiğimde kıyafetlerim ve yer komple kan olmuştu yere oturup etrafa bakmaya başladım eskiden böyle birşey olsa hüngür hüngür ağlardım ama eskisi gibi vicdanım sızlamıyordu daha soğuk kanlıydım sağ tarafımdan bir ses duydum adımı sesleniyordu.

"ALEYNA" diye bağırıyordu bu ateşin sesiydi  bana yaklaştığında sol tarafımdanda polisin siren sesini duydum.

Olamaz işte şimdi bitmiştim hayatımda büyük bir enkaz oluşmuştu ve eski düz hayatım birdaha dönmemek üzere kaybolmuştu, ateşe dönerek

"ateş polisler geliyor?"

ACIMASIZ HAYATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin