4 dalis

2.5K 103 0
                                    

VĖL NAUJA DALIS... GERO SKAITYMO IR SORI UŽ KLAIDAS ;)


-Labas mam - pasisveikinau su mama, kuri jau buvo gryžusi iš naktinės ir dabar tepė sumuštinius su nutella. Priėjau prie stalo ir pasiėmusi vieną sumuštinį susigrūdau į burną.
- Nemandagu taip - pasakė mama ir nusijuokė
- Sori - pasakiau vis dar pilna burna. Ir kai baigiau suvalgyti tą skanų sumuštinį išėjau iš namų ir išvažiavau į mokyklą.
Pasistačiau mašiną ir ėjau link įėjimo į mokyklą, bet mano dėmesį atkreipė garsi muzika sklindanti iš į kiemą įvažiuojančio bemwo. Ir jap ten buvo Zayn. Palauksiu kol išlips iš mašinos ir paerzinsiu jį...   Kai jis išlipo iš mašinos, mane pamatęs nusišypsojo ir pamojavo, o aš kaip ir sakiau jį paerzinsiu.... Tai aš jam neatmojavau, o tiesiog iškišau aukštai fakus ir įbėgau į mokyklą. Kai jau buvau antrame aukše susiradau langą pro kurį matėsi mašinų stovėjimo aikštelė ir per lengą savo akimis užtikau Zayn. Jis buvo atsirėmęs į savo mašinos kapotą, sukryžiavęs rankas ir jo akys slink per antro aukšo langus... Kai jo akys užtiko mane... Jis nusišypsojo savo iškrypėliška šypsena ir pakėlė vieną antakį lyg kažko klaustų manęs. Nu, bet aij px...Aš tik nusišypsojau ir pradėjau lipti į ketvirtą aukštą kuriame man turėtų būti pamoka. Kai jau buvau ketvirtame aukšte sumaniau nueit į tūziką. Bet blem...į ketvirto aukšto tūziką mielių pripyliau...Negaliu dabar ten eit. Nu oky gryžtam atgal į antrą aukštą.
Na aš nebūčiau aš jei lipdama laiptais nepažiūrėčiau per langą ar Zayn vis dar lauke.. Bet kai pažiūrėjau jo jau nebebuvo. Taij va einu dabar koridoriumi link tūziko tik...
- Ble......- nusikeikiau kai kažkas mane įtempė į kažkokį tamsų kambariuką.
- Galit gal šviesą įjungt? - paklausiau fyfos balsu. Ir šviesa užsidegė.
- Ač - pasakiau ir apsisukau, nes prieš mane buvo siena. Ir kai apsisukau...
- Ko tau iš manęs? - paklausiau Zayn kuris stovėjo ir žiūrėjo į mane. Tai viskas aišku... Jis mane čia ir atsitempė...
- Na... Jei čia tave atsitempiau reiškias kažko noriu - sakė savo gundančiu balsu ir ėjo į mane taip priversdamas ir mane eiti atgal. Bet greit man nebebuvo kur eiti, nes nugara atsitrenkiau į sieną.
- Na tada ko? - paklausiau ir nusišypsojau.
- Nu... Šiaip tu man atkišai fakus kai aš su tavim norėjau pasisveikint - sakė ir žiūrėjo man į akis.
- Nu... Gerai... Suoriii..- nusijuokiau - labas ir tau - again nusijuokiau.
Bet jis mane prirėmė prie sienos dar stipriau, tiksliau visu savo kūnu.
- Ko dar norėsi? - dabar ir aš jo paklausiau savo gundančiu balsu ir pakėliau vieną antakį.
- Nu aš tau dabar gal nesakysiu ko norėčiau ( nusišypsojo ), tai sužinosi šiandien vakare( šelmiškai nusišypsojo). Ir beje, laisva šiandien vakare? - paklausė jis manęs ir again pakėlė antakį. Ble jis taip karštai atrodo kai taip daro... Aij jo tiesa, turiu atsakyti į jo klausymą.
- Am... Jop aš laisva - apsilaižiau savo lūpas ir again šelmiškai nusišypsojau.
- Nu..oky... Varau į pamoką - pasakiau tai Zayn ir pataisiau jo švarką. Tada išėjau iš to kambariuko jam nespėjus nieko pasakyti. Bet blem.... Jam atsiduočiau net mokyklos tūzike arba dar gerai būtų ir tam kambariuke... Nu tu fuu.... Ką vėl šneki? Nusišypsojau iš savo minčių. Kai įėjau į klasę ir...ir pamačiau tai ko nesitykėjau... Tai buvo...

KITA DALIS JAU GREITAI!!!! ;D

Bad boy vs Bad girlDonde viven las historias. Descúbrelo ahora