[Shownu] Rotası , Smut Bonus

3.8K 73 14
                                    

Prova odasında dipdibe oluşunuzdan aldığınız cesaretle öpüşüveröiştiniz yine. Kim bilir kaçıncı kez burada kaçak göçek görüşüyordunuz. Onların dans provası yapacağı gecelerde sen de şirkete gidiyordun. Bir üst kattaki prova odasında derin öpüşmeler ve kıyafetler üzerinden sürtüne sürtüne doyuma ulaşmalar oluyordu. Bir iki kez alelacele sevişmişliğiniz de vardı,tadını çıkararak yayıldığınız da. Shownu ise hep aynı istekle geliyordu her seferin sonunda. HAyır cevabıyla kös kös provaya geri dönüyordu.

Çalışmada ara verilince ortadan kaybolmalarını fark eden üyeler arasında teoriler dönüyordu. Öyle ki senin dahil,Shownu'nun hariç olduğu bir sohbet grubu kurmuş senin de fikrini istiyorlardı. Sen ise görüldü atıp bırakıyordun. Wonho üstelerse,'siz benden daha uzun süredir tanıyorsunuz onu' falan diyordun.

Taa ki Wonho baklayı ağzından çıkarana kadar..


"Yani bence,kesin WJSN'de ona açılan kızla bir işleri var. Kız devamlı dalıyor çalışma odamıza. Bir yalakalıklar bir birşeyler. Kesin buluşuyorlar. Geçen gün Yana yanımızdayken bir gitti yirmi dakika sonra geldi. Siz düşünün..."


Shownu'nun gidip tuvalette ne yaptığını sen biliyordun. Ama acaba cidden tuvalette ve yalnız mıydı?


"Wonho abi haklı,ben de bir iki kez aynı dans stüdyosundan terli çıktıklarını görmüştüm.."


Jooheon'ın da tanıklığıyla o geceki provalarında gitmedin. Ne olacak merak ediyordun. Shownu'ya yüklenmeden önce emin olmalıydın. Sen onların ara verdiği saate dek evde kendini yiyip bitirmiştin ve ara olduğundaki sohbetlerle başından vurulmuşa döndün. Sinirle evinden çıkıp stüdyoya gittin. 


"Bak yine gitti... kız geldi,oppa bir bakar mısın dedi ve gittiler.. gizlemiyorlar da..."


Wonho'nun yazdığı mesajı tekrarlaya tekrarlaya binaya girdin. Asansörde Shownu'yu parçalama planları yapıyordun. Çünkü Shownu'ya inanmış ve güvenmiştin. Hani sığınağın o olacaktı?

Bir de senden bazı bazı fotoğraf çekinip yollamanı istiyordu. Adi bir pislik olduğunu düşündün. Madem el altında br oyuncağı vardı,neden seni kullanıyordu ki?

Çocuklar yazdıkça yazıyordu bu sırada. 304 nolu stüdyodan yükselen seslerden,buğulanan kapı camından bahsettiklerinde gözünü kararttın. Oraya dalacaktın. Direkt o katta indin. Öfkenden Geceliğin üstüne uzun montunu geçirip çıkmıştın. Arabandaki yedek kıyafetlerine güveniyordun. Bir de deli anında herkesi paralayabileceğine.

Ne olur ne olmaz diye 304'ün kapısına yasladın kulağını. Shownu'nun o kesik kesik nefesini,o hafif inlemelerini nerde olsa tanırdın. O zevk alıyordu... hem de o çiyan sıfatlı kızdan.

Gerçi o an aklına o gruptan kimsenin suratı gelmiyordu ama senin Shownu'nu baştan çıkardıysa sana göre en bet,en gıcık olanı oydu.

Sinirle kapıyı birden açıp içeri girdin. Bir telefon ışığı görüyordun sadece. Işığı yaktığında bir eliyle koca aletini hızla ovuşturan,terli Shownu'yu gördün. Diğer elinde de senin ona yolladığın fotoğrafların slaytını izlediği telefonu vardı. Seni görünce,hem de o halde olduğu için kıpkırmızı oldu. Sonra o an stüdyo kapısı kilitlendi. İçeri itilen kağıdı okudun.

"Hep destek tam destek,

bu size ceza mı ödül mü bilemedik ama bizden kendini gizlediğiniz için burada bir iki sat bırakıyoruz sizi. Yemek yiyip geliriz.

imza; Monsta X'in masum üyeleri."


Shownu kalakaldığı için sertleşmiş aletini eliyle sararak gizliyordu kendince. Senin onu dikkatle süzmen sonrası kendini saklamayarak sana doğru yürüdü. Omuzlarını tuttu.

"Bu ifadenin sebebi nedir?" dedi. Sanki aranızda sallanan bir penis yokmuşçasına.

"Ben... balık yemi yuttum. Ve damarlı bir solucan... Buna isim falan verelim.... okula yazdıralım. Shownu sen..."

"Ucube miyim? Çocuklar dalga geçiyor ya benle.." hafif somurttu. Nasıl normal davranıyordu ki?!

"Hayır sen enfessin...  Ben.. onu istiyorum." dedin. Shownu sakin duruyordu ama sen o düz ifadenin altında dönen duygu fırtınasını anlaıştın. Seni aynaya çevirmiş, Öne eğmişti. Aynaya yasladığın ellerin seni taşır gibiydi. Shownu yavaşça çamaşırını aşağıya indirdi. Eğilip sen o pozisyondayken dilini yapraklarının arasından klitorisine uzattı ve dilini acımasızca üzerinde gezdirdi. Islaklığın kontrolden çıkınca aynaya doğru eğildi.

"Sen neden geldin bu akşam.. bir daha söyle.."

"BENi aldatıyor-- ah!-aldatıyorsun sandım! Bas--mmm Basmaya geldim..." senin cevabın esnasında seni emiyor ve hafifçe ısırıyordu.

"Saçmaladığın için seni cezalandırmak zorundayım sevgilim. Bir daha böyle salak saçma sebeplerle üzülür,evden bu gecelikle çıkarsan ne olacak bir anlamalısın..." dedi. İçin Shownu'ya çoktan hazırdı. Ama onun başka planları vardı. Hissetmiştin. Yoksa çoktan içinde olurdu.

Oyalanıyor,kıvranmanı izliyordu. Bir beyzbol sopası kadar sert penisinin ucu deliğinin etrafında turlarken kendini ıslaklığınla sıvıyor, zevk suyun ona değdikçe inliyordu. Bir süre sonra aynadan gözlerine baktı. O pis sırıtışı biliyordun. Hayır cevabını verdiğin şey olacaktı.

Bir an sonra deliğinin etrafından çekilen ucu arka kapına yöneldi. 

"Shownu hayır!---" derken içindeydi bile. Ona lışman için bir süre müsaade etti. Bu sırada ön kapıya dayanmış topları seni çıldırtıyordu. Sen biraz daha sürtünme için kıpırdanınca Shownu kendini yarı yarıya çekip tekrar içine vurdu. Bu şekilde pek hoşuna gitmese de onun ifadeleri oyunu değiştiriyordu. O içine tüm uzunluğunu vurdukça ön kapıya çarpıp duran ve neredeyse aleti kadar sertleşmiş topları seni çıldırtıyordu. Shownu'nun bir diğer darbesiyle canın yanınca yüzün ekşidi. Derhal içinden çıkan Shownu popona bir öpücük bırakıp öylece endini ovalayarak deliklerine bakmaya başladı.

"İçeri sok onu Hyunwoo.." dwedin kıvranarak.

Bir an sonra ona ihtiyacın olan yerdeki sertliği ve darbeleriyle aynaları buğulandırıyordunuz. Beş dakika arayla defalarca kez boşalmış ve iyice kontrolden çıkmıştınız. Her pozisyonda,stüdyonun her köşesinde birbirinize sahip oluyordunuz. Shownu son olarak seni yere yatırıp en sevdiğiniz pozisyonda içindeki o doğru noktaya vurmaya başladı. Bu kez da arka girişe vuran toplarıyla onu ısırarak ve tırmalayarak boşaldın. O da anadan ikinizi izleyerek boşalmıştı. İçinden çıkmadan öylece uzanmaya devam etti. Artık sırtın acımaya başlamıştı sert zeminde.

"Sanırım artık yeter.... gelirler birazdan.." dedin.

"Onlar gelene dek bir daha-"

"Yok yok toparlanalım Hyunwoo.." dediğinde gözlerine baktı.

"Bana ismimle hitap ettiğinde bir daha istiyorsun diye algılıyorum.." dedi. Yavaşça içinden çıktı. Yere oturup seni de kucağına çekerken gülümsedi.

"Sen de o anlamda diyorsundur kesin..."

"SON HYUNWOO!!" diye cırladın.

"HA yani ön arka herşey serbest? Tamam teşekkürler aşkım..." diyerek sana baktı. Seksi bakışlarıyla dünden razı vücudunu ona yönlendirirken gülümsedin.

Aldığın en güzel oda cezasıydı.


**

Shownu çok hoş. 

Sağlıki,huzur,sevgi ve macera dileklerimle,

D.

Pick  A Route; MONSTA XDove le storie prendono vita. Scoprilo ora