7. Ani Gelişen Köpek Alerjisi

1.6K 116 10
                                    

"Hadi kalk da Yoda'na sarıl!!"


Sen yaptığın hareketle Chanyeol'ü felç etmiştin şoktan.

Sessizce yatakta doğrudun ve ona sarıldın. Chanyeol'ün dizleri iflas etmek üzereyken o da yatağın ucuna oturdu sana sarılırken. Bu hareketi seni bir kendisine çekmesine sebep olmuştu. Sen ise o seni çekince beceriksiz hamlelerle onun üzerine daha da gittin ve kucağına tırmanıp oturdun. Başını onun omzuna koymuştun. Misafirlikte annesinin kucağınd auyuyan bir çocuk gibi.

Chanyeol düşen tansiyonuna rağmen sağlam kalabilmesine ayrı,senin böyle bir şey yapmana ayrı şaşmıştı. Kalbi patlayacak gibi hissediyordu Chanyeol. O'nun yokluğunda onu çok mu özlemiştin? Normalde bu kadar dipdibe olmamıştınız hiç. Chanyeol seni hep böyle kucağında taşımak istiyordu. Seni şımartmak falan. Arkadaşlığın hangi kisvesine sığdırabileceğini bulduğu saniyeden itibaren yapacaktı da.

Fakat sonra acı gerçek ruhunu silindir gibi ezmişti. Sen uykunda çok kolay manipüle edilebiliyordun özel günlerinde. "Hamamda yatamam Çinyeol.. olmaz" diye cırladığında anlatman gerekmişti. "Bunu süistimal edersen tüm kayıt odasını yakarım!" demiştin. Sana olan saygısından sebep yapmazdı,yapamazdı. Bir de,sen kesin yakardın bütün bloğu. Bu masum ve savunmasız halin onun kalbini sızlatmıştı. Ziyadesiyle endişe duymuştu senin için. Seni kötü insanlarda koruyup kollama isteği ile doldu; en başta da kendisinden.

Yaşadığınız bu anda erkek olduğunu hatırlaması ile sen kucağında debelenirken sertleştiği için kendinden utanmıştı. Resmen senden faydalanıyor gibi hissetmişti. Sana karşı son derece masum bir sevgi vardı içinde halbuki... ama sen böyle dizilerdeki ve filmlerdeki kız arkadaşlar gibi davranırken sahneyi değiştirmeyi çok istemişti Chanyeol. Ama olmazdı ki.

Seni hızla dürttü.

"YA BEN KİME DİYORUM,UYANSANA SAPIK KIZ!" uyandığın gibi sağlam tokat indirmiştin korkudan.

"Tanrım!! Chanyeol... özür dilerim.. sadece beni çok korkuttun. Hoşgeldinnnnn! Düzgün düzgün uyandırsana!"

Bulunduğunuz pozisyonu gösterdi. "Denedim o dediğini..." 

Hızla toparlanıp yatakta normal bir pozisyonda oturdun. Göz göze yatağın üstünde bir süre öylece bakıştınız. Chanyeol'ün yüzündeki el izini görünce uzanıp yanağını okşadın.

"Channie! çok üzgünüm. Korktum birden yüksek ses olunca. İyi misin? Eve hoş geldin Channie'm!"

İfadelerin,yeni uyanmış halin.. Chanyeol'ün hayalindeki herşeydi. Şey gibiydi bu an... sanki sevgiliymişsiniz gibiydi.

O an  Chanyeol hayal dünyasına daldı. İkinizi bir evde hayal etti. Seninki veya onunki. Belki de ikinizin olan bir evde. Şimdi olduğu gibi turdan dönüyordu eve, sana sürpriz olsun diye de erken dönüyordu. Sen ona sarılıyordun. Sarılıp çizgifilm izliyordunuz. Birbirinizin eliyle oynuyordunuz bir yandan. Yürüyüşlere gidiyordunuz sonraları. Parkta uzun bir yürüyüşe mesela. Romantik akşam yemekleri hayal etti Chanyeol. Gece uyumadan önce en son duyduğu ses,uyandığında duyduğu ilk ses sendin... 

Ellerini gözleri önünde salladın. "Channie! İyi misin? Bana öyle bakarken korkunç gözüktüğünün farkında mısın? Çok boş bir bakış o."

"Ah.. pardon, uçaktan iner inmez buraya geldim de... beynim durdu. Gözlerim açık uyudum galiba..."

"Gel.. yat benimle.." dedin. Chanyeol seninle kaşık pozisyonunda uyumak isterdi muhakkak. Senin göğsüne başını dayasın,nefesinle dalsın uykuya. Çok isterdi,hem de çok.

Sonra bir jeton yanlış şekilde düştü.

"S-seninle.. yatmamı mı... istiyorsun?"dedi kızarmış yanaklarıyla.

"Yo yo.. mmm... Korecem hala uyanmadı.. yanımda uyuyabilirsin. Aynı mekanda,aynı anda yani..." kıkırdadın. Niye kıkırdadın sen de bilmiyordun. Hoşuna giden neydi?

"Anlamıştım da suratının bu hale girdiğini görmek istedim. Kay kenara.."Chanyeol kaçışlardaydı.

Yatağın üzerinde uzanmış ve birbirinizi iyice örtüyle sarmalamıştınız. Chanyeol senin tavana yapıştırdığın yüzlerce fosforlu yıldızı gördü. 

"Neye elin değse güzelleşiyor,kıymetleniyor Sunny.." dedi tavana hayran hayran bakarken. Sana doğru yan dönüp ellerini sevimli sevimli kafasının altına koydu.

"Nereden icap etti bunu demek?"

"Ben sana depodan bozma bir oda verdim,sen ise yıldızları peşinden odaya sürüklemişsin... resmen odaya çevirmişsin burayı. Yaşam gelmiş,renklenmiş. Harikasın..." dedi. Kızarmıştın.. hem de çılgınlarcasına...

"Kapa çeneni YodaBoy.. beni iyi biri gibi lanse ediyorsun..."

"Sen zaten iyi birisin Sunny... senin yerinde bir başkası olsa ya şarkılarımı ya da buradaki özelimi satardı. Sen aksine beni idare ettin projelerimde. Ben birşey demeden hem de. Eksik çocukluğumu doya doya yaşatmak ve bana manevi cömertlik göstermek dışında birşey yapmadın.. teşekkür ederim sana güvenebildiğim için.." dedi.

"Sana kapa çeneni demedim mi ben! Sözlerin yüzünden gözlerim sıvı üretiyor ve dudaklarım birşey yaparak daha büyük gösteriyorlar ağzımı."

"Çakma tsundere! Resmen ağlıyorsun,o ağzındaki hareket de gülümseme!" Parmağını ağzına uzatarak oyundan bir heyecanla sana baktı Chanyeol. Sen ise düşünmeden o parmağın ucunu öptün. 

Son derece normal birşey yapmış gibi düz bakıyordun.

"Yorgunsun Yodaboy.. hadi uyu biraz.."

Tam Chanyeol uyuyacaktı ki sen ansızın elinde telefonla zıpladın yataktan.

"Bir şey mi oldu Suns?" dedi. Yatağında bıraktığın Chanyeol eşofmanlarıyla dirsekleri üzerinde doğrulmuş hali bile çok yakışıklıydı.

"Kyungie aramış duymamışım... ilacımı hatırlatacaktı da duymazsam nası uyanayım... off! Ama ben hata ettim. Ne derin uyumuşum yaa..."

"Ne ilacı?" bulunduğunuz durumda Kyunngie yerine ilacı sormasına hayran kalmıştın.

"Ciddi birşey değil,alerjim için. Polen mevsimi ya.."

Elinde telefonla odadan çıktın.

"Kyunggie! ...gece ne biçim uyuduysam duymadım aramanı Kurt çocuk.... Canım benim,cidden uyumuşum ya... HI? Yok iyiyim şimdi...--"

Geri geldiğinde sana dikdik bakıyordu Chanyeol. 'Canım benim'ler falan.... neydi bu şimdi?

"Gece oyundayken sormuştum da... neyse. Çoook uykum vaar!" deyip yastığa kıvrıldın. Minicik kalmıştın. Yine sevimliliğin Chanyeol'ü zorluyordu.


İlerleyen saatlerde uykunda ona sarılmıştın. Tam olarak Chanyeol'ün hayattan beklentileri gibiydi. Online oyun oynayan,sevimli bir kız... daha mükemmel olman mümkün müydü?! 

Sen uyurken sana eğildi. Kirpiklerini incelemek için. Sen ise Chanyeol'ün seninkine çarpan dudaklarını hissetmeden uyumaya devam ettin.


Chanyeol aniden bir kurt alerjisi geçirse de ilacı sendin... her konuda olduğu gibi...

**

sadece.. kkakkai waaaaa

Sağlık,sevgi ve macera dileklerimle,

D.

[Türkçe] | Spice Up YodaBoy  |  (Chanyeol OC)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin