Del 56. - prøve?!

668 23 5
                                    


Jeg vågnede ved min mobil der ringede. Det var alarmen jeg havde sat på. Fuck. Nu var det skole. Mandag... snork.

Jeg slukkede alarmen og vendte mig om mod Marcus, der stadig lå og snorkede. Jeg smilede lidt for mig selv da jeg lå og kiggede på ham. Jeg pustede ham i hovedet. Han slog øjnene lidt op og kiggede på mig. "Hvad er klokken?" Mumlede han med en meget træt morgenstemme. "Lidt over syv" svarede jeg Ham og nussede ham i håret. Det elskede han. "Jeg gider ikke op" mumlede han og trak mig ind til ham. "Heller ikke jeg, men det skal vi... kom" sagde jeg og grinede lidt da han blev ved med at holde mig fast. "Marcus, slip nu" sagde jeg. Han slap med et drillende smil på læben. Jeg tog min morgenkåbe på og nogle hjemmefutter. "Vil du med ned?" Spurgte jeg ham. Mmmh" lød det fra ham. Jeg gik over og trak dynen af ham. "Ej" jeg grinede bare. Lidt efter kom han op. "Skal du ikke have noget tøj på?" Spurgte jeg ham. Han stod bare og blomstrede i sine underbukser. "Jo" mumlede han smilende. "Her tag din hoodie fra i går, og så går vi ned" sagde jeg og kastede hans hoodie over til ham. Han tog den på og så gik vi nedenunder.

Jeg lavede noget varm kakao. Vi sad ved køkkenbordet og drak det. "Er det ikke idag vi skal have prøve?!" Udbrød jeg. Marcus så forskrækket på mig. "Aner det ikke, det ved Martinus sikkert" sagde Marcus roligt og kiggede over mod trappen, hvor Martinus kom ned af. "Hvad ved jeg?" Spurgte Martinus og tog det sidste kakao. "Om der er prøve i dag" sagde jeg. Jeg hader virkelig prøver. Jeg bliver altid så nervøs.

"Jo det tror jeg, i nynorsk" mumlede Martinus og tog en tår af sin kakao. "Fuck" mumlede jeg. "Det skal nok gå Vic" sagde Marcus og lagde sin hånd på min. Jeg smilede skævt. "Nå, men vi må hellere se at komme i tøjet" sagde Marcus og rejste sig. "Mor" mumlede Martinus drillende til Marcus. Marcus tog fat i ham og smed ham i sofaen. "Hvad sagde du?" Sagde Marcus og kildede ham. "Mor" grinede Martinus. Han bliver aldrig voksen...
Jeg gik ovenpå for at gøre mig klar.

•••
Håber i har haft en god weekend<3

Not my Fault. / Marcus & Martinus Where stories live. Discover now