38✒

1.7K 133 5
                                    

Dragă jurnalule,

Sâmbătă am fost cu tata la Aris ca să îi "cunoască" pe părinții ei. Ceea ce s-a întâmplat a fost foarte ciudat, nu l-am văzut niciodată pe tată într-o astfel de stare.

O să încep cu partea interesantă, nu voi mai pierde vremea cu detalii inutile din acea dimineață sau drumul cu mașina. Am sunat la ușă ca niște oameni civilizați și am așteptat să ne fie deschisă. Îl analizam atent pe tata, voiam să văd ce față va face atunci când îi va vedea pe cei doi bărbați. Domnul Theodor a fost cel care a deschis ușa, iar în privirea tatei a fost o sclipire ce demonstra clar că îl recunoaște. Și-a luat un zâmbet prietenos, dar eu îmi cunoșteam prea bine tatăl și mi-am dat seama imediat că nu-i zâmbetul lui normal, dând mâna cu el și întrebându-l cum o mai duce. Înainte de a intra în casă nu am putut să nu observ schimbul de priviri răutăcioase dintre tata și domnul Theodor. Când tata l-a văzut pe domnul Tom  i s-a tăiat răsuflarea și s-a oprit în usă, mutându-și privirea de la un bărbat la celălalt. Apoi s-a întâmplat ceva ciudat. Tata avea lacrimi în ochi. Nu mi-am văzut niciodată tatăl plângând. A mai analizat de câteva ori cei doi bărbați cu privirea și a fugit către mașină, eu urmându-l.

Cum am închis portiera tata a pornit motorul și a luat-o din loc. Privea încruntat la drumul din fața lui, fără să scoată o vorbă. Când am ajuns în fața casei i-am cerut niște explicații, dar el doar a coborât din mașină.

În această dimineață a venit la mine în cameră cu un caiet care se pare că a fost jurnalul lui. Mi-a spus că el mă va lămuri cu toată situația.

____________________________

Încă 2 capitole și termin cartea ^^

Jurnalul unei lesbieneUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum