[Minhyuk] Rotası ,Smut Bonus

3.8K 77 10
                                    

Minhyuk'un kucağına tünemiş,film izliyordun. Fakat dugusal olarak yoğun geçen gün sebebiyle uyumuştun öylece. Birden düşüyor gibi hissettin ve uyandın. Minhyuk seni izliyordu. Uyurken nasıl dağıldığını biliyordun. Tedirgin oldun.

Uyandığın halinden çıkamıyordun. Öylece Minhyuk'un kollarındaydın. Bir an Minhyuk fısıldadı.

"Olmasına izin vereceğim. İncelsin ve kopsun.." dedi. Ardından ensenden destekleyerek seni daha detaylı öpmeye başladı. Bir eli bacaklarındaydı. Minhyuk ile içinde bulunduğunuz sıcak konum alevlenene dek öylece öpüştünüz. Sonra sen düşmemek adına ata biner gibi kucağına oturdun. Fakat birden fazla yerleştin. Minhyuk'un sertliği kot pantolon ve senin taytından bile kendini hissettiriyordu.

Çaktırmadan kalkmak için hareketlendiğinde Minhyuk kollarını sana sarınca sanki ona sürtünmüşsün gibi olmuştu. Minhyuk da sen de şok ifadesiyle birbirinize baktınız. Sen kalkmak için çabalasan da o seni tutmaya devam etti.

"Pardon prensesim,ben daldım..." dedi. bu kez de sen kalkamadın,dengen bozuldu. Öyle böyle derken bir an durdunuz. Minhyuk sana baktı ve kazağını çıkardı. İç çamaşırını beceriksizce de olsa çıkarıp Göğüslerine yöneldi. Öpmeyle başlayan sevgi gösterisi hafif ısırıklara dek kademe kademe ilerlemişti. Sonunda minik ısırıklar bırakırken seni koltujkta yatırdı ve üstünde kalanları da çıkardı.

*

Minhyuk ise kıyafetlerini çıkara çıkara senin peşinden odana kadar geldi. Sen ise ona dönük halde geri geri odaa gidiyordun. Odana vardığınızda Minhyuk'un sandığından daha da kocaman biri olduğunu gördün. Gülümsemişti. Hoşuna gitmek onu gururlandırıyordu. Seni kavrayıp soğuk yatağın üstüne bıraktı. Odaya girmenizle otomatik ve hızlı bir şekilde devreye giren ısıtma sistemi size yetişene den Minhyuk yatakta üstündeki yerini almıştı. Araladığı bcakların arasında önce kendini,ucunu senin yaprakların ve içindeki harikalar diyarının kapısı olan aralıkta gezdirdi. Doğru noktalara sürtünüyordu.

Dayanamayıp kalçanı havalandırdığında o da içine girmekteydi. Birden,amaçlanandan sert bir giriş gerçekleşmişti. Minhyuk'a bakışların vahşi,leşirken Minhyuk yaşadığı zevk ile adını sanki bir konuşma yapıyor gibi sayısız kez,tonlamalarla tekrarladı. Boyutlarınız birbirine alışınca hareketine başladı. İnce belinin gölgesi duvarına düşüyordu. HAreketlerinin ritmi muhteşemdi. Yuvarlandın. Bu hareketle için biraz zorlanmıştı. Minhyuk seni zorla yavaşlatıp tekrar lışmanı bekledi. Sen daha iyi hissettiğinde ise ellerini başının arkasına koyarak seni izledi. Aşık olmuştu sana,aylarca gururunu çiğnemişti. Fakat şimdi seninle hayal ettiği tüm fantezilerin toplamından daha güzel bir şey yaşıyordu.

Minhyuk'un ismini soluk bir inleme ile telaffuz ettiğinde Minhyuk İçinden çıktı ve seni yatırdı. Yatııklarının içine,tıpkı bir prensesmişsin gibi. Bir koşu pantolonuna gitti. Cüzdanının bir cebinin içindeki minik sevimli hediye pakedinin içinesakladığı zırh pakedini buldu. Derhal zırhlanıp yanına geldi. Yataktaki duruşuna hayranlıkla bakarken eli istemsizce sertliğni ovalamaya başlamıştı. Ona baktın. Elinle onu yanına çağırdın. YAtağa dizleri üstünde çıktığında bir ayağını alıp bileğini öptü. Öpücükleri iç bacağında biterken içine doğru kuvvetle üfledi ve tekrar,bu kez yavaşça içine girdi. 

YAstıklarına sıkıca tutunup içine doğru an harika açı ve hızda girip çıkıyordu. Bir an sonra dizlerin uyuşmaya başladı. Minhyuk sana çok güzel olduğunu tekrarladı. Önce dudaklarını öptü. Öpüşü zevk ile bölündü. Ardından sana baktı ve yüzünü boynuna gömerek tüm tutkusuyla hareketine devam etti. Üzerindeki bedenine sarıp sarmalanarak olduğunca inledin.

Sonunda boşaldığınızda Minhyuk'un pili bitmişti.

"Lütfen böyle durabileceğimizi söyle sevgilim. Darlığın ve sıcaklığın gece boyu beni kucaklasın istiyoruuum" dedi arsızca.

"Eğer şu an kalkarsan sana muhteşm bir sürprizim var dedin. ANında kalkmış,bir sevimli yavru köpek gibi yatağa oturmuş sana beklentiyle bakıyordu.

"Çok yoruldum ve uykum geldi. SÜRPRİİİİZ... hadi iyi geceler." deyip arkanı döndün ve uyudun.

"Yaaa.. noona..... ama sen beni böyle bırakmasaydın keşkeee.." dedi. Sevimliliğine kıyamayıp döndüğünde bir numaralı playboy ifadesiyle sana bakıyordu Minhyuk.

"Sürpriiiz... ben seni yeniden hissedeceğim. İki pakedim daha var.. ve gece çok soğuk...."

Kaçmaya çalışır gibi yapsan da kollarını yatağa bastırdığında kalçanı kaldırıp kendini ona sürttün.

"Önce kim pes ederse o gece atıştırmalığı sipariş eder."

"Anlaştık!"


**

Aman da Minhyuk bu ara seksi miymiş... o zaman kamon!

Sağlık,sevgi,huzur ve macera dileklerimle,

D.

Pick  A Route; MONSTA XHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin